Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2013 23:02 - Седмичен хороскоп 6 - 12 септември 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 563 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.09.2013 20:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Здраве: Днес нежелани са операциите в областта на стомашно-чревния тракт. В събота и неделя – на бъбреците, пикочния мехур и тънките черва. В понеделник и вторник избягвайте операциите на дебелото черво и половата система. В сряда и четвъртък са забранени всички планови операции.

Красота и външен вид: Можете да планирате час при фризьора за подстригване в събота, в понеделник, във вторник преди обяд и в четвъртък след обяд. Периодът не е благоприятен за пилинг на кожата и всякакви козметични процедури на кожата.

Хранене и диета: Днес внимавайте с храната. Възможни са отравяния. В събота и неделя намалете приема на течности. В понеделник и вторник пълнозърнестите храни се отразяват най-добре. В сряда стартирайте диетиечн режим. Луната е в точна фаза първа четвърт на 12 септември, четвъртък в 20.08. Тогава стартира и ежеседмичният 24 часов период за лунна диета, който ще даде особено добри резултати.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Борба за надмощие

През новия седемдневен период основно влияние в хороскопа ви ще оказват две основни оси. Първата е доброто ви отношение към близките и незабравимите празнични дни, които ще прекарате с тях. Другата ос се оказва напрежението в служебен план, където още в понеделник ще започнете борба за надмощие с колегите. Съветвам ви да бъдете внимателни и да премерите силите си, без да се надценявате. Желанието ви да промените нещо ще ви изиграе най-лоша шега. Днес и уикнедът ще са прекрасни. През новата седмица проблемни дни са понеделник и вторник.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

В плен на чувствата

През тази седмица ще проявявате неописуема чувствителност във всяка една сфера от живота си. Предстои ви да вземете важни решения в личен план. Ако ги основавате единствено на емоцията и чувствата си, ще сгрешите. В никакъв случай не бива да рискувате и да инвестирате пари през този период. През почивните дни ще се радвате на подкрепата на близките си, но през работната седмица всячески ще се стремите да развалите онази хармония, която градихте близо месец. внимавайте. Днес и уикендът са позитивни дни. Разходете се сред природата. Сряда и четвъртък са доста напрегнати, предпазвайте се.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Правите непожелано добро

Чувство на щастие, жизнерадост и добро отношение с приятелите и близките – това накратко може да се каже за най-добрите дни от задаващата се седмица. Не само че имате три почивни дни, а и ще ги прекарате по най-приятния за вас начин – с обичаните хора. Внимавайте с парите, които давате назаем. През работната седмица ще бъдете решени да защитавате интересите си на семейството и по всякакъв начин ще правите непоискано добро. Разочарованията няма да закъснеят. Избягвайте подписването на договори. Днес и през уикенда ще имате поводи за усмивки. През новата седмица не вземайте решения.

РАК

(21.06 – 22.07)

Запазете финансовата мощ

Ще стартирате периода със завидна финансова мощ, която сте длъжни да задържите не само за една седмица, а и през целия месец септември. Затова не се впускайте в излишни разходи, които биха коствали да се ограничавате след това. Почивните дни предстои да изживеете спокойно и ведро, а работната седмица ще бъде натоварена и изпъстрена с противоречия в колектива, в който работите. Пазете се от интрига, завъртяла се неотдавна в офиса. Днес и през уикенда ще имате поводи за радост. Новата седмица ви поднася промени. Съобразете се с тях. В сряда и четвъртък не избухвайте.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Не си признавате грешките

И Лъвовете ще започнат периода със завиден темперамент, добро самочувствие и ведро настроение. Ще изживеят почивните дни в пълна хармония. Ще успеят да привлекат вниманието на цялата компания на близки и приятели върху себе си. Предстои обаче важна работна седмица за мнозина. В момента заради силното си его не признавате някои грешки в службата, които допуснахте неотдавна. Това ще се яви център и повод за разправии с колеги и ръководители. Днешният ден, както и уикендът са приятни. През по-голямата част от новата седмица ще сте напрегнати. Сряда и четвъртък вещаят промени.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Внимавайте с новостите

През тази седмица е много важно да съхраните вътрешния си мир и да намерите хармонията в себе си. Не го ли сторите, ще вините неоправдано всички близки, приятели и колеги за неволите, които самите вие сте си докарали на главата. Вършете дела само ако сте ги планирали. Хрумнали ви изневиделица идеи не превръщайте в реалност, защото само ще си загубите времето. притежавате шанса да изкарате седмицата много позитивно, но при условие че не се скарате с никого. Днес и през уикенда избягвайте многото срещи и разговори. През новата седмица в сряда и четвъртък ще сте раздразнителни и нервни.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Усмивки и напрежение

И за Везните предстои една седмица, която ще започне по подчертано хармоничен начин, но ще завърши с напрежение. Няма как да е не приключи така, като всички зодии около 10 – 12 септември ще са много напрегнати. При вас акцент поставям върху взаимоотношенията и връзките, като през почивните дни ще можете да се срещнете с важни за просперитета ви хора. Ако се занимавате с бизнес, проведете една вечеря с партньорите тогава. През работната седмица ситуацията рязко ще се промени от спокойствие в безпокойство. Не инвестирайте пари, за да не ги загубите, особено  понеделник и вторник.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Бъдете мнителни

Препоръчвам ви да бъдете много внимателни в следващите седем до десет дни не само заради зараждащото се напрежение през работната седмица между хората, а и заради факта, че някой ще се опита да ви орони авторитета. Периодът стартира с едни относително спокойни почивни дни. Дори и да работите, късметът ще е на ваша страна, стига да си давате достатъчните физически почивки и да не се претоварвате. Проблемът идва след понеделник, защото ще се окаже, че около вас има фигура, на която вие се явявате пречещи. Има човек, който не може да действа заради вас и ще се опита да ви отстрани от пътя си. Бъдете мнителни.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

В добро настроение

При Стрелците седмицата предстои да бъде доста ползотворна, изпълнена с късмет и дори безгрижие в някои моменти. Ще се радвате на популярност сред приятелите си, ще пътувате през почивните дни и това ще ви зареди с много енергия. През работната седмица се опитайте да не се захващате с много неща наведнъж, защото няма да ги довършите. Избягвайте конфликтите и напрежението, особено в понеделник и вторник. Всеки сблъсък ще изживявате драматично и ще се затваряте в себе си, без да има нужда. Просто гледайте да нямате допирни точки с негативно настроени хора.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Пазете си имиджа

Няма как да не усетите прилива на финанси, който е характерен за първата част от периода – докъм понеделник. Почивните дни ще изкарате най-добре в строго ограничен кръг от хора, които да ви разбират и обичат. Избягвайте многото контакти. Ако пътувате, гледайте да е на къси разстояния и най-вече сред природата. През работата седмица ви очаква напрежение, защото и на вас, както при Скорпионите, някой ще се опита да ви поругае авторитета. Внимавайте, защото при вас това ще е съпътствано с внезапни финансови загуби, спиране на договори. В никакъв случай не позволявайте оронване на имиджа.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Неоправдани амбиции

Предстоят ви три прекрасни почивни дни. Човек би ви завидял, в каква хармония ще ги изживеете. Можете да пътувате, да се срещате с приятели, да правите бизнес, да печелите пари или да харчите малка част от спестяванията си за удоволствия. Ще се стабилизира и личният ви живот. През работната седмица внезапно ще се сдобиете със силна амбиция. Вероятно е да си поставите непостижими цели, които да изгубят голяма част не само от месец септември, а и от есента ви. Не слушайте съветите на другите хора. С ръководителите можете да се скарате сериозно, но това ще е временно. Бъдете внимателни в понеделник и вторник.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Сами срещу всички

Рибите ще почувстват прилив на енергия и жизненост, която им липсваше по време на новолунието вчера. Предстои седмица на бързото развитие, благоприятните ситуации и силното делово напрежение. Дори мога да определя положението в службата като съпротива срещу вас самите. Не е изключено да се озовете сами с идеите си и да се налага да ги защитавате със зъби и нокти пред колектива. Не се притеснявайте, ще се справите брилянтно, защото имате подкрепата на звездите, а в седмицата 16 – 20 септември ще получите и нужното признание. Днес и през уикенда се разходете в природата. През работната седмица ще имате късмет.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте трудолюбиви, честолюбиви и откровени Деви. Понякога прекалявате с критиката, която отправяте към своите близки, приятели и като цяло – към света, в който живеете. Това е остра негативна черта от характера ви и е хубаво да я премахнете с времето. Тя не ви позволява да видите живота откъм хубавата му страна. Подвластни сте на влиянието на Венера и това е шанс за разгръщане, за един по-позитивен поглед. Култивирайте у себе си търпеливост и готовност да правите компромиси, когато се наложи. Понякога сте безмилостни към своите близки, ако те ви наранят. Научете се да прощавате. В любовта вашият живот обещава да бъде цветя и рози – заложено ви е по съдба.

Навлизате в година, която подсилва възможностите да общувате и да срещате нови хора в живота си. Сега е времето да отворите сърцата и да смените средата, в която движите и живеете. В сравнение с изминалите девет години, следващата ще бъде най-позитивната и незабравимата. Изживейте я с удоволствие!

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887572
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031