Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.12.2010 12:20 - Посланиците от службите и на Гоце нуждите
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 16268 Коментари: 60 Гласове:
28

Последна промяна: 16.12.2010 13:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Със станалия известен вчера факт, че почти половината от посланиците и консулите ни по света са принадлежали към Държавна сигурност, дългото ни двайсетгодишно осиране в гащите взе да прелива и навън. Процентът е скандално голям и естествено удря по престижа на България, като Страна членка на ЕС и НАТО. Да бяхме някъде в Централна Азия или Африка, можеше и да не ни обърнат внимание, но тук, в Европа нещата стоят по-иначе.

Очаквам скандални дни за българската дипломация и остри ноти от някои засегнати държави до българското правителство. Особено от такива, които са наши съюзници и партньори, като Гърция, Италия, Румъния, Швеция, Литва, Великобритания, Норвегия, Естония и т.н. Радвам се, че министър Младенов изказа една категорична и недвусмислена позиция, че тия посланици няма да ги бъде и че дори законодателството ще бъде променено за да не могат такива хора да заемат дипломатически постове за в бъдеще.

Питам се обаче, дали традиционните двойни стандарти в българската политика не продължават с пълна сила? Не може да има забрана за сътрудници на ДС, да стават задгранични представители на страната ни, а такава да няма за главния представител на България навред по света –Президентът. Настоящият ни такъв е отдавна известен с дадения му от тоталитарните служби псевдоним Гоце.

В тази светлина, мнението му за защита на колегите му посланици не е никак учудващо. Тази позиция обаче излага още един път страната ни пред целия свят, защото се опитва да защитава идеология отдавна отречена от повечето нормални хора и държави по света. Най добре е Президентът Първанов да забравя политическите си пристрастия и проекти, преди да отвори уста за официално изявление. Че нещо много се размириса напоследък...

image



Гласувай:
29



1. strannica - ...
16.12.2010 12:40
Гоце едно на ръка. А министърът без портфейл? Да не говорим за депутати с подобно минало...
цитирай
2. karambol5 - Смешното е, че едва ли са занели в...
16.12.2010 12:59
Смешното е ,че едва ли са занели всичко това от вчера :)))))))))))))))
Ми то преди време не можеше да станеш дипломат ,ако не си сътрудник на ДС .
Ми сега да не е по-различно ?
цитирай
3. eli23 - Работата е там,
16.12.2010 13:04
че у нас всичко може.Във вълшебна държава живеем.
цитирай
4. veselaj - Че е скандално, скандално е. Но не ...
16.12.2010 13:44
Че е скандално, скандално е. Но не повече от Божо Мощите. И много ми прилича на хвърляне на прах в очите.
цитирай
5. ferdi - Съгласна съм с карамбол!
16.12.2010 13:57
Аз пък се чудя как така поемаш управлението на една държава и (уж) не си проверил (ама из основи) какви са хората, които те представляват в другите държави?! Не били знаели, ах колко били възмутени и скандализирани... хехе айде бе, вече съвсем ни взеха за калинки всички!! Май само се чудят каква поредна простотия да извадят (отново казвам УЖ) , за да отвличат вниманието на хората от далеч по-сериозните проблеми!
цитирай
6. анонимен - Безумство е! Един посланник в чужбина не е чиновник в България!
16.12.2010 14:36
Да се учи чужд език и култура отнема поне 20 години! Как тия сополивци от Герб ще се справят без опит в чужда държава - не знам. Това е първото! Второто е самият Бойко Борисов губи от и се посра като някакъв Бананов Диктатор! Това е чистка без аналог по света. Ако се случеше в друга държава светът щеше да гръмне. Ама нали тука сме вече Бананов протекторат. Всичко може! Страшно е!
цитирай
7. анонимен - ДА се поучим от чуждия опит
16.12.2010 17:52
Нали обикновено са сравняваме с другите в европа да ги попитаме за техните дипломати, да, да попитаме същите тези наши партньори,та да ни се изсмеят. Има ли някой съмнения като какъв и къде се отчита британския консул?! или не само европейците, ами уорлик?! Какви според вас са функциите на държавните посланици??? ако искате да им пратим художници и телевизионни четци за дипломати?! Ако не си наясно с тайните на една държава как ще и защитаваш интереса?! А дали тези защитават интереса на страната или не е друг въпрос. Има си контра разузнаване, ама нещо не му публикуват докладите. сигурно тогава няма да е лицеприятно за никой в държавата ни, поне от управляващите. Ако изобщо контрите ни работят, а не продават зарзават на пазара.

Прав сте за едно. Това е срам и то голям. Пак се усрахме като новородено след кърмене.
цитирай
8. evrazol - Те
16.12.2010 19:26
/Посланиците/ имали големи заслуги за приемането ни в EU. Демек докато Гоценценценцето е манифестирал против НАТО и ЕС, ДС тайно и полека е работила точно в обратна посока.
Е-е-е-й мама му стара. Всякакви тъпоумия ще се изплющят в пространството, само за да се подкрепят "другарите".
Пък тези даже интересите на страната защитавали. Незнаем само на коя страна и как така и преди и сега все страната защитават.
От друга страна дали може само да се започне с лустрото, пък да не се завърши??
Живота си прави странни майтапи с майтапите.
цитирай
9. анонимен - не е ли време
16.12.2010 21:36
Не е ли време да се променят някои от условията за кандидат ПРЕЗИДЕНТИТЕ,така че бивши агенти на ДС и нейни служители да не могат да участбат в изборите.
Иначе още много ГОЦЕВЧЕТА ни чакат на опашката......
цитирай
10. flyco - =
16.12.2010 22:36
Чорапът се разплита и няма връщане!
цитирай
11. анонимен - copirano ot KALINKAta- i prevyzhojdasto i mamkamu i tatkomu i samiat blogr-mu
16.12.2010 22:45
Време е тази престъпна партия наречена БСП да се забрани. Това ще бъде полезно за България и страната ще излезе от кризата.Докато такива боклуци от ком партията ,комсомола и червената номенклатура ни обясняват как да стане работата и в нелегалност рушат и ограбват народа,България няма да се оправи. Червената номенклатура ,това е най опасната престъпна мрежа,която работи и подрива България. Всичко останало е прикриване на следите от престъпленията и грабежа.Крадеца вика дръжте крадеца. Никаква ДС, те не с а опасни така, както тази продажна номенклатурна партийна сган , произлязла от престъпната комунистическа партия.А тази партия винаги е била антибългарска,интернационална и престъпна. Сега техните отрочета ще се съдерат да викат и сочат с пръст ДС,за да могат да останат на власт и да продължават да грабят. Тази сган беше първата ,която отиде и се самопредложи на новите господари. Сега ревът ,ние сме демократи, а тия от ДС , т е са лошите хора. Ние номенклатурата и комсомолците и децата ни ,ние сме демократите , а тия от ДС са мутри и престъпници. Но вижте, кой ги говори тези неща ,кой е Н.Младенов, кой е Станишев, кой е Борисов, коя е тази нещастница Дончева, дето сменяше долари като луда по времето на Виденов, кой е Румен Петков ,все боклук до боклука, все предателска сган. Ей такава червена номенклатура, и амбициозни комсомолци се втурнаха срещу народа си и заедно с наши и чужди го грабиха и лъгаха, както и турчин не го е грабил. Готови са с дявола да станат съюзници само и само да се спасят от отговорността на престъпната им партия.За това им трябва виновник и заедно с т.н СДС,което пък е другото им лице , сочат ДС, ДС. Да, ДС знае вашите мръсни и долни престъпления спрямо българския народ. И бъдете убедени,че ще дойде време, да се разбере кой, кой е и какви ги е вършил,въпреки,че народа е затъпял и оглупял, въпреки ,че такива като тези са готови гражданск авойна да предизвикат ,само и само да останат на сухо и да се измъкнат там където вложиха парите си,там където са идецата им, а народа който остане тука, кучета го яли. Ей такива боклуци сега предават и продават нашите офицери от разузнаването и контраразузнаването. Гейове, ненормалници, изроди,неверници и алчни страхливи червени боклуци , опозоряват нашите офицери и техните семейства.Тази сган, граби ,лъже и предава България, а не хората работили в българската държавна сигурност.
цитирай
12. анонимен - Mamkamu u4ise ot kalinkite
16.12.2010 22:49
e, nerazbira se ot Kalika OLAFskaia. vreme ti i to samo zastoto imas dobro pisane, da slojis malko po-blizo do o4ite se vdignatite o4ila.

ako pisese kato men razpokysano, s greski i bezmislenno izobsto niamse da ti obrna vnimanie.

Kalinkata po #19 v "И ЕНП се заинтересува от дипломатите ни агенти" obace te nadska4a s metri makar da ima tolkoz mnogo typo i gramo greski w pismoto i.

leka vecer
цитирай
13. анонимен - АКО БОЙКО, ИЗВАДИ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА....
16.12.2010 22:54
...ЩЕ ГЛАСУВАМЕ С РЪЦЕ И КРАКА ,ЗА ГЕРБ И НЕГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ....ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ "КЕНЕФА"!!!
ТУК ,ВЕЧЕ НЕ СЕ ДИША!
цитирай
14. анонимен - Кой го боли за посланници и ДС. Я тия ...
17.12.2010 07:45
Кой го боли за посланници и ДС.Я тия тъпи педерасти,дето викаха,че няма да увеличават данък сгради какво направиха вчера? Те ме удрят по джоба и ми навират в носа някакви посланници.Ми това си е тяхна работа.Това не е моя дневен ред.Да идват местните избори,че да им гласуваме с местните данъци и такси.
цитирай
15. анонимен - "Фред един уй ги е правил"
17.12.2010 09:08
Кой да махнеш, та кой да сложиш? Всички с пари и власт са свързани с ДС или политбюро и това е поредната ала бала. Цялата работа в БГ прилича на "тука има тука нема". Докато всички се залисват по чашките, паричките вече са изпапкани, а тъпаците долу се обиждат на комунисти, без да гледат, че на всички хладилниците са празни. "Разделяй и владей" - банално но вярно.
цитирай
16. анонимен - Шенген през крив макарон...
17.12.2010 11:11
Приятели,

Дебилщината на ГЕРБ и лично на Николайчо Младенов е смайваща…, ако разбира се не става дума за „операция” на ГЕРБ - „Подмени другарчето си в чужбина с гербаджийче”… или операция на ДС на БКП – „Шенгенско пространство – да, ама не”…

Да гониш дипломатите, за това че са си вършели работата, е точно толкова тъпо колкото и да строшите ножовете и вилиците с които се храните или машата с която бълкате в огъня…, защото…, били произведени преди 1989 година…:
- Пушките убиват, но войника ги насочва…
- Тъмничаря държи затворниците под ключ, но съдията ги е пратил там…
- Дипломатите пише стандартни доклади, а тайните служби си правят извадки и ги архивират с „шпионски” имена, които дипломатите обикновено изобщо не знаят…

Тайните служби по цял свят „слухтят”, но кого да подслушват решават ПОЛИТИЧЕСКИТЕ РЪКОВОДСТВА…!!!
Да сте чули , че платените Партийните секретари на БКП, офицерите и генералите от ДС или самия ЦК на БКП са укорими или виновни за нещо, станало преди 89-та…???

Защо „дипломата – маша” ще е виновен…, а политическото ръководство, което го направлява – НЕ…???

В същност, защо първо не изгоним шпионите на чужди държави в дипломатическите представителства…?
Тези национални предатели, да не би според Н.Младенов да са Герои”…??
Колко такива са хванати през последните 20 години…???

И накрая – кой е Н.Младенов… и на коя тайна служба служи…?
- Николай Младенов е роден на 5 май 1972 г. Той е син и внук на активни борци против фашизма и капитализма. Баща му Евтим Младенов е бил дипломат по времето на Тодор Живков естествено член на БКП… Завършилите висше образование в Англия, обикновено се вербуват от Интелиджън сървиз, ГРУ или ЦРУ…

А дали не е потомствена „Спяща клетка” на КГБ…, задействана за да не може България да влезе в Шенгенското пространство…, което в същност е изгодно и на ЦРУ….?????????


цитирай
17. antikom - България вони на червени гестап...
17.12.2010 12:03
България вони на червени гестаповци - от Гоцето до Боцето!
цитирай
18. vmir - Адски е тъпо да се твърди, че днес трябвало да стоят на същите постове, защото в ДС са работили за България.
17.12.2010 12:20
Даже не е просто тъпо, а убийствено за България и за всички ни, с изключение на малцината засегнати, на които явно не им пука за България, щом службата им е по-мила от държавата, за която уж били работили! Жалки лъжливи пигмейчета.
цитирай
19. vmir - 17. antikom,
17.12.2010 12:29
antikom написа:
България вони на червени гестаповци - от Гоцето до Боцето!


Тъпо е да се приравняват всички, освен, ако целта не е да се увековечи положението им в обществото. Дреме му на някого, че лузърите не го долюбвали. От лузърите нищо не зависи. Лузърите не могат са си преценят дори силите, иначе нямаше само да викат, а щяха да действат. Това само лузърите не го разбират и си мислят, че някой ще се трогне от вайканията им.
цитирай
20. анонимен - Цялата работа закъсня
17.12.2010 13:01
Цялата работа закъсня - лустрация трябваше да има сериозна още преди 15години,но комунягите ревяха като вдовици,пък и народът е милозлив - какво ще стане с ограничените и т.н.Та това Полша,Чехия и да не говорим за Г-я направиха силна лустрация и напълно отвориха досиетата .Сега много от ДС-тата станаха отново агенти,за да не ги разконспирират и се спасиха от народната любов.
цитирай
21. анонимен - Да се учи чужд език и култура отнема ...
17.12.2010 13:07
анонимен написа:
Да се учи чужд език и култура отнема поне 20 години! Как тия сополивци от Герб ще се справят без опит в чужда държава - не знам. Това е първото! Второто е самият Бойко Борисов губи от и се посра като някакъв Бананов Диктатор! Това е чистка без аналог по света. Ако се случеше в друга държава светът щеше да гръмне. Ама нали тука сме вече Бананов протекторат. Всичко може! Страшно е!



Без аналол ли??? Ми я виж Полша, Чехия и ГДР. Само тук не им се пусна кръвчица на комунягите и затова продължават да са толкова нагли. Но никога не е късно да ги избесим - този път барабар със синчетата и вниците даже.
цитирай
22. vmir - 20. анонимен - Цялата работа закъсня
17.12.2010 13:21
анонимен написа:
Цялата работа закъсня - лустрация трябваше да има сериозна още преди 15години,но комунягите ревяха като вдовици,пък и народът е милозлив - какво ще стане с ограничените и т.н.Та това Полша,Чехия и да не говорим за Г-я направиха силна лустрация и напълно отвориха досиетата .Сега много от ДС-тата станаха отново агенти,за да не ги разконспирират и се спасиха от народната любов.


Че една работа е оплескана яко, не означава, че не може още да се оплеска. Да, трябваше преди 15 и кусур години, и нека това ни напомня за големите "демократи", които се люспеха от СДС, за да попречат на лустрацията. И по какво сегашните уж антикомунисти се различават от тогавашните люспи - същите претенции, същата помпозна грандомания, същото явно безплодно напъване да покажат, че демокрацията не може без тях, и същата непростима глупост, която преди 15 години спаси комунягите от лустрация, сега ще спаси Гоцетата, за да могат спасителите им да си викат ли викат срещу тях, защото това е за тях политиката. Това е прототип на клуба на бъдещия оглупял от демокрация пенсионер, който нито помни откъде е тръгнал, нито през колко партии е преминал, но най-малко помни защо се вайка.
цитирай
23. ok3223 - Ето къде е скрито КЛЮЧЕТО...?
17.12.2010 13:24
/... ако разбира се не става дума за „операция” на ГЕРБ - „Подмени другарчето си в чужбина с гербаджийче”/
Разбира се... става дума за "операция на ГЕРБ"- ,,Подмени другарчето си в чужбина с Гербаджийче"...
Това учудва ли ви? Паси каза, всичики са знаели.ББ, който при Кобурга 4год. БЕШЕ ГЛАВ.СЕКРЕТАР НА МВР И ВСИЧКИ СЛУЖБИ МУ БЯХА ПОДЧИНЕНИ-ГО Е ЗНАЕЛ НАЙ-ДОБРЕ.
Иванчо Костов-командирчето на СДС също го е знаел. Сега се прави и ни прави на лумпени. За 4год.с абсолютно мнозинство в парламента и СДС президент, не ги изволни, не направи тотална лустрация и проблема да е изчистен отдавна, и всичко днес да е ок. ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИ? зАЕТИ БЯХА С ПРИВАТИЗАЦИИ, КОМИСИОННИ, С РУШВЕТИ, С ПРАВЕНЕ НА БОГАТСТВА И ПАРИ, РУШЕНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА...
КРЕМИКОВЦИ ПРОДАДЕН ЗА 1(ЕДИН) ДОЛАР!!!
РУШВЕТА КОЛКО МИЛИОНА Е БИЛ? Може ли да каже някой? Напр.генерал Атанасов. А хиладите други предприятия подарени за стотинки на нашите момчета.
Всички посланици, знае го всеки с малко ум в главата,са официалните"шпиони"на акредитиралата ги страна. Това е обществена тайна. Задача №1 за всеки от тях е да събира информация за страната към която е акредитиран.
Требе да се намерят доходни службици за изгладнелата и жадна за мазен кокъл разнородна сбирщина от партия ГЕРБ.
ОТ УТРЕ ВСИЧИКИ БЪЛГАРСКИ ПОСЛАНИЦИ, ИЛИ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ТЯХ ЩЕ СА ГЕРБАДЖИИ. ПРЕДТЕКСТА Е НАМЕРЕН, КАНДИДАТИ КОЛКОТО ИСКАШ, И НАШАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА ЩЕ ЦЪФНЕи върже.
Занимават ни с неща далеч, ама много от нашите днешни проблеми. КОйще е посланик, СУльо или ПУльо, ни е се едно. От един дол са дренки.
Насъщните ни проблеми са: заплатите, пенсиите, нарастването на цените, как ще изкараме зимата, кой как и с какво ще ни лекува и дали, ако се разболеем ний, и някой от семеството.
ДНЕС ни хвърлят прах в очите.
И ни праят на зелени зелки.
Да,ама не!Занимават ни с посланици. Балоните с"октоподи,нагли,килъри и пр.екзотика"гръмнаха, и се опитват да ни зомбИрат с новИ.
НЕ ТОВА Е ВЪПРОСА НА ДЕНЯ, ДНЕВНИЯ РЕД НА БЪЛГАРИ
цитирай
24. vmir - 23. ok3223
17.12.2010 13:29
ok3223 написа:

НЕ ТОВА Е ВЪПРОСА НА ДЕНЯ, ДНЕВНИЯ РЕД НА БЪЛГАРИ


Млък, бе тъпако! Това Гоце го изтърси вчера! Тая тиква я търкаляте 21 години вече, изроди гадни!
цитирай
25. анонимен - nqkoi si
17.12.2010 14:04
работели за държавата!!!направо цъфнахме и вързахме покрай "профитата"20 години лапане не им стига ами и се правят на интересни.да ги маха боко.
цитирай
26. анонимен - Резюме за Гоце
17.12.2010 14:42
Проблемът при Гоце е не само в това, че бил на хранилка в ДС. Проблемът при него е в действията му, прибра много милиони от ембарговата сделката с петрол с Ирак, убиството на Архара, който е защитен вид, любовните му похождения с певачки и ученички, в резултат: заразил се с трипер, недопостима аморално поведение на глава на държавата, а в същото време съпругата му се бореше за живота си с най-коварната болест. Даде част от милионите си на Ковачки да ги препере, в ущърб на Конституцията за апартийност тоя калпазанин взе, че създаде АБВ, която си е политическа партия. Е какво трябва още да направи тоя съвременен Бай Ганьовец за да видят дори и неговите съпартийци, че е пълен провал, като президент, даже докара турците на власт при тр. коалиция, които пък 4 г. крадяха тройно и си оправдаха името.
цитирай
27. анонимен - Икономист
17.12.2010 16:01
вмир е кандидат за посланник в Нубия.Агремана ще са му пасквилите с които хвали бездарните си работодатели.Ако знае какво е агреман.... и къде е Нубия.
цитирай
28. анонимен - Моето лично послание до Николай Младенов във Фейсбук
17.12.2010 16:13
Николай, смятам че този въпрос малко се преекспонира и това е свързано най-вече с политическата конюнктура. Разбира се, и закона е такъв - изисква да се огласят лицата, които са сътрудничели на службите. Всъщност би било странно точно обратното - ако в подчиненото ви министерство нямаше такива сътрудници. Не е тайна, че една част от служителите в дипломатическите представителства са "явни" или "тайни" служители (сътрудници) на службите. Това е практика във всички страни - България не е изключение. Няма как да е била изключение не само сега, но и в миналото. Известно е, че част от дипломатите (не само български, но и чужди, вкл. от "приятелски" държави) са били в миналото сътрудници в различни структури за сигурност - сигурно вие самия знаете имената на наколко руски и американски посланици у нас, които са били кадрови служители в разузнаванията на своите страни преди това. Разбира се, тъпо е точно пълномощните министри да бъдат действащи сътрудници на службите - може да бъдат само "пенсионирани" сътрудници :))) За целта си има съответно военни аташета, втори секретари и други длъжности, където се знае мълчаливо от всички страни че се върши и "интелиджънс" работа. Няма защо точно ние нещастните българи да си посипваме главата с пепел и да се правим на по-католици от папата. Хич да не ти пука от това че били някога сътрудници на службите. Гледай преди всичко дали си вършат работата добре и лоялно за страната си сега или са само синекурни назначения. Аз лично по-бих се притеснил, ако излезеше информация, че сред нашите посланици има агенти на ФСБ, ГРУ, ЦРУ, Мосад, МИТ или други чужди разузнавателни служби. Слава богу, че са били служители на нашите български служби, пък дори и на тези от минаелото, от което много шизофренично се опитваме да се отречем... Ето това би било истински скандал - но коя от тези служби би признала доброволно, че има вербувани служители в българския дипломатически корпус? А за да разберем сами това, очевидно трябва да пращаме, вкл. зад граница, в мисиите ни там, освен хора разбиращи от разузнаване, така също и хора, които са добре подготвени контраразузнавачи - да знаят нашите дипломати и днес че лоялността им се доказва на принципа "доверявай, но проверявай!" Успешна работа ви желая!
цитирай
29. vmir - 28. анонимен,
17.12.2010 17:06
дипломатите ни са очите на държавата ни към света и тези, които създават представата на света за нас. Как виждаме света е очевидно от глупостите, които ежедневно чуваме, как светът гледа на нас също е ясно. Крайно недоволен съм от всичко това, от примитивните ни представи за света и от изкривената представа на света за нас и не се съмнявам, че главната причина за това положение е обвързаността на тези персони с доктрината на ДС, която беше да се бори с капитализма и запада "до пълната и окончателна победа на комунизма". Тази доктрина и днес съществува, а нейна цел е да продължава да вбива клин в отношенията ни със Запада, и това веднага проличава от отношението на лумпените към Запада и неспособността им да дадат смислено обяснение за това отношение.
цитирай
30. анонимен - ТАКА Е ВМИР-29!
17.12.2010 21:36
ТОЧНО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ,ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СМЕ "КЕНЕФА", НА ЕВРОПА!
НА ХОРАТА В СВОБОДНИЯ СВЯТ ИМ ПРИЛИЧАМЕ НА "ЧЕРВЕНИ ШИЗОФРЕНИЦИ",
НО, ТУК СЕ РАЗИГРАВА ПИЕСКАТА ....."ТЕ, НЕ НИ ОБИЧАТ!".
ИСТИНАТА Е :
..ЧЕ ,ХОРАТА СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАС!
БЪЛГАРИЯ Е ОПАСНО МЯСТО ЗА ЖИВОТ, В ОЧИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА!
цитирай
31. vmir - 30. анонимен,
18.12.2010 03:39
анонимен написа:
ТОЧНО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ,ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СМЕ "КЕНЕФА", НА ЕВРОПА!
НА ХОРАТА В СВОБОДНИЯ СВЯТ ИМ ПРИЛИЧАМЕ НА "ЧЕРВЕНИ ШИЗОФРЕНИЦИ",
НО, ТУК СЕ РАЗИГРАВА ПИЕСКАТА ....."ТЕ, НЕ НИ ОБИЧАТ!".
ИСТИНАТА Е :
..ЧЕ ,ХОРАТА СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАС!
БЪЛГАРИЯ Е ОПАСНО МЯСТО ЗА ЖИВОТ, В ОЧИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА!


Разбира се, че е така! Има ли причина да ни обичат и да ни вярват, след като гледаме на Запада с безцеремонността на диваци, които си вярват, че от подострянето на копието им трябва да трепери половината свят? Американците ли не ни бяха тъпи, западноевропейзите ли не ни бяха педерасти, руснаците ли не бяха върха на цивилизацията, адекватността ни ли не беше заклеймявана и обругавана като дупедавство?

Да напомням ли министерските изцепки на социалната милионерка и министърка Масларова, че недъгавите деца в Европа се гледат по-зле отколкото в нашето Могилино, твърденията на мандатоносителя Доган, че “Купуването на гласове е европейска практика”, игнорирането на общоевропейски решения, или потулването им от правителството на “тройната коялиция” и ехидното им нарушаване, възхваляването на тези нарушения като геройство от лумпените и простаците, които ги повтарят като мантри и осмърдяват всичко наоколо с просташките си възхвали на всичко антизападно, и омразно?

Нима лумпените научиха Масларова, Доган и тройната коалиция на всичко това, и какво са писали в докладите си до правителството тези прехварени “професионалисти-дипломати”, които издържаме да живеят на Запад???

Защо на мен като редови гражданин са ми известни добри и полезни западни практики и решения, които тук се обругават по най-недостоен и неприемлив за средно възпитан човек начин, а ако се опитам да свърша несвършената от дипломатите ни работа като поясня такива практики, трябва да бъда подлаган на най-просташки определения от хора лишени от най-първична информация и възпитание???

Не съм привърженик да се поставят под общ знаменател всички дипломати, но за мен средното равнище на работата им е повече от незадоволително и някои от тях трябва не просто да бъдат прогонени възможно най-далеч от дипломатическата хранилка, но трябва да носят и наказателна отговорност за доклади, които представляват подписани от тях документи с невярно съдържание. Доказателство за това са лумпенските изказвания в някои от горните коментари, включително това на агент Гоце, с непрекъснатото използване на което беше препънат и извратен целият ни преход към демокрация от самото му начало до настоящия момент.
цитирай
32. ok3223 - VMIR-ЧО, като теб
18.12.2010 04:31
Да си галлош
талант се иска,
и ум за грош;
а прима виста,
за нас си ясен
като ден;
воняща киста-
изсран
"роден"
в блато
нечисто.
От тези, които не могат нищо, но са способни на всичко
цитирай
33. vmir - 32. ok3223,
18.12.2010 05:00
От теб по-очевидно доказателство за вонята на комунизма трудно може да се намери. За съжаление, паразити като теб смучат до последно от кръвта на другите, но добрата новина е, че колкото почече учиш паразитчетата си на паразитните си навици, толкова повече ги боли докато законите им връзват ненаситните кръвосмучещи хоботчета на възел, и толкова повече нараства недоволството им от теб, че ги прецакваш с гнусните си целенасочени клевети. А това е адски готино и по смърденето ти се усеща и ужаса ти от всичко, което съвсем логично те очаква. Имам си филтър за смрадливости като твоите, да му мислят които още не са се снабдили с такъв, защото няма как да не ти искат оптлата.
Хитрата сврака - с двата крака...
цитирай
34. ok3223 - VMIR-ЧО
18.12.2010 05:59
Кога спиш бре, платен кретен. Значи отработи часовете до нова година. Май са трепиш за бонуси, кат тези, които узуеха в пътното и ората на Дянков. Ама тези кат теб, специалните, че земат, ако не са зели мнооогу повече. Затуй ли са трепиш толкоз и се натягаш, кат млада вдовичка за як, прав и корав...бонус.
Я как са задавяш от злоба. Недей бе, че можи да та чукни онзи горния, и да опънеш петалата. По-лекичко, по-кротичко, со кротце и по-благо.
ОТПЛАТА...заплатата отработи за нова година. Маже и бонусче да те огрее. На какво се надяваш ощи. Посланик ли искаш да ставаш, а? Ще се открият ваканции колкоту щеш. Ами дореди са. Халал да ти е. Они следващите ша та изритат кат мръсно псе. ФФани нещо по свястно, че многу убавото на е на убаво. Мноогу почват да завиждат и стая лошу.
Ама ти много са натягаш бе. Да не си чел докладите на тез посланици. Ами те са ора от професията и знаят, че от тях нищо не зависи, и затуй не се натягат кат теб, като луд за пенсия. Всичко е ала-бала-протокала; туй, вънкашното, си е филиал на амер. посолство, от където получава наука, поука и наставления.
Вънкашните работи се решават от ЕС, САЩ, КИТАЙ, Русия и прочие лъвове и лъвчета в световната политика. Нас никой не ни пита. Ний сме пионките в играта световна, от които нищо не зависи. Тъй чи не са натягай толкоз, ами ффани нещо по така доходну хем, и да не ти завиждат ората.
Тъй де и по-малко злобну;че ти пукне жлъчката и гушнеш новогодишно букето с черни холандски рози. Подарени за особени заслуги за делото...
По-здрав.
Многу злобеешш бре. Кат пепелянка си. НАЛ знаеш кво ги праят ората пепелянките, кат се опитат да хапят.
цитирай
35. анонимен - Олекна ми добре че бойко ме отвори не го знаех
18.12.2010 10:09
В лайняната ни територия няма един човек по върховете да не е свързан с службите
дали ще е боко тиквенишки или гоце сирищнишки се тая двамата имат междуличностен конфликт или за пара се карат а ние си береме ядовете така че и да ги сменят и да не ги сменят се тая отделно че тия хора дойдона със любезното съдействие на запада който е много демократичен да знаете ама му отърва да му слугуват вместо да му партнират
цитирай
36. анонимен - В момента на редовна служба в МВР са ...
18.12.2010 11:02
В момента на редовна служба в МВР са над 1400 бивши сътрудници на ДС.Това стана ясно преди две години но не предизвика никаква реакция тогава от пуделите които лаят в момента.Интересно как 20 посланника заплашвт държавата , а ония 1400 не.Освен това доста депутати от ГЕРБ ,областни и зам областни управители пак от ГЕРБ ,шефове на управления в МВР също имат картончета.Тях какво ще ги прави Бойко Велики.А колкото до "Гоце" снощи потв Европа ,която е на евродепутат от ГЕРБ председателя на комисията по досиетата през 1997 г отговори така на въпроса на водещата защо тогава не е бил огласен Първанов.Защото тогава е имало решение ,че хората ,които имат само картонче ,не са писали доноси и не са получавали пари от ДС да не бъдат огласявани. А иначе повечето от джавкащите тук не могат ,не искат или не им стига мозъка да направят разлика от доносник и контраразузнавач.А и да попитам-сега над 3600 човека ,които работят в ДАНС с каво се занимават
цитирай
37. анонимен - Съдейки по коментарите, една част от пишещите
18.12.2010 11:03
нямат нищо продив доносниците, слугинажа и близането на задници. Ако се вторачите в досиетата и хората в тях, ще видите една закономерност. Взимате едно нищо и никакво, обучавате го и му давате власт. Нищото и никаквото ви е вярно до гроб. Така се обучават животни.
цитирай
38. анонимен - Икономист
18.12.2010 16:18
Инфантилното поведение на тези които са се взряли в посланниците ,ми прилича на това как щрауса си крие главата в пясъка.Тъпанарите от правителството ви заглавичкват с глупости за да не мислите,че ви вдигат данък сгради с 20-50%, такса смет с 20%,осигуровки,акцизи,че инфлацията надхвъля 4,5%,че храните са поскъпнали до 30 %.Ще посрещнете Коледа като голодранци,но ще предъвквата тъпанарезмите на Пожарникаря и неговата компания,докато те си живеят живота.
А на катана ще напомня, не обучават,а дресират.Когато обучаваш някой следва развитие и усъвършенствуване и в последващ етап самостоятелност.При вас и вашатат дресировка има само изпълнение на отработени номера и хранене.Но ти добре го знаеш.По опита на Павлов.Щом има храна има и слюноотделяне,главно лиги!
цитирай
39. анонимен - Когато прочета, че храните поскъпват
18.12.2010 16:34
и Борисов има вина за това, все ми се струва,че трябва да го обвиниш и за дъжда и катастрофите заради превишена скорост. Извинявай, но си поредния, който смята, че да си ДС-арче е почтен занаят. Че няма нищо лошо в слухтенето и доносниченето.
цитирай
40. анонимен - Икономист
18.12.2010 16:55
И пяскавиците около посланниците и ДС ще ти напълнят празната чиния.Щото все за това ревеш.Аз нямам проблеми,ако щат нека ги уволняват,махат,разстрелят и каквото ще да е!А за некадърната икономическа политика на сегашните зеленочорапковци основно са виновни Костов, Цара Станищев и така ще е докато паднат от власт.Което не е "за горами"!Излез си от блога, в който си се свил като костенурка и виж как ги благославят хората в сайта.
цитирай
41. анонимен - Ще стоя в блога си само за да имаш основания за писане
18.12.2010 17:18
анонимен написа:
И пяскавиците около посланниците и ДС ще ти напълнят празната чиния.Щото все за това ревеш.Аз нямам проблеми,ако щат нека ги уволняват,махат,разстрелят и каквото ще да е!А за некадърната икономическа политика на сегашните зеленочорапковци основно са виновни Костов, Цара Станищев и така ще е докато паднат от власт.Което не е "за горами"!Излез си от блога, в който си се свил като костенурка и виж как ги благославят хората в сайта.

Да не говорим, че не познавам България, икономиката, хората. Не познавам и кой и как върти т.н. икономика. Знам още, че Борисов е виновен и за потъването на Титаник. Не, не беше Борисов. Цецо е виновен.
цитирай
42. анонимен - Икономист до катана
18.12.2010 23:56
И да стиш в блога си ,все е тая.Басираме ли се,че без мен ще си останета тъкмо тримата ,ти,Долсинея и недоразумението с големите букви.Виж сеи последната тема в блога.нещо невероятен отзвук.Има-няма пласирали си 2-3 клакьори.За Титаник ,не зная, но виж, големият удар с Цецо президент, ще е Ихтиандъра на научната фантастика на гербчовците.Нека дерзаят,това може и да ги приземи.
цитирай
43. анонимен - Питайте къде се отчитат чуждите ...
19.12.2010 16:47
Питайте къде се отчитат чуждите посланици в България. Коя държава според вас ще каже Да, тия и тия са агенти на тайните ни служби. Ама в тия блогове си пишете хора, дето през живота си не са се сблъсквали с такива служби и начина им на работа. Бедата е, че България предаде хората, които я представят пред света. Представяте ли си как се чувства един дипломат сега, след тези "разкрития" там, където работи? И то заради това, че години наред е работил за тази държава, защото неговата работа и в ДС е защитавала БЪЛГАРСКИТЕ интереси, той не е топил съседите, че пият Кола и слушат Бийтълс, а е работил за интересите на държавата. Ама някои хора като автора на тази статия не правят разлика между двете. Жалко, че хора на такова ниво пишат и се четат в България!
цитирай
44. анонимен - ТИ , №43...НИ ИМАШ ЗА НАИВНИЦИ....
19.12.2010 18:18
СЛУШАЙ ТЪПЧО...:
ЧУЖДИТЕ ПОСЛАННИЦИ И ДИПЛОМАТИ ,СЕ ОЧИТАТ В СОБСТВЕНИТЕ СИ СТРАНИ ...!
НАШИТЕ ,КОМУНИСТИЧИСКИ ОТРЕПКИ...СЕ ОЧИТАТ В МОСКВА!
ТОЧНО ,ТАМ Е ПРОБЛЕМА!
КОЛКОТО ДО ИКИНОМчо, ДА НЕ ПОВТАРЯ ,КАТО ПАПАГАЛ ,ПРИКАЗКИТЕ НА ГОЦЕ....!

ИКОНОМче, ТИ,КАТО ВСЕКИ КОМУНИСТ---СИ ЛИШЕН ОТ МИСЛОВНА ДЕЙНОСТ!
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ:
ИДИОТИТЕ НА ТАЯ ПАРТИЯ-ВИНАГИ ,ПОВТАРЯТ ДУМИТЕ НА "ДРУГАРЯ ПЪРВИ"--САМО МИ Е ЧУДНО ,КАК ГИ НАУЧАВАТ НАИЗУСТ, ЗА ТОЛКОВА КРАТКО ВРЕМЕ ...С ТОЛКОВА МАЛКО МОЗЪК!
ЯВНО НЕ СПЯТ ,...ТИЯ ЧЕРВЕНИ КОПЕЛЕТА....ПО КОНГРЕСИ И СЪБРАНИЯ--УЧАТ ,ЯКО...!
цитирай
45. анонимен - БОЖЕ , ИДИОТИ БОЖЕ....
19.12.2010 18:35
..." ДС , ЗАЩИТАВАЛА ,......"БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ"....."......?????!!!!!
ХА,ХА,ХА,....НАИСТИНА ЛИ СИ ВЯРВАШ ,НА ПРОСОТОТИЙТЕ ,КОИТО ГОВОРИШ!?????

НЕ ГОВОРИ ТАКА,"НА АНГРО",ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ , ПРОСТАКО......!
...И ДЕЦАТА ,ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ЗНАЯТ ,ЧЕ ......СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРИЯ, ПО ТОШОВО ВРЕМЕ ,ПЪРВО СЕ ОЧИТАХА В МОСКВА....ЧАК ,ПОСЛЕ В БЪЛГАРИЯ!
АКО НЕ ВЯРВАШ ,ОТИДИ НА ..Ж.ПАЗАР, ДА СИ ВИДИШ ЕДИН ОТ КАДРИТЕ ,КОЙТО ПРОДАВА ПЪРЖЕНА РИБА С ДЪЩЕРЯ СИ В СОБСТВЕН ПАВИЛИОН!
ДОШЪЛ СИ Е ОТ ДУБАЙ, С 500хил.долара , ОТ "ДИПЛОМАТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ" ,ПО ВРЕМЕТО НА Т.ЖИВКОВ!
ПИТАЙ ГО...НА КОГО ,СЕ Е ОЧИТАЛ!
ТОЙ ,ЩЕ ТЕ СВЕТНЕ ,ПОДРОБНО!
цитирай
46. анонимен - до 44 и 45
19.12.2010 18:42
Обидите няма да ви помогнат да се изкачите на по-високо ниво в интелектуалното си развитие, мекотели такива. А кой е защитавал българските интереси бе? Ти ли?
цитирай
47. анонимен - ЕСТЕСТВЕНО ,ЧЕ АЗ....46
19.12.2010 21:39
..ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК..."ОТ НАРОДА"...ХА,ХА,ХА,....!

МНОГО МОЛЯ , ТЪП ПО РОЖДЕНИЕ КОМУНИСТ ,КОЙТО НЕ Е УЧЕН ДА МИСЛИ ,А САМО ДА ПОВТАРЯ ЗАУЧЕНИ ЦИТАТИ ОТ "ДРУГАРЯ ПЪРВИ" ....ДА НЕ МИ ГОВОРИ ЗА
..."ИНТЕЛЕКТ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТАКИВА ДУМИ МЕ ...НАТЪЖАВАТ!
ВСЕ ОЩЕ ,ВЯРВАМ В ПРИРОДНИЯ ИНТЕЛЕКТ НА БЪЛГАРИНА....
.....МАКАР ,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СА ОТ ТЯХ!
цитирай
48. анонимен - Хахахах, ти дори не знаеш къде се ...
19.12.2010 22:22
Хахахах, ти дори не знаеш къде се слагат запетайките, а си тръгнал да ми говориш с такъв тон! Жалък си!
цитирай
49. анонимен - ГЛУПАК.../ЗА 48/
19.12.2010 22:45
НЕ СЪМ ТУК ,ЗА ДА ТИ ПРАВЯ "УЧИЛИЩЕ" ПО ГРАМАТИКА,БЕ....!
цитирай
50. анонимен - Не на мен, на себе си явно трябва да ...
19.12.2010 23:16
Не на мен, на себе си явно трябва да направиш! А от "глупака" мнооооого има да се учиш...
цитирай
51. анонимен - И не се радвай на позицията на Г-н ...
19.12.2010 23:21
И не се радвай на позицията на Г-н Младенов, а ходи го питай татко му къде е служил... и на Бойко Великия, и на Цецо Наема бащите къде са служили. И такива като тебе и като тях ще ми разправят за ДС....
цитирай
52. анонимен - Е,.... ЩОМ СИ УЧИЛ В ДС....
20.12.2010 00:07
...КАКВО ДА ТИ РАЗПРАВЯМ..???
НАЙ-МНОГО ,ДА ТИ ТЕГЛЯ ЕДНА .....ПУТКА -МАЙНА...!
ТИ ЗА ГЕРОЙ ,ЛИ СЕ ИМАШ...БЕ ,КОМУНЯГО СМОТАНА??!
ИЗОБЩО ,НЕМИ ПУКА ЗА ВАШИТЕ ПОЗИЦИИ....!
ИМАМ СИ ВИЖДАНЕ---ТАЗИ ВОЙНА МИ ХАРЕСВА ...!
цитирай
53. анонимен - ИМА ЕДИН ПРИНЦИП ВЪВ ВОЙНАТА:
20.12.2010 00:18
ВСЕКИ ВРАГ, НА МОИТЕ ВРАГОВЕ....Е МОЙ ,ПРИЯТЕЛ!

НЕ СЪМ ФЕН НА ЦЕЦО, БОЙКО И ГЕРБ......НО,ТЕ РАБОТЯТ ПРОТИВ ЧЕРВЕНИТЕ
И ....ТОВА МИ ХАРЕСВА!
ЗАПОМНИ:
ВСЕКИ ,КОЙТО РАБОТИ ПРОТИВ "ЧЕРВЕНИТЕ КОПЕЛЕТА" ....ЩЕ МИ БЪДЕ "ПРИЯТЕЛ"!/...ПОНЕ, ТАКА СЕ КАЗВА.../
цитирай
54. анонимен - Не е въпрос кой какъв е, а това, че си ...
20.12.2010 23:45
Не е въпрос кой какъв е, а това, че си прост и не си в състояние по никакъв начин да защитиш позицията си... Всеки може да псува из форумите, и кво от това??? За много велик ли се имаш? Тук не става въпрос за червени, сини или лилави. Моето е защитена позиция по въпроса, а твоето е като бика с рогата напред, щото са комунисти... Яд или не, 50 години сме управлявали, ще управляваме скоро пак.
цитирай
55. анонимен - ХА,ХА,ХА,......
21.12.2010 20:52
НАДЯВАМ СЕ ...НЕ!
цитирай
56. анонимен - ХЪСКИ
21.12.2010 21:14
Интересно, на кое казваш "защитена позиция"?
Криенето на досиетата на "доносниците" и оперативните работници на ДС, ли наричаш , "защита" на позицията?
Криете се ,защото сте предатели, доносници на една пета колона и чужда сила в България.
Това е "голата истина".
Глупави са приказките за т.н. "национални интереси", защото сте се клели в "интернационализма" а и органите на ДС, директно са били ,подчинени на Москва!
Това е, общоизвестно!
Ако си дори "малко умен", няма да повтаряш тази ..."велика глупост"!
Явно ,обаче не си.... и това ме радва!
цитирай
57. анонимен - А сегашните на кой са подчинени да те ...
21.12.2010 22:15
А сегашните на кой са подчинени да те попитам? Може би на българските интереси? Затова ли Уорлик се намесва за щяло и нещяло във вътрешните ни работи?
цитирай
58. staler - статията е толкова провокативно ...
22.12.2010 17:06
статията е толкова провокативно неверна,че приемам това за опит на автора да събере много коментари.1.че има дс дипломати не е станало известно вчера/нито на н.младенов,нито на някои от службите на изброените държави/2."принципния"младенов ще трябва да се хвърли под влака или да си подаде оставката ако се приложат критериите за връзки с дс./цялата му биография-учение и проф.деиност са свързани,осигурени от роднинските му връзки с дс-служител--татко му/3.това е български скандал,не международен---отново се жертват някакви държ.служители,заради вътр.-политич. борби 4.лустрация е нужна--спрямо висшия ръков.състав на бкп,дс,мвр,бна...а не срещу редниците.5.това няма да се случи---няма гражд.общество в бг,което да го наложи.
цитирай
59. анонимен - МЛАДЕНОВ Е ЧУДЕСНО МОМЧЕ....
22.12.2010 20:43
...И ПРЕКРАСЕН ДИПЛОМАТ!
ДОНОСНИЦИТЕ НА МОСКВА ДА БЪДАТ ИЗТЕГЛЕНИ ОТ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО!
СТИГА КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИЙ И ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРИЧКИ!
ЕВРОПА ,НЕ ГИ ИСКА !!!!!

КАТО СА ВИ ТОЛКОВА МИЛИ....№58....ПРАТЕТЕ ГИ В МОСКВА, АЗАРБАЙДЖАН,АРМЕНИЯ,ТАДЖИКИСТАН,ТУРКМЕНИСТАН,ДАГЕСТАН.....ДР., "БРАТСКИ ВАМ"СТРАНИ!

ЕДНО ПРЕНАЗНАЧЕНИЕ И ПРАЩАНЕ В "БРАТКА СТРАНА"......ЩЕ ОБЛЕКЧИ И ДРУГАРИТЕ ОТ НЕПОСИЛНАТА РАБОТА ...В ЛОНОТО НА "МРЪСНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ"!
НАЛИ ,ТАКА.......ХА,ХА,ХА,.....
цитирай
60. анонимен - ХАХАХАХАХАХАХ, "прекрасен ...
24.12.2010 03:50
ХАХАХАХАХАХАХ, "прекрасен дипломат"!!! Смях в залата! На тате синчето, изучено с парите и контактите на ДС /не на някой друг/!!! Ама с теб не може да се спори, защото си на принципа "едно си баба знае, едно си баба бае"... "Долу комунистите", ама ако те пита човек защо, и ти не можеш да дадеш точен отговор! Кучето си лае, кервана си върви.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9470555
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол