Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.09.2017 18:29 - Как един древноримски пълководец се оказа чернокож
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 15379 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Писна ми и от леви политкоректници, и от десни расисти.

Целият текст е в блога ми:
https://gledam.blogspot.bg/2017/09/blog-post_13.html



Гласувай:
5



1. shtaparov - Като на филм.
14.09.2017 18:54
Като на филм. Инак щеше да се окаже чернокож,кога си видеше ушите без огледало :))
цитирай
2. vencivaleri1951 - Хм...
14.09.2017 18:59
То и Шекспир е написал трагедия за един чернокож пълководец, но последният е удушил жена си/ дъщеря на патриций/ Не я е изял обаче ...тоест интегрирал се е:))) Не е виновен обаче....за всичко е виновно онова бяло копеле Яго.

И виж Мамка му... Когато от Запад почнат да ни "юркат" , че сме расисти, че не интегрираме бедните цигани...тоест не ги обгрижваме достатъчно, че Видите ли трябва да сме съпричастни към бежанците и бла, бла , бла... Следва обаче да ги питаме, но нашите "Силни"не смеят защо например в Европа има толкова процентно малко цигани/а знаем, че те са там където се живее по сито/ и не е ли защото англичаните ги бесеха за скитничество, че германците ги правеха на сапун, а в демократичната и Натовска Норвегия съвсем доскоро в исторически план ги стерилизираха .
Не, в Рим не е имало негри пълководци...И гладиатори негри не е имало. И Херкулес не е бил негър-гледах анимация такава. И не е нормално в учебниците на малките да се говори за трети, а и следващ на третия пол. Детето трябва да държи за ръка мама/жена/ и татко/мъж/ Разбирам, че педераслъка е биология, че не е укоримо, но няма защо да го афишираме. Или с две думи...И тате може, и аз мога, но козата си "сака" пръч. Може да ти се стори , че спамя, но съм в 10ката по темата.
Може и наполовина африканец да беше президент на САЩ, но болшинството черни са в гетата и по няколко поколения от тях не пипват работа и са на помощи. Това вече се наблюдава и при нашите цигани. И циганин генерал няма
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9460867
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол