Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.03.2017 13:23 - Няколко извода от избори 2017
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 4933 Коментари: 8 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
10 семпли и сбити изводи от изборите :)


Прочети нататък >




Гласувай:
15



1. haralanov - Мдаа...
27.03.2017 22:11
хахаха! Доколкото разбирам, Симов трябва да целува ръката, онуй или още по-онуй място (както вика бай ви Ганя...) на Местан... ДОСТ имат гласове за един мандат в Кърджали, но не минават 4-процентната бариера. Мандатът на ДОСТ отива за БСП. Другарят Симов няма гласове да влезе със собствено спечелен мандат с неговите 8400 гласа и най-вероятно ще стане депутат с гласовете на ДОСТ. :) Честито, Саше! Депутатът, избран от Ердоган!
цитирай
2. getmans1 - Извинявай, Мамкаму имам чувств...
27.03.2017 22:41
Извинявай, Мамкаму имам чувството, че този постинг е писан лично от Радан малко преди да си подаде оставката.
Точно неговата самокричност, повтарянето на "червените мантри" и прозиращата надеждица, че се размине само с акта "подаване на оставка".
цитирай
3. staler - па малко повече обективност, бе ...
28.03.2017 02:22
па малко повече обективност ,бе човек----съвсем объркахте посоките,ляво ,дясно......като изключим лявата риторика преди избори бсп си е центристка партия с доста актив от закони и управл практики дори в дясно от центъра....друго---требва да си сляп,за да не видиш че кълбетата и пируетите на борисов,както и некои негови кадрови решения,доведоха до безусловния успех на бсп на тия избори,огромен успех--от партия с затихващи функции до втора сила с шансове да и доиде ред да прави правителство...".патриотарството"....??не случаино твоите любими сдс-та,дсб-та,както и откровено инжинеринговите клонинги да,българия се разпиляха като дим----живеете си все още в 1990та некъде....комунистите,путин,лустрация,дс-мафия...алооо? и на децата вече им е ясно че кинтите и властта са все в хора от ком номенклатура и наследниците им...дори и любимите ви-костов,плеенлиев,прокопиев и т.н и че куфарчетата сме ги отписали вече....патриотизма не само все още се котира,но ще се котира все повече.щото като оставим на страни идеалите,истор памет и т.н. всъщност става въпрос за оцеляване и иконом интерес...да не би вие да сте по десни от орбан,поляците,чехите,австрииците, лю пен или вилдерс?да не би грантаджиите като хр иванов,дето щели да се борят с корупцията да не са класически пример за такава?пред българията отдавна не стои въпроса-ляво или дясно управление ,а дилемата нац спасение или окончателно сдохване нахуи...
цитирай
4. apostapostoloff - Тези избори бяха спечелени от
28.03.2017 09:09
хората с прогресивно мислене, които казаха "да" на цивилизована Европа и "не" на изостаналата азиатска Русь.
цитирай
5. vencivaleri1951 - Ще се учудите, но аз съм доволен от изборите
28.03.2017 11:49
БСП най-после заговори с езика на левите хора-дали предизборно е друг въпрос
Не чух нищо по време на кампанията за макрорамка, валутен борд и прочие-все важни неща, но не по важни от човека. В тази кампания Нинова и компания говориха именно за хората-при това страстно , но и аргументирано. Бяха чути и удвоиха резултатът от предишните избори, подобриха го дори и с по предишните , които спечелиха. Лично аз гласувах за АБВ и ще обясня защо. БСП не трябваше да спечели тези избори, а и един идеологически партньор в ляво си е добре от всякъде-в Проданов като политик има сериозно бъдеще. За съжаление АБВ бяха надвикани. Имам сериозни съмнения че отпадналите окончателно от политиката отломки на СДС са "градска" десница-няма кат Мето Андреев, Лукарски, Ненчев да са "градски"... Може да се "тупат" с "Армани", но селянията я носят в себе си. Не отъждествявам селото със селянията -последната е арогантна, лакома и нетолерантна-прекрасно е, че изтекоха в канала заедно с едни други в дясно които под европейски път на развитие разбираха например педерастки оргии в посолството ни в Рим. АБВ обаче са градска левица и ако сега са вън от парламента вина за това има основно Първанов. Нинова ще сбърка много ако "похарчи" неразумно едни наистина млади хора с възможности.
Доволен съм , че ДОСТ не се случи и че бе направен български пробив в Кърджали.
Доволен съм , че ГЕРБ няма как да се измъкне и да не направи правителство. Желая всичко добро да се случи на управлението му, защото и поради почти паритетната ситуация в парламента ГЕРБ ще са принудени да работят преимуществено този път за "малкия човек". Ако не решава и "ляво" уравнение правителството на ГЕРБ е обречено. На практика това няма да е трудно защото натиск от дясно в този парламент няма откъде да дойде.
И накрая нещо за Нинова. Тя направи и грешки в кампанията които и взеха победата на изборите. Победа обаче не и беше нужна. БСП е консолидирала лявото
, работи се в правилна посока, единствената не лидерска партия в парламента -с времеви хоризонт е председателят. Тоест в момента БСП има всичкото време на света да работи за бъдещо управление. При това за управление със самостоятелно мнозинство. Тоест председателят на БСП няма от какво да се срамува и който не е съгласен с това нека да погледне резултатите от предишните избори, нека си припомни как бе натикана в ъгъла и как се глумеха над нея някои от маргинализираните днес "градско-десни дебили"
БСП проведе две камнии-едната изключително успешна и с внушителна победа. Втората никак не лоша и с приемлив успех. И още нещо. Тази конфигурация на парламента прави президента незаобиколим фактор в дневния ред на страната.
Тоест имаме си вече не президент миджитурка, а сериозен лидер
цитирай
6. batogo - !!!:)))
28.03.2017 12:00
С много от изводите съм съгласен, но според мен точно Русия загуби тези избори... :)
цитирай
7. apostapostoloff - Баба Венка както винаги дрънка глупости.
28.03.2017 13:42
Защо загубихте тогава изборите бе, шапшал?!

Ниновица дрънкаше налудничави неща- как ще навие банките да отпускат безлихвени кредити; как ще отмени санкциите срещу Русия и пр.

Добре, че майката на българския идиот е постоянно бременна, та близо милион български идиоти налапаха тези въдици за идиоти.

А президентът беше и си остава 9- та дупка на кавала.
цитирай
8. krumbelosvet - Всичко е точно
28.03.2017 16:05
Всичко е точно, ако заглавието е "Няколко условни изводи". А условието, абсолютно нереално, е, че НЕ СЕ ОТЧИТА В Ъ Н Ш Н И Я ФАКТОР. ББ е издигнат и подкрепян от ЕНП и САЩ, и има най-добрите американски съветници. Затова без да му мигне окото подава оставки и печели отново. Н,ам кой е излъгал Нинова, че трябва да е нахакана и усмихната. Може би същите съветници, под друга маска. Прав е ББ, че положението е СТРАШНО, кви усмивки, ква нахаканост. Ако БСП спечели, ЕНП щом й скимне ПАК ще спре парите и ще открие пропаганден огън срещу враговете соци. Това авторът нарича "бързо и многократно убиване" и е прав, но се убива ДОВЕРИЕТО в бивщите комунисти, а България продължава да умира бавно под властта на "съветниците", без значение как се казва поредният им ПОСЛУШНИК. УМИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ИДВА ОТ ТИЯ СЪВЕТНИЦИ.
Аз затова не гласувах за втори път. И за Радев не гласувах. Щото без благословията на съветниците НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ, а който и да спечели, съветниците знаят как да продължи убиването на България.
Очевидно губещата кандидатура на Цачева, даде победата на Радев. А без съветниците, ББ не е толкова сляп да предложи Цачева. За вярване е, че ББ е дал характеристиката на Цачева - "лелчеста", а на Плевнелиев - "глистест". Неговият цветист И ТОЧЕН стил.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9470772
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол