Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.07.2010 12:21 - Волен Сидеров обиди и българи и турци
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 30045 Коментари: 70 Гласове:
24

Последна промяна: 09.07.2010 17:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Вчера Волен Сидеров извърши поредното си неадекватно действие и прекъсна прякото предаване на турската обществена телевизия TRT от „Александър Невски”. С типичната си  приплъзваща походка той отиде до поставената на площада масичка, махна от там турското знаме стоящо до българското и влезе в спор с турски дипломат и хора от тази телевизия.

Предаването от площада щеше да бъде поредното от телевизионната рубрика на TRT „Балкански експрес”, която включва преки излъчвания от всички балкански държави. За 50 дни влакът „Балкански експрес” предвижда да посети България, Румъния, Сърбия, Унгария, Хърватско, Босна и Херцеговина, Косово, Македония и Гърция. Това е едно предаване с културна, историческа и туристическа тематика, което цели да представи на своите зрители съвременния облик на най-големите балкански градове.



Въпреки това Волен не се поколеба и спря предаването с претекста, че турската телевизия нямала разрешение от общината. Оказа се, че турската телевизия има разрешение от по-висша инстанция –МВнР, което и дава право да снима на територията на цялата страна. Стана ясно обаче, че районът около храм-паметника бил със специален режим!, което изисквало разрешение на общината. На мястото пристигна зам-кмета Иван Сотиров и полицейски екип, които установиха, че екипът наистина няма право да излъчва. Скоро на площада се появиха и елементи от „Атака” и ВМРО и всичко още повече се размириса.


Чудя се, ако турците случайно имаха разрешение от Столична община, какъв ли щеше да е поводът на Волен да спре предаването! Чудя се също, дали ако утре аз отида да снимам с камерата около „Александар Невски”, Волен ще изскочи от някой прозорец на Народното събрание и ще се затича да ме спре. Но това са си мой чуденици.


Учудени от постъпката на Фюрера обаче останаха повечето българи с нормално функциониращи сиви вещества. Грубото намесване в работата на медиите е прозрачен фашистко-комунистически приом, който влиза винаги в употреба, когато думите не достигат, че и още преди това. И вместо да приема поправките в бюджета, каквато му е работата, Волен хуква да спасява България от опасните попълзновения на една телевизия.


Активисти на ВМРО пък посрещнаха турския екип с плакати „Турция не е Европа”, което си е чиста истина, макар и неуместно показана. След станалото вчера, обаче започвам да се замислям, дали пък България също не е Европа. Защото вчера, ние българите, не показахме никак европейско държание. Камо ли така прочутото и прехвалено българско гостоприемство. И вместо да учим турците на европейски ценности, им показахме, че не сме мръднали ни на йота от времената на Османската империя.


Иначе Волен е прав за оная фондация „Бултюрк” и нейната
анкета сред турците в България, (само за въпроси № 24 и 28), но е необходимо да напъне мозъка си и да различава провокациите на една турска фондация от културно-образователното предаване на една турска телевизия.

И понеже знам, че Волен няма да се извини, ще го направя аз вместо него: Дами и господа от Балкански експрес, извинявайте! Ние българите не сме такива. Поне повечето!

image




Гласувай:
24



1. lambo - Аз не вярвам ни на Волен,
09.07.2010 12:42
ни на "културно-образователните" цели на тия турчоля

А пък вие както искате ...
цитирай
2. ianchefff - а, на кого
09.07.2010 13:23
вярваш?
цитирай
3. boristodorov56 - Дами и господа от Балкански експ...
09.07.2010 13:34
Дами и господа от Балкански експрес, извинявайте!
Ние българите не сме такива. Поне повечето!

цитирай
4. анонимен - Наблюдател
09.07.2010 14:31
Българите има мнооооооого да се учат на обноски от турците.
цитирай
5. flyco - ...
09.07.2010 14:36
Не намирам за нужно да се извинявам на никого заради простотиите на Волен Сидеров. От къде на къде ще поемам вината на Волен Сидеров, при условие, че той дори не я възприема като такава.
Какво означава - ние българите не показахме европейско поведение? Струва ми се пресилено. В Европа също има простотия и то не по-малко отколкото тук, но когато там тя се случи медиите не казват "ние французите", "ние датчаните" или "ние чехите", а се опитват да определят точно кой е простака и заради какво е простак.
цитирай
6. анонимен - ммммдааааааааааа, така си е! Си...
09.07.2010 15:10
ммммдааааааааааа, така си е! Сидеров много взе да излага България. Няма ли кой да го спре? Току виж решил, че у нас неможе да има турско посолство.....
цитирай
7. анонимен - Болен му е името,а Сидеров-турско-помашкото
09.07.2010 15:36
flyco написа:
Не намирам за нужно да се извинявам на никого заради простотиите на Волен Сидеров. От къде на къде ще поемам вината на Волен Сидеров, при условие, че той дори не я възприема като такава.
Какво означава - ние българите не показахме европейско поведение? Струва ми се пресилено. В Европа също има простотия и то не по-малко отколкото тук, но когато там тя се случи медиите не казват "ние французите", "ние датчаните" или "ние чехите", а се опитват да определят точно кой е простака и заради какво е простак.

цитирай
8. анонимен - правовия ред на ЕС!
09.07.2010 16:02
Няма как живеем в ЕС и не може чужде телевизии да не спазват законите и правовия ред на ЕС!
...ако турците случайно имаха разрешение от Столична община, Волен просто нямаше да им спре предаването, ... не се ли сещате! -
Може би не той, а някой друг трябваше да им провери разрешението, но МВР - пак не са били на мястото си.
цитирай
9. анонимен - и как е възможно този луд Сидеров
09.07.2010 16:03
да е шеф на ДАНС. След случая Луфтханза се очакваше да се извини на БГ и да замине в забрава...но не би:))))
цитирай
10. анонимен - Добре е все пак, че има и такива луди като Волен.
09.07.2010 16:12
Добре е все пак, че има и такива луди като Волен.
цитирай
11. dantonov - Колкото е виновен Волен Сидеров, ...
09.07.2010 16:29
Колкото е виновен Волен Сидеров, толкова е виновен и Бойко Борисов!!!
Това, че Волен си безчинства както си иска си има причина - безрезервно подкрепя Бойко. А Бойко си затваря очите, защото ще му изчезне мнозинството!
Каквото сме си постлали, такова ще сърбаме… - комбинация Бойко Борисов + Волен Сидеров – комбинация мечта!
цитирай
12. анонимен - Аман от дупедавци
09.07.2010 16:50
Нито на Волен вярвам, нито си мисля, че турчолята са на културен туризъм.
цитирай
13. анонимен - sramota
09.07.2010 16:55
tova koeto napravi volen siderov e golyamo cerno petno virhu reputaciyata na evropeyska Bilgariya , s izvineniya nyama da se zalici.
цитирай
14. анонимен - Дали пък не е прав?????????
09.07.2010 17:01
Не го защитавам!Макар , че е прав.Но методите му са на нивото на .........абе толкова си може човека.Но за едно е прав.Крайно време е някой да застане срещу провокациите на Турция срещу суверенна България, прикирити уж под формата на занност и дипломация.Нямат разрешение и това е - няма да снимат.Закона е над всички.Иска ми се да попитам автора на текста знае ли той какво ще му се случи в европейска Турция, ако както се изразява реши по същия този начин без разрешение да снима примерно в Истанбул.Там на всеки по-голям площад има камионетки с жандармерия.Даже и с вазелин няма да го намажат.!Стига сте зи заголвали задниците!Да живее България!
цитирай
15. анонимен - До автора на блога
09.07.2010 17:06
Ако ТИ отидеш в центъра на Цариград и спретнеш такава провокация,никой ли няма да те възпрепятства?
Уточнявам:не съм привърженик на идеите на Волен Сидеров.
цитирай
16. анонимен - закона над всички
09.07.2010 17:15
абе нещастник нали се оказа че намат право да излъчват от там.ако имаха ако нямаха ади стига с това АКО умириса всичко.че и тези нещастници който ти пригласят.има закон който трябва да спазват да са искали разрешение,щом намат вън.абе тъпи българи големи туркофили станахте.дали в турция ще оставят СКАТ да излъчва без разрешение.и още нещо тоз простак хули Волен и папагалите му пригласяте ако беше се изказал че деянието на сидеров е достойно папагалите щяхте да го хвалите.стадо сме не нация е за това циганите ни колят а турция ни турцизира. засрамете се.
цитирай
17. анонимен - Пейтриът
09.07.2010 17:18
Горд съм с хора като Волен,да измие срама на лумпенизирани уроди като автора на блога!!!
цитирай
18. анонимен - ПОРЕДНИЯ ...КОМУНО-БАБАИТ .....ОТ СЪВЕТСКИ ТИП!!!!
09.07.2010 17:32
КРЕТЕНСКИ" ПСЕВДО-НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ" ПРОСТОТИЙ .....ОТ ТИПИЧНИ ,БАЛКАНСКИ ЧЕРВЕНИ КОМУНО- ИДИОТИ!
...ЩО НЕ СЕ ИЗЦЕПИ ТАКА ПРЕД РУСКОТО ПОСОЛСТВО ,ЗА ПОРЕДНОТО ДИГАНЕ НА ЦЕНАТА НА ГАЗТА И БЕНЗИНИТЕ, ИЛИ ЗА ВНЕДРЕНИТЕ ГАЗОВИ ПОСРЕДНИЦИ НА "ГАЗПРОМ" У НАС????!

ЩЕ СЕ ИЗРЕПЧИ... ,АМА ЩЕ МУ ДРЪПНАТ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ ,ЗА МИЖАВАТА МУ ПАРТИЙКА.......ОТ 3.5%!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
19. cefulesteven - Горд съм с хора като Волен, да измие ...
09.07.2010 17:45
анонимен написа:
Горд съм с хора като Волен,да измие срама на лумпенизирани уроди като автора на блога!!!


И какво му е "патриотичното" на това, което е направил в случая Волен? Използвайки за оправдание една бюрократична спънка спира предаване за България. Запознат ли си със сценария? Защото аз не съм, но колкото и да си напрягам въображението, а имам мама му стара такова, не мога и не мога да допусна да е в минус интереса на чуждия зрител за България. Значи ние можем да им гледаме сериалите, а да не можем да им покажем как живеем. Ти срамуваш ли се от нещо? Аз се срамувам от много неща, но не и от изгледа на "Александър Невски".
цитирай
20. анонимен - Време е Българите да затанат на национални позиции.
09.07.2010 18:13
Жалко, все по-малко Българи има в София. Тези Чавдарци ни донесоха всички беди. На Волен не му вярвам защото е демагог, но в случая е прав. Умолявам автора да отиде да се изцепи пред Султан Селим джамия и да започне да хвали Българската култура и да вдигне Българското знаме. Да каже на турците, че по време на Хунорската империя, турците са били управлявани от Балхара. Ще го разкъсат автора. Българите трябва да си пазят светинята, а не да философствуват и винаги да застават на глобалистични позиции. Още повече, че Софийската кметица е забранила всякакви демонстрации пред Александър Невски. След като за Българите неможе, това значи, че и за всякакви други чуждестранни делегации неможе. В моите очи, авторът няма нищо Българско.
цитирай
21. demonwind - Резил!
09.07.2010 18:14
Нищо, той Волен спря турците да снимат в България, на нас пък Европа ще ни спре кранчето още този месец, за разлика от турците (които откакто сме влезли в ЕС са получили най-малко 30 пъти повече пари, без да са членове на ЕС), да видим тогава гащурко Болен какви ще ги дроби!
цитирай
22. анонимен - Браво на Волен!
09.07.2010 18:36
А отношението на полицията и на всички институции в държавата към циганите показва, че Волен ще има много поле за действие тепърва!
цитирай
23. анонимен - сидеров е мекера, а автора на ста...
09.07.2010 18:43
сидеров е мекера,а автора на статията и подобните му правозащитници са по зле и от него.
цитирай
24. анонимен - len
09.07.2010 18:52
na toq Bolen nqkoi den shte mu namaat xemoroidite do slivicite
цитирай
25. lado - А как така МВР е дало разрешение - ...
09.07.2010 19:25
А как така МВР е дало разрешение - едната ръка не знае какво прави другата?
Или имаме провокация чрез подвеждане?
И не трябва ли Цецко милиционерчето да се извинява и на турци, и на българи?
цитирай
26. анонимен - не харесвам волен, но в случая е п...
09.07.2010 20:06
не харесвам волен, но в случая е постъпил правилно. Явно и ти си с някой турски произход, понеже истината гласи:
Дами и господа от Балкански експрес, не се извиняваме! Ние българите сме такива. Поне повечето!
цитирай
27. анонимен - Не народ, а мърша
09.07.2010 20:13
Акам ви отгоре, на вас и на "Балканския експрес", дето го защитавате. Не гледахте ли преди малко върху вагоните как бяха изписани имената на българските градове?
цитирай
28. анонимен - Нямат работа тези турчаци на цен...
09.07.2010 20:40
Нямат работа тези турчаци на центъра на София, да си ходят в Анадола.
цитирай
29. анонимен - турция
09.07.2010 20:56
турция не е балканска държава, какво прави тя на това балканско събиране
цитирай
30. анонимен - ?!?!
09.07.2010 20:57
А ве ти и ти много мислещия дето си го писал тоя блог,ако всички бяха като Волен щеше да е по добре не виждаш ли че от всякаде сме превзети и че вече сме малцинство в наща държава...и аиде да речем мене не ми пречат турци,роми ся ги толелираме до някаде и права едно друго ама както скоро ще стане погнат ли ни те познай как ще ни претопят не права ам бял ден няма да видим таи че недей говори против Волен тои поне праи някви жалки опити докато такива като тебе нежрящи пишат тъпи статий и после мега доволни......
цитирай
31. анонимен - Аз не съм европеец, аз съм българин.
09.07.2010 21:06
Каква е идеята тук, всъщност? Да сме "европейци" и да позволяваме да се потъпкват законите, хм?

Щом телевизията е нямала право да снима там, не виждам нищо НЕевропейско. Или трябва да й позволят да снима, щото сме в ЕС?
цитирай
32. galina1 - Поздрави за постинга.
09.07.2010 22:00
Цитат: И вместо да учим турците на европейски ценности, им показахме, че не сме мръднали ни на йота от времената на Османската империя.


Прав си. Абсолютно си прав. Не знам кога ще започнам да живеем в съвремието изобщо, като постоянно се правят повсеместни глупости, даже и от видни парламентарни от нас избраници. Културата или е вродена или човек се учи на нея поне малко от малко да има прогрес на мисълта. Не може без доверие. Има държави, в които хората не копаят дупки другиму, но нашият манталитет едва ли някога ще се оправи. Ние не се уважаваме помежду си,камо ли да уважаваме чужденец. Мисълта ни е толкова гнила, че освен с миналото, няма кой да помисли малко, поне малко за бъдещето. Макар, че истината е настоящия момент. Но ние го пропускаме, защото освен манипулации и противоречия едва ли можем да се научим на нещо ново. Безсилието на един народ идва оттам, че няма единение. Безсилието на един народ идва и от това, че не уважава другите народи. Безсилни ще останем и с преиначената си правда, когато някой иска даа докаже нещо, което е било, да не кажа още в първобитно общинния строй. Всеки един народ си заслужава живота който живее. Мислите са онази ползотворна норма, които могат да променят хоризонта. Докато те са дело на древните амеби, а не на успелите ацтеки или славните маи, няма да има прогрес.
цитирай
33. анонимен - Heinrich
09.07.2010 22:01
Турците да прекръстят Иснанбул на Цариград,тодава и ние ще прекръстим Крумовград.Капиш?
цитирай
34. galina1 - Извинявай mamkamu
09.07.2010 22:09
но като поразгледах по-подробно писалите в блога ти, специално за това което си пуснал,повечето са анонимни. Напуши ме на смях,макар, че няма нищо смешно в това което лично ти си писал. Прочетох някои мисли, но хората с маски са повече.
цитирай
35. raders - Турците да прекръстят Иснанбул на ...
09.07.2010 22:34
анонимен написа:
Турците да прекръстят Иснанбул на Цариград,тодава и ние ще прекръстим Крумовград.Капиш?


Всъщност, името на този велик град е Константинопол. Столица на християнския свят преди да дойдат турците.
цитирай
36. анонимен - Не разбирам
09.07.2010 22:59
откъде толкова злоба и агресия и как се побират на толкова малка територия...
цитирай
37. анонимен - Духай, педере гнусен! А дори не с...
09.07.2010 23:11
Духай, педере гнусен! А дори не симпатизирам на Атака или на Болен!
цитирай
38. galina1 - angpiskova
09.07.2010 23:13
Отдавна си задавам този въпрос. Жалко,но факт. Трудно човек може да се пребори със закостенели разбирания и философия, която не носи нищо положително. А казват, че философията е наука за мъдростта. Дали изобщо вече съществуват мъдреци? Не знам.
цитирай
39. oposin21 - Стига бе тоя почна да се излага а съм ...
09.07.2010 23:21
Стига бе тоя почна да се излага а съм почитател на партията му, изпълнението му не подлежи на адекватен коментар и си е чиста излагация а не държание на партиен лидер на силна партия сигурен съм че Французите Евреите Руснаците не харесват Германците заради Хитлер , ама не пречат на телевизионните им екипи
цитирай
40. анонимен - ОМРАЗАТА И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО СА НЕОБХОДИМИ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА!
09.07.2010 23:51
РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ ,БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!
РАЗДЕЛЯЙ Я НА: ...,ТУРЦИ ,БЪЛГАРИ, ЦИГАНИ ,КАПАНЦИ ,МАКЕДОНЦИ,ГАГАУЗИ, ВЛАСИ,ГЪРЦИ АРМЕНЦИ......НА ,КАКВИТО СЕ СЕТИШ!!!!!
ВАЖНОТО Е ДА СЕ МРАЗЯТ,БИЯТ, ИЗБИВАТ И ДА НЕ СА ЕДИННИ!!!

ВАЖНОТО Е :ТЕ ДА СЕ КАРАТ И ИЗБИВАТ .....АМА БИЗНЕСА И ДАЛАВЕРАТА ДА НИ ВЪРВИ И ПАРИТЕ ДА СЕ ТЪРКАЛЯТ, .........КАТО "ГЛАВИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ".....ПО УЛИЦАТА!!!!!

ТОВА Е ГЛАВНАТА ЦЕЛ!!!!!!
цитирай
41. анонимен - Авторе, споко, и Вашия Голям ден в България ден иде!
10.07.2010 00:09
Ще се учат на обноски и от турци и от американци, докато ни отцепят Родопите в най-скоро време. Натам върви политиката. Споко
цитирай
42. анонимен - xxl
10.07.2010 00:24
njma li sa razre6enie ot ob6tinata nali.e,kvo izvinenie togava.njkoi da znae za6to 4erkvata svrti stefan e celata jeljzna s istanbul.6toto sa j palili 5 pati-bez da se izvinjvat.bravo volene,bravo siderov.
цитирай
43. анонимен - ХА,ХА,ХА,........ ...ТЪПИЧКО,бе 41...
10.07.2010 00:36
...ОВЧИЯ ,ПОДПИСВА ДОГОВОРИ,БЕЗ ДА ЗНАЕ КАКВО ПИШЕ В ТЯХ И ПРОДАВА БЪЛГАРИЯ ....ТИ СЕГА, ЗА РОДОПИТЕ СЕ ПАЗАРИШ....
ХАЙДЕ,... ХОЛАН!!!!
цитирай
44. анонимен - Давай, Волене, само така!
10.07.2010 00:58
Давай, Волене, само така!
цитирай
45. dolsineq - А някой погледна ли добре снимката с ...
10.07.2010 01:08
А някой погледна ли добре снимката с Волен? Не видяхте ли, че редом с турското стои и българското знаме? За каква турска пропаганда тогава става на въпрос? Проблем щеше да е, ако само турското знаме беше там, а това не е така. Много се изсилват някой с изводите си...
цитирай
46. анонимен - БГ
10.07.2010 01:11
авторе какво не му харесваш на Волен?
д'еба и турчина си, явно ти харесва да ти го слагат, щом защитаваш турците деба и комуниста гаден!!
предател!
цитирай
47. drakulla - ti
10.07.2010 01:33
dobre li si?
цитирай
48. анонимен - нещо пак си даваме задниците на турците май?
10.07.2010 01:42
Хора, какво Ви става бре? Какви дружби, какви културни мероприятия, какви отношения с поробителите ни? Какви смешни сравнения правите "Французите Евреите Руснаците не харесват Германците...ама не им пречат..." все едно Германците имат някакви малцинства в Русия или Франция... или пък по ОРТ в Москва има новини на немски? Авторът сляп ли е? Не вижда ли какво ставя по южните ни покрайнини... там почти български не говорят! Или пък му се вижда нормално за откриването на празника на Джебел кметът-турчин да говори на турски, а не на български, защото така всички щяли да го разберът? Какво ги защитавате? Дедите ви са се биели за България... Вие я продавате на база европейска култура... Истински културен си ако си знаеш историята и не я забравяш, не прощаваш и не се подаваш на враговете си (дори и в историята да са останали). Цялото управление ако има единна политика - това е сила... а нашите са развей гъз... където духне вятъра... на там се обръщат... кеф... личен, икономически и т.н. Някой знае за "приятелството" между Гърция и Турция? Знае ли политиката на Гърция спрямо Турция? А тук... българското знаме до турското... вечна дружба, братушки станахме с тези където са ни клали! Мнооого добре, браво Авторе! Ще ти откраднат портфейла пред очите ти... но от култура ще си траеш, защото си европеец, да но истинският европеец си знае личните и националните интереси, а това понятие мааалко май се губи при теб. Както забелязвам, май и хората те оцениха със статията ти!

ХЕЙ, ТУРЧУЛЯ... ОМИТАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ! МОЖЕ ДА НЕ СЕ ИЗВИНЯВАТЕ ЗА НИЩО... ПРОСТО СИ ХОДЕТЕ В ТУРЦИЯ И ТАМ СИ НОСЕТЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФЕРЕДЖЕТА И ФЕСОВЕ!

Няма начин, хората които милеят за България, да са безразлични към подобни своеволия!
цитирай
49. анонимен - Волен Сидеров обиди и българи и турци???????????
10.07.2010 01:44
Обидените да си ходят! Тамън чисти българи ще останат, желаещи доброто на България! А не интересчии и страхливци да надуват мускули!
цитирай
50. анонимен - Авторчето е чифут-хомосексуал...
10.07.2010 02:40
Авторчето е чифут-хомосексуалист-бегай в "европска" турция-да ти еба майката чифутска недоклатена!!!Да живее България!Вън небългарите
цитирай
51. анонимен - волен прави само ефтини панаирд...
10.07.2010 03:19
волен прави само ефтини панаирджииски сцени,нищо реално за бг,а автора и подобните му неща да го мисля,те са свършени,промити,приобщени към общо човешките ценности окончателно комаи....
цитирай
52. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
10.07.2010 03:46
анонимен написа:
Не го защитавам!Макар , че е прав.Но методите му са на нивото на .........абе толкова си може човека.Но за едно е прав.Крайно време е някой да застане срещу провокациите на Турция срещу суверенна България, прикирити уж под формата на занност и дипломация.Нямат разрешение и това е - няма да снимат.Закона е над всички.Иска ми се да попитам автора на текста знае ли той какво ще му се случи в европейска Турция, ако както се изразява реши по същия този начин без разрешение да снима примерно в Истанбул.Там на всеки по-голям площад има камионетки с жандармерия.Даже и с вазелин няма да го намажат!

Имайки предвид какво се случва с християните там изводите са ясни.
Както споменах и в друга статия в блога- не харесвам Болен. Ама никак не го харесвам. Обикновен хулиган. Но в случая анонимният е прав...
цитирай
53. apostapostoloff - Стига глупости, драги!
10.07.2010 08:00
Стига глупости, драги! Толкова вони сме водили, а никога чуждо знаме не се е вяло в центъра на София! Я идете да развеете българско знаме в Истанбул, та да видите какво ще стане. Ще изчезнете мигом безследно!

Не ви ли писна да злепоставяте най- опитния български политик?! Този, който винаги и навсякъде защитава онова, което най- много ни липсва- човешко и национално достойнство!

За какъв се мислите вие- за защитник на демокрацията, за духовен наставник на нацията, за адвокат на малцинствата? Най- вероятно е обаче да сте някъде на ясла...
цитирай
54. анонимен - Жалка картинка е това българина...
10.07.2010 08:22
:-(
цитирай
55. galinabg - Юрий, аз пък питам-
10.07.2010 09:12
от къде знае Волен, че екипът няма разрешение?! Аз и ти защо не знаехме? Щото няма кой да ни се обади и да ни даде команда. Много мирише в тази история! Но за пореден път разбирам, че в БГ си има хора за всичко!
Присъединявам се към извинението ти!
цитирай
56. meto76 - Откога в България телевизионните ...
10.07.2010 09:19
Откога в България телевизионните екипи от чуждестранни медии трябва да искат разрешение, за да снимат в България.Утре на някой ще му хрумне, че и на българските телевизии ще трябва разрешение да снимат в страната. А Турция е много по европейска държава от България.Идете в Истанбул и го сравнете със София.Циганията определено е в България.
цитирай
57. varg1 - Az
10.07.2010 09:41
su6to bih napravil kato Volen
цитирай
58. анонимен - от както съществува
10.07.2010 09:56
Мето, има разлика между любителските снимки които ние правим с камерите и професионалните. За професионалните си трябва разрешение във всяка държава. Едни транслират директно, други записват... трети интервюират... нормално е да има регламент. Нашите медии също са акредитирани за снимки, служителите със журналистическите им карти... това са разрешенията и т.н.

Галина, в тези среди всичко се знае. Първо за този прословут влак на незнам си какво си, след кореспонденцията с МВнР е ясно ще ще правят нещо и вървят по градове. Тук вече журналисти, политици и т.н. поемат информацията и я разпространяват. А като знаеш маршрута на една кола... винаги може някой полицай да я спре в нарушение.
Аз разбрах от журналист 2 дена преди случката за този влак на турцизацията и ме подразни дори факта, че са тръгнали на обиколка по бившите "им" земи... с културно лого :) Но все пак маалко дипломация трябва... не може 500 лета клане... и само след 100 години да ни казват кооолко ни обичат..... леко не е искрено :)
цитирай
59. kostadin - Наши представители ще излъчват ли ...
10.07.2010 11:23
Наши представители ще излъчват ли от паметника- мавзолей на Ататюрк-нали произхода му е от България.
Такива международни общувания обикновено са на размена основа.
Всеки е длъжен да спазва изискванията на стопанина
цитирай
60. анонимен - Абе прав е авторът. Да отида сега в ...
10.07.2010 12:34
Абе прав е авторът. Да отида сега в Турция ще се срамувам да кажа на хората там, че съм българин. Присъединявам се и аз към извиненията ма автора и още няколко по-цивилизовани българи. Такива изяви на омраза и ксенофобия позорят България пред цивилизования свят.
цитирай
61. rustam - Въобще
10.07.2010 12:43
не се чуди. Ако турците имаха разрешение от общината, Волен нямаше да има повод.
Само че - те нямат. Мислиш ли, че не им са ясни правилата? Разбира се - че са!
Само си представи наша телевизия да направи същото пред Синята джамия. Първото ченге на улицата ще ти прибере.
Така че, поведението на турците само демонстрира тяхната надменност и тертипа им да се имат повече от другите
цитирай
62. eien - Прилича ми на отрепетирано действие
10.07.2010 12:49
Не е толкова фриволен и спонтанен. Изпълнителен е.
цитирай
63. анонимен - волен сидеров обиди българи и турци
11.07.2010 15:54
КАКВО ИСКАШ БЕ МАМКА ТИ.БЪЛГАРСКИ ГРАДОВЕ ДА НОСЯТ ТУРСКИ ИМЕНА.НЕ ВОЛЕН А ТАКИВА ТУРСКИ ИБРИК4ИИ ОБИЖДАТ БЪЛГАРИТЕ.ЗАЩО НЕ ИДЕШ НА БОСФОРА ДА СИ ИЗМИЕШ УЦАПАНИЯ СЪС ТУРСКА СПЕРМА ЗАДНИК.
цитирай
64. анонимен - волен сидеров обиди българи и турците
11.07.2010 16:00
да се обреже на босфора и да им го духа на агите.
цитирай
65. анонимен - _!_
11.07.2010 19:32
Шибан педалски автор , много АКО-та станаха , време е да си смениш памперсите
Волен Президент !!!
цитирай
66. анонимен - Караджата
14.07.2010 10:52
Волен си е Волен, но Пловдив отдавна не се казва Filibe.
Като са тръгнали на културна обиколка да спазват някакви норми.
Аз обаче не им вярвам. Нещо са рипнали да възраждат историята си.
цитирай
67. анонимен - Абе , какво е прав бе , турско мекере ??!!! От какво да се срамувам ?! От това , че Волен Сидеров е дал урок по родолюбие на всички , които са ЗЯПАЛИ неразбиращ
20.07.2010 19:44
анонимен написа:
Абе прав е авторът. Да отида сега в Турция ще се срамувам да кажа на хората там, че съм българин. Присъединявам се и аз към извиненията ма автора и още няколко по-цивилизовани българи. Такива изяви на омраза и ксенофобия позорят България пред цивилизования свят.

цитирай
68. анонимен - zhelyanata tsarkva stefan bogoridi ISTANBUL
22.07.2010 21:55
samo deto da ne zabravyame mili balgarcheta che zhelyaznata carkva sa ya palili girtsite za da asimilirat balgarskata tsarkava i natsia!!!!sultana nay nakraya porachal zhelyazna tsarkva v avstria i blagodarenie na turtsite dneska imate aleksadar nevski i zhelyaznata tsarkava v ISTANBUL
цитирай
69. анонимен - точно така се прави
21.08.2010 14:25
Като нямат смелост другите дупедавци-политици.Браво Волен е сила .В България турски изяви скрити зад каквото и да е не искаме.Нее е преди 2000 хиляди години а преди 200 ни клаха и потурчваха - кръвта вода не става.В България на Български език за Български граждани ,а не да искат да праявят паментик на Шипка за падналите турци и БСПарите да махатс опашки и да облизват "Ауу срахотна идея " ... грубо,просташко да казват ако ще нееврописко поведение но пък национално посре мен.Браво Волен !
цитирай
70. анонимен - volen znae!
18.12.2010 15:06
volen e znael 4e nqmat pravo da snimat,za tova e oti6al,a dali e xybavo da davat tyrski predavaniq ili novini ili kakvoto da e bilo po na4ionalnata balgarska televiziq?i za sapyn ne stavat teq mangali i tyrci,nqmat mqsto tyk
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9469010
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол