Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.11.2015 20:44 - Европа май няма полезен ход в борбата с ислямския тероризъм. А трябва!
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 8374 Коментари: 16 Гласове:
7

Последна промяна: 22.08.2016 10:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
За разликата между източния и западния човек и как източните хора мислят европейците за наивни и глупави. Приликата между древното християнство и днешвият ислям. За невъзможността на един ориенталец възпитан в религиозен и патриархален дух да схване докрай същността на светската държава. За необходимостта от много по-твърди мерки в борбата с ислямския тероризъм...

Прочетете целия текст >

Юрий Александров

http://gledam.blogspot.bg/



Гласувай:
10



1. appen13 - Верни констатации и абсолютно шизофренични предложения за разрешаването на катастрофата
16.11.2015 21:13
Жалко, че Юрий Александров все още не може да проумее очевидното - присъства на болезнения крах на АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИЯ германски ЕСсср, който агонизира пред очите ни.
Създаден като АНТИ-РУСКИ НЕО-КОЛОНИАЛЕН гео-политически проект, германския ЕСсср заслужава съдбата си !!!
Жалко, че Юрий Александров страда от толкова тежка форма на АМНЕЗИЯ, много разпространено заболяване сред наемния НПО-офисен планктон като него, и забравя как срещу НПО-заплащане пееше дитирамби на ЗЛОВЕЩОТО американо-саудитско гео-политическо ПРЕСТЪПЛЕНИЕ "Арабска пролет", чийто кървави плодове днес благодарение на Берлин и Брюксел са разцъфнали из целия АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИ германски ЕСсср и тепърва ще раждат чудовища !!!
цитирай
2. mamkamu - ?!
16.11.2015 21:37
appen13 написа:
Верни констатации и абсолютно шизофренични предложения за разрешаването на катастрофата
Жалко, че Юрий Александров все още не може да проумее очевидното - присъства на болезнения крах на АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИЯ германски ЕСсср, който агонизира пред очите ни.
Създаден като АНТИ-РУСКИ НЕО-КОЛОНИАЛЕН гео-политически проект, германския ЕСсср заслужава съдбата си !!!


Благодаря за коментара, но всякакви теории за конспирации, не мисля, че си заслужава да коментирам.
цитирай
3. mamkamu - ???!!!
16.11.2015 21:45
kushel написа:
Атака срещу демокрацията. Чуваш ли се какви глупости говориш. Точно вашата въшлива демокрация е майката и кърмилницата на терора. Що се излагаш с тоя байрак. Егати лицемерието. Толкова сте жалки това седерунгелите. Лицемерни до мозъка на костите.


Ти какво правиш тук, в моя блог?! Нали каза, че не съм добре дошъл в твоя и ми триеше коментарите при теб. Би трябвало и аз да ти ги трия, но не бих паднал дотам... Всъщност не знам дали мога да водя разговор с теб, понеже виждам насреща липса на желание да чуеш другия...

А и и какво предлагаш? Европа да стане някава сбирщина от диктаторчета воглаве всяка държава?
Аз ще предпочета бюрократите от Брюксел, колкото и да ги ненавиждам...
цитирай
4. appen13 - Какви "конспиративни теории", неграмотен НПО-офисен планктон ?
16.11.2015 22:06
Даже не знаеш, как се е родил АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИЯ германски ЕСсср, и няма да разбереш логиката на разрушаването му !
цитирай
5. getmans1 - Да, това което се случи в Париж си е ...
16.11.2015 22:55
Да, това което се случи в Париж си е вътрешна френска работа макар, че конюктурно е привнесен и мигрантският проблем. И аз си мисля, че ако не се отчете разликата в тези два аспекта на случилото се, автоматично се отива в грешна посока.

Знаем, че Франция и преди е имала подобни проблеми и независимо от усложнената икономическа обстановка сигурно пак ще се оправи за по-дълго или по-късо време.
Въпросът е, у нас да се направят необходимите изводи и да се извлекат поуки защото тук проблемите са повече като се почне от слабата икономика, вътрешно и външнополитическа нестабилност и не на последно място геополитическата обстановка.

Парадокси колкото щеш, ето вчера или онзи ден чух новина по БНР, голям шеф от МВР бил на лов в Странжата и дали е ударил прасе не разбрах но попаднал на група от 30-тина т.н. мигранти. И това нещо се съобщава едва ли не като, любопитна случка и два дена следя дали ще има някаква реакция познай, ниц ... нищичко, и до кога така, до следващия ли рикошет!?

Нашите управляващи политици повече ги питат за големите и глобални проблеми а и те си ги предпочитат тези въпроси защото с едно дрън-дрън ще се разминат но тукашните проблеми съвсем не са за пренебрегване, границата гетата в Пазарджик и Пловдив и само те ли са!?

Мамкаму, никой след нас няма да ни прости ако проспим събитията и някоя сутрин се събудим и от прословутата ни религиозна и етническа толерантност не е останало нищичко, независимо дали някой изкукушел или циганин е изперкал и ни подпалил всичките!

цитирай
6. aboychev - ПОЛЕЗНИЯТ ХОД Е
17.11.2015 03:27
УНИЩОЖАВАНЕТО НА
МОСКОВСКИЯ САТРАП
И ТОВА
СКОРО ЩЕ СТАНЕ
ЩЕ ГО УНИЩОЖИ
СОБСТВЕНО РЪЧНО
СЪЗДАДЕНАТА,
ОТ НЕГО И СЪДРУЖНИЦИТЕ МУ ОТ КГБ,
МЕРЗОСТ
цитирай
7. mamkamu - ?!
17.11.2015 09:25
appen13 написа:
Какви "конспиративни теории", неграмотен НПО-офисен планктон ?
Даже не знаеш, как се е родил АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИЯ германски ЕСсср, и няма да разбереш логиката на разрушаването му !


Да, аз току що паднах от Марс и нищо не знам :)
цитирай
8. mamkamu - @getmans1
17.11.2015 09:38
Бе аз Франция не знам, кога ще се оправи, ако не смени тотално подхода. Ето днес чета, че френския външен министър бил против сухопътна операция в Сирия?! Вместо пръв да настоява за това... Чета и, че щяли да затягат контрола по придобиване на огнестрелни оръжия в целия ЕС?! Вместо да го либерализират, за да дадат възможност на гражданите да се защитават, те ги обезоръжават, превръщайки ги агнеци за заколение, тотално зависими от държавата.

А тук при нас проблемът е друг. На власт са хора, които утре са готови да обърнат палачинката, като стой та гледай. Повечето от нашите властимащи нямат убеждения, а само нагаждения :) А така държава не се управлява. Трябват принципни хора, с топки...
цитирай
9. mamkamu - :)
17.11.2015 09:42
aboychev написа:
ПОЛЕЗНИЯТ ХОД Е
УНИЩОЖАВАНЕТО НА
МОСКОВСКИЯ САТРАП
И ТОВА
СКОРО ЩЕ СТАНЕ
ЩЕ ГО УНИЩОЖИ
СОБСТВЕНО РЪЧНО
СЪЗДАДЕНАТА,
ОТ НЕГО И СЪДРУЖНИЦИТЕ МУ ОТ КГБ,
МЕРЗОСТ


Е, Путин едва ли можем да го наречем още сатрап, но уверено върви по тоя път :) Засега е диктаторче някакво, което успешно използва комплекса за малоценност на цял един народ.
цитирай
10. slavimirgenchev1953 - Проблемът на съвременната демокрация е,
17.11.2015 10:23
че глобализацията я изпревари. Сега масово се пръцкат и се раждат като хлебарки милиони, които веднага хукват към Европа, за да смучат благата й. А демокрацията още не си е изработила механизми за защита срещу злоупотреба с демократичните ценности. Точно както постъпват циганиатът у нас.
цитирай
11. getmans1 - Мамкаму, с това знаме вече съвсем си ...
17.11.2015 14:23
Мамкаму, с това знаме вече съвсем си изпроси свещеният им проПутински гняв!
цитирай
12. appen13 - Изпитвам истинско удоволствие, като чета "откровенията" на ПОСРАЛИЯ се от страх наемен НПО-офисен планктон като Юрий Александров
17.11.2015 14:44
Признавам си, кефя се много на графоманското гърчене на платения АНТИ-БЪЛГАРСКИ евро-КОЛАБОРАЦИОНИСТКИ НПО-офисен планктон, който се е ПОСРАЛ от СТРАХ и УЖАС, интуитивно усещаш какво го очаква.
И който разбира, че за да се хареса на новите си ислямски ГОСПОДАРИ, които скоро ще заменят неговите евро-германски КОЛОНИАЛНИ РАБОТОДАТЕЛИ, му се налага спешно да се обзаведе с шалвари, хиджаби, бурки, ВАЗЕЛИН и НАКОЛЕНКИ !
Всъщност Арнолд Тойнби, който Юрий Александров парафразира и "забравя" да спомене, е намекнал за това в своя епохален труд "Изследване на историята".
Жалко, че Юрий Александров е типично полуграмотно НПО-офиснопланктонно недоучило ПАРВЕНЮ, и не си е направило труда да прочете "Затворническите тетрадки" на Грамши, върху които се базира ЦЯЛАТА НПО-либералистична идеология унищожаваща СИСТЕМАТИЧНО днес Европа, "Интервю със себе си" на Ориана Фалачи в която великата италианка предупреждаваше Европа за настъпващия НЕОТВРАТИМО "Ислямофашизъм" в Еврабия и, явно страхувайки се от резултата, не желае да проследи генетичната връзка на АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИЯ германски ЕСсср с Втория и Третия германски райх и копирането на политическия модел на Австро-Унгарската империя, което е най-ефикасния път към разпада му !
Агресивната СЛУГИНСКА НПО-продажност и НЕГРАМОТНОСТ не прощават Юрий, и водят до такива комични "предложения", въпреки, че абсолютно верните констатации изискват съвършено други РЕШЕНИЯ, извън модела на АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИЯ колониален германски ЕСсср, родил се като откровено АНТИ-РУСКИ гео-политически и колониален гео-икономически проект, още през 1914 г. в Берлин !!!
цитирай
13. injir - Eвропата се опитва да нареди куб...
17.11.2015 14:50
Eвропата се опитва да нареди кубчето на Рубик. И не може.
цитирай
14. appen13 - Eвропата се опитва да нареди куб...
17.11.2015 15:01
injir написа:
Eвропата се опитва да нареди кубчето на Рубик. И не може.

Това е извън интелектуалните възможности на евро-чиновничетата в Брюксел и техните работодатели от Берлин !!!
Още повече на наетата от тях ТУЗЕМНА НПО-ПРИСЛУГА, като автора на горната графомания и неговите форумни другарчета !
цитирай
15. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
18.11.2015 12:00
Много добра статия и много глупави коментари :)))
цитирай
16. samvoin - А с ЧИФУТСКИЯ, даже нема и нема да има ...
15.01.2016 04:48
А с ЧИФУТСКИЯ, даже нема и нема да има намерения да има такъв...;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9469996
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол