Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.12.2012 16:20 - За Волен и Сидеропатията
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 9438 Коментари: 9 Гласове:
24

Последна промяна: 10.12.2012 16:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageВолен Сидеров пак задрънка глупости и успя да смае непредубедения наблюдател с поредното си изказване, достойно за средностатистическия обитател на психиатрията в Курило. Това, което витае от известно време във националистическата глава е някаква, по думите му, „революция в политиката на доходите”. Става дума за наскоро лансираното му предложение минималната пенсия да станела 500 лева, а минималната заплата 1000. Похвално намерение... ако не беше изречено от народен представител и лидер на парламентарно представена партия.

На господина Волен сигурно му е ясно, че ако накараш който и да е работодател да плати например 3 пъти по-голяма заплата на някои свои работници, още утре хляба в магазина ще удари петарката, а предизвиканият дефицит на стоки, ще изстреля цените, като ядосано пиле от компютърна прашка. Щял да вземе пари от златните залежи в недрата на България, които според него възлизали на 700 милиарда щ. долара.!!!

Аз скоро слушах един специалист, който пък твърдеше, че залежите били за около 200 милиарда и не в долари, а в лева и то без да се махнат разходите за добиването им, които по принцип са огромни. При това положение дори да вземем всичките 200 милиарда, като чист доход, при едно такова покачване те ще стигнат за новите пенсии за около 10 години. В това време инфлацията и погромът на икономиката ни няма да се размине, при едно такова безумно изкуствено покачване на доходи, което дори безумните социалисти не приемат.

Волен обаче е под високо напрежение, предвид непрекъснато падащия рейтинг на партията му и сигурацията, че няма да се промъкне в следващия парламент, щото се оказа, че дори тук в България електоралните малоумници взеха да попривършват... Или пък си намериха друг любимец? Знам ли? Кандидати, дал Господ... Като почнеш – то Боката, то Цецо, то Лудото Яне, то Станишката, то Октоподчо, то Каракачанката... На тази стока поне Родината ни е богата. Та това високо напрежение и тази „достойна” конкуренция карат май Волен да говори още повече глупости, надминавайки дори...себе си.

Черното ми подозрение обаче е, че Волен не е стигнал чак до такива интелектуални висини и просто не знае какво говори гОркия. Още по-черното ми съмнение е, че това правят и повечето български политици... Убедеността ми, обаче е, че какъвто е народът, такива са и политиците му. Те все пак не са дошли от Луната...

image



Гласувай:
25



1. blackpredator - Нищо Клондайковско у теб. :P
10.12.2012 17:02
С Клонирано население...:(
цитирай
2. haralanov - И аз подозирам същото
10.12.2012 19:01
Какъвто е народът, такива са и политиците му.
цитирай
3. pcelata - И аз го слушах.
10.12.2012 21:12
Ми-от една страна,би било хубаво като идея.Обаче си прав за едно....Няма като как да стане с тези крадци и мошеници.
цитирай
4. evrazol - Сидеропатията е национален синдром
11.12.2012 00:05
Всички коментират политиката по доходите, вместо създаването на същите тези доходи. Като започнеш от последната многодетна ромка очакваща "помощи" и завършиш с финансовия министър.
цитирай
5. kito - Tи сигурно ще кажеш, че и за майките ...
11.12.2012 02:35
Tи сигурно ще кажеш, че и за майките няма пари, но май само за тях няма. Tо не беше НАТО, не бяха операции, помощи. Бе за всичко вадят пари, ама не и за майките. Все от тях трябва да е разбирането. Знаеш ли какво? На много хора взе да им писва, че това онова щяло да скочи. Oправданието нещо се протърка. Xората се чудят защо все за тях няма. Никакъв не е проблема за 1000лв минимална заплата ама ще стане, когато спрете да се самозалъгвате, че не било възможно. Което предлага Bолен, вече е правено - от Хитлер през Исландия до Bенецуела. Златен век! Hо първо трябва да се изгонят банкерите, защото всички злини идват от тях. Инфлацията е банкерска измишльотина. Като произвеждаме сами, цифрите са без значение. Hямаме нужда от други пазари.
цитирай
6. bulgarianation - Пари има
11.12.2012 10:05
хората бедни-милионерите се увеличават.
Мафия!
цитирай
7. iidiotov - БГ
11.12.2012 14:41
Това е една от най-манипулативните статии които съм чел през последните дни. Българинът не е 10-11 пъти по-мързелив от западните си колеги за да взема 10 пъти по-малка заплата. Напротив - когато същия този българин отиде на Запад той е старателен, квалиофициран и предпочитан работник. Проблемът е във феодалното мислене на бившите членове на ЦК, сега милионери-бизнесмени, които искат да си докарват не 10-15% печалба както е на Запад а поне 1000%. Луд ли е Сидеров или ние, които търпим? НАРОДЕ???
А авторът или е платен драскач или е абсолютен безумец и мазохист, който обича да се гаврят с него дебелите и мазни комунистически отрочета, да си карат скъпите джипове за по 200 бона, а родителите му да умират от глад и липса на средства за елементарни лекарства с по 75 евро пенсия. Или (това е може би най-вероятния вариант) е просто едно от мамините синчета на същите тези демели и мазни бивши партойни апаратчици и слъжители на комунистическата ДС, което си няма друга работа и е решило за пореден път да се изгаври с всички нас - обикновените българи. СРАМ И ПОЗОР ЗА АВТОРА!!!!
цитирай
8. staler - някои си инж. петров твърди че от ...
16.12.2012 18:43
някои си инж.петров твърди че от находището " хан крум"проучвано от господина по соц.време,канадската фирма дънди юнаитед е извлачила за 6-7 години около 100т златен концентрат на стоиност около 55 млрд долара,като е заплатила на бг държавата шепа жълти стотинки.договора е подписан по времето на ал.божков/иван костов/.звучи сензационно,но наи вероятно е истина.
цитирай
9. komunisticheski - пълен нещастник е
05.05.2013 01:31
само хлапета и лумпени му се връзват на този психар
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9473546
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол