Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
12.10.2010 14:28 - Нов бизнес -"Ние ще скрием имението ви от данъчните"
Автор: mamkamu Категория: Забавление   
Прочетен: 10501 Коментари: 19 Гласове:
39


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

След като от НАП обявиха, че днес и утре ще обикалят с вертолет по Черноморието, за да издирват нелегални имения, камуфлажните мрежи по ловджийските и оръжейни магазини във Варна и Бургас се стопиха, като лански сняг. Богаташите, с имения край морето, панически започнаха да маскират собствеността си, имитирайки успешно армейски прийоми.

Най важно в маскирането на именията е да бъдат закрити покрива и стените на главната сграда. Поради есенния сезон в момента не е необходимо да бъдат маскирани зелените площи, само е нужно да не бъдат подържани седмица-две.

Все пак някои предпочитат да се доверят на професионалисти, които могат да изпипат работата наистина докрай. Такъв е и управителят на фирма „Скрий-покрий”, който сподели за нас, че откакто данъчните започнали с въздушните си обиколки, поръчките към неговата фирма са се увеличили стократно. Разбира се той спазва строга конфиденциалност и не пожела да назове нито едно име на негов клиент.

Наистина фирмата прави чудеса и може да впише всеки дом в околността по такъв начин, че дори данъчен да се сблъска в нея, пак няма да я види.

image

Фирмата предлага нестандартни начини за боядисване на вашия дом, така че той да е невидим от небето.

image

Помислено е до най-дребните детайли, включително и кучешката колибка.

image


Вносител на камуфлажни мрежи пък пусна рекламна листовка в някои определени квартали на София:

image

image
Явно хеликоптерите на данъчната администрация разкриха нова ниша в пазара, която тепърва ще се развива с ускорени темпове, особено при новостроящи се обекти.

image




Гласувай:
42



1. mikino - Хахахахахахах!
12.10.2010 14:47
Откривам фирма за маскировъчни бои! Хихиххихии! Сега тия имотчета така готино ще ги узаконят и никой нищичко няма да плати... Просто им гледам сеира! Вместо да ги накарат всички да си платят за гяволъка и да влязат пари в държавата всичко ще бъде скрито-покрито! Както всички полицейски акцийки с гръмки наименования, се оказаха кьор-фишек и пуснаха половината престъпници на свобода, така ще стане и с имотчетата!
цитирай
2. kass - много искам
12.10.2010 15:19
някой да направи данъчна ревизия на данъчните. Чудя се чак сега ли се намери хеликоптер, че да се види кой богат - кой беден. Лелеее каква невероятна изненада за всички :)...
цитирай
3. author4fun - Много свежо! И точно попадение! :DDDDDDDDDD
12.10.2010 16:14
Много свежо! И точно попадение! :DDDDDDDDDD
цитирай
4. vili73 - Да е жив и здрав човека! :)
12.10.2010 16:42
За управителя на "Скрий - покрий" са пожеланията. И трите палата ми покри, и двете хотелчета с басейните барабар, и чифлика. Препоръчвам горещо на останалите да ползват услугите му! )))))))))
цитирай
5. анонимен - Помощ
12.10.2010 17:54
ползвах услугите на тая фирма(( --- отчаян съм... не мога да си намеря къщата
цитирай
6. henzelski - Абе,
12.10.2010 19:25
те, мрежите, безобидни ми се виждат, но ако криещите се сетят за ПВО, тия хеликоптери не ги виждам, Мамкаму...;) Пък има, не е каквото да няма. И минохвъргачки, и базуки... А впоследствие, ще кажат, че са си играли на "стражари и апаши" и ей ги, оправдани и изпратени с почести, Мамкаму!
цитирай
7. анонимен - ташак
12.10.2010 19:44
Явно хеликоптерите са слепи и като са минали над село Малки воден са помислили че е нормално село..па то горкото също като Ставри Димитрово...само че си няма кадастрален план официално приет от Министерски съвет ??? Обаче медиите дума не обелват по тоя въпрос...все едно не знаят нищо по въпроса...ако са тъпи да се огледат че на всяка къща има номер...сложен от кадастралните...годината обаче е 1998 а кадастъра е факт от 6.6 2000 г ...кой сега е глупака господа Нападжии ??? Замазвате очите на хората заради палатите в Драгалевци и по Черноморието ли...а само там ли ??? За хотелите по морето що не попитахте с кви пари са построени...а решихте да ебавате хора с къщи по 120 м/кв ??? Щото търсите евтин популизъм преди избор за президент ли...или се чудите коя да е изкупителната жертва ??? ЩО НЕ ОЗЕМЛИХТЕ ХОРАТА СЛЕД КАДЪСТЪРА...НЯМАШЕ КОЙ ДА ЧЕТЕ ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ПРЕЗ 2000 Г ЛИ ? там обаче се даде 14 дневен срок за обжалване на всички заинтересовани инстанции след което той влиза в сила! От тогава минаха 10 год...спахте а ...и сега има неудобни люде който погнахте ли ? Смешни сте...смешни и жалки с воплите си! А тия който ви се връзват на акъла са още по кухи зелки...виждам че са бая...е с тия овце Бг скоро няма да се оправи !!! Вечно ще блеят една след друга...точно като стадо овце. Без решение на съд няма как да конфискувате или бутате.,...а там няма да издържат воплите ви...никак даже :) Анадъмо господа ???
цитирай
8. анонимен - smeh se be mamka mu
12.10.2010 20:05
smeh se ot syrce do bubrek. posle se kiskah. a kato takowa zemah da se kikotim ama nakraia dokato se usmirim se okaza 4e ne sym posleden.

mamkamu-sho nema edin goleeeen halat, kamuflajnik ta da pokrieme ot dunava do Trakia i ot 4ernoto more do Nish celoto Bg carstvo ta da se belkem nesto po-taka uredime, zastroime i legalizirame pod parcalite na sgurnostta...

tatkomu
цитирай
9. evrazol - А така
12.10.2010 20:41
Да видим сега оня скулптор с Брюкселската инсталация, ще смее ли да ни изобразява като турски кенеф. НАП трябва да си купи медия - вестник ли, телевизия ли, не знам. То и на МВР му трябва собствена медия. Изобщо в криза медиината индустрия много се арчи в БГ. И създава БВП ако някой не знае. Един хеликоптер на НАП реализира приход като от АЕЦ-а. Нямаме ли повече хеликоптери? Едни пичове преди няколко години си бяха построили остров в морето, това са паметници и култура и бизнес едновременно, бе. Трябва да се рекламира страната, риформи трябват - тва данъчен туризъм, митничарско село, прокурорска улица, съдииска къща, царски гори, Цанков Камък, Сараи, са иновации. Келепир има тука келепи-и-и-р. Сега чакам Слави Бинев да купи Копитото и да поръча от скалата да му избарат физиономията та да се вижда от цела софия. Но и това ще стане. Където има воля има и път.
цитирай
10. dolsineq - Сега остана и да се окопаят в земята. ...
12.10.2010 21:13
Сега остана и да се окопаят в земята...;)
цитирай
11. анонимен - Представям си как изглежда един ...
12.10.2010 21:58
Представям си как изглежда един подземен чифлик!?..
цитирай
12. zezo - Развесели ме, много добър пост. За ...
12.10.2010 23:19
Развесели ме , много добър пост. За съжаление си мисля, че цялата тази кампания е един голям кьорфишек.
цитирай
13. airita - Собственика на фирмата
12.10.2010 23:52
"Скрий-покрий" вероятно е Ахмед Доган,Той така добре покри барбекюто че въпреки съдебното решение още не са го открили да го съборят,
цитирай
14. анонимен - Нямам имение, но...
13.10.2010 10:00
Много ми е интересно дали в някоя държава като САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия и т.н.т(Умишлено не посочвам страна от Великият Социалистически Свещен Римски Съюз) данъчни хвъркат в небето, за да търсят кой къде си е направил палат. Това тук си е ЦИРК породен от странен и изкривен морал. Не мога да разбера канибалското "възхищение" на множеството хора от "подвизите" на родните ни НАП-астджии. Явно в Бг. престъпление е притежанието, а не нарушаването на закона - корупция, изнудване, рекет, кражба и т.н.т.!? Явно в тази "държава" трябва да сме голтаци в кръпки, които да се редим по 3 - 4 часа на километрични опашки пред Великия Чиновник да ни отпусне малко помощ, след като сме дали своята лепта за "общото благо"!? Ама много данъци се укрива ли, а именията били предимно на родолюбиви чиновници, мили данъчни и скъпоценни митничари.
А относно укриването на "ниските" данъци, които иска може да обърне малко внимание на кривата на Лафер, а може и на Виенската икономическа школа. Итересни неща, но не са за хора от сламени колиби. А ние с тази дивашка ценностна система сме тръгнали точно на там. " Я сега да видим, ТИ откъде имаш пари за толкова много слама, че си направил жилището си по - голямо от тази на "свойте братя"? А ТИ Пенчо, откъде имаш за долни гащи? Лукс, това е лукс, кой на днешно време може да си позволи каруца? И каква порода(какъв модел) ти е коня? Значи лъжеш "свойте братя", конфискува се за "общото благо"."
цитирай
15. flyco - =
13.10.2010 10:02
"Камуфлажните мрежи" всъщност са офшорни компании. Най-близо до България такава компания може да се регистрира в Кипър. Обикалянето с хеликоптери е такава простотия, че просто нямам думи с какво да я сравня.
цитирай
16. flyco - :)
13.10.2010 10:03
Вероятно тези с хеликоптерите очакват да видят на покрива на някой палат да пише чий е.
цитирай
17. makont - А си мислех, че вече всичко е измислено,
13.10.2010 11:06
я какъв нов и доходоносен бизнес! страхотна идея, веднага ще маскирам панелката на храстче. Усмивки!
цитирай
18. elensia - Супер идея!
13.10.2010 11:26
За басейните могат да се използват водни лилии ... :)
цитирай
19. malinko69 - ....
17.10.2010 12:24
Смях в залата...сигурно вс.от НАП са слепи
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9469532
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол