Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2023 13:24 - ЗЕЛЕНСКИ ХВЪРЛИ АРЕСТОВИЧ ПОД АВТOБУСА…
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3916 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 24.01.2023 13:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЗЕЛЕНСКИ ХВЪРЛИ АРЕСТОВИЧ ПОД АВТOБУСА…
АНДРЮ ЕНГЛИН • 22 ЯНУАРИ 2023 Г

image  image

Най-добрият приятел на Зеленски беше принуден да напусне поста главен съветник, след като призна, че Украйна е жертва на собствена ракета. Малко след като беше хвърлен под автобус (жаргон на жертване), Арестович започна да атакува режима на Зеленски. Ако знаехте нещо за този човек, щяхте да знаете, че той не е от типа, който реагира положително, когато бъде хвърлен под автобус. Сега той публично заявява, че Украйна губи войната, което е точно обратното на това, което твърди целият западен свят.
Украйна пропусна възможността да спечели в конфликта с Русия, каза в петък Алексей Арестович, бивш съветник на президента Владимир Зеленски.
Говорейки в интервю с политолога Юрий Романенко, Арестович каза, че „ако всички смятат, че е гарантирано да спечелим войната, това изглежда много малко вероятно“. „Как мислите, оценката на президента на Полша Анджей Дуда... че по принцип няма сигурност дали Украйна ще оцелее... Без особена причина ли го каза, или го каза на базата на някаква информация? — попита Арестович. Е, мисля, че го каза въз основа на някаква информация. Преди няколко дни Дуда каза, че "решителният момент" в конфликта може да настъпи след няколко седмици или месеци. „И този момент е отговорът на въпроса дали Украйна ще оцелее или не“, обясни той, като подчерта необходимостта да се подкрепи Киев с оръжия западно производство. Арестович също предупреди, че Украйна не трябва да се смята за непобедима. „Непобедими сме само докато не се хванем един друг за гушите. Когато това се случи, ние сме победени, за кратко време и неочаквано за самите нас.” Бившият служител заяви, че Украйна „не само е пропуснала военна възможност, но сме изгубили време и руснаците са започнали мобилизация, възстановили са предната линия, позициите и дори са създали превъзходство на някои места“. Той добави, че „Западът не само не даде на Украйна оръжие, ние пропуснахме обществен шанс по отношение на вътрешната и държавната политика“.
Отказах да дам подробности за самата война, но можете да отидете в Twitter и да видите какво се случва, фронтовата линия в Украйна се срина, както беше предвидено след руската мобилизация през първото тримесечие на 2023 г.
Украйна никога не е успяла да сдържи руската армия. Отне много повече време, отколкото някой можеше да предвиди, защото никой не можеше да предвиди до къде ще стигнат САЩ и Европа и никой не можеше да предвиди, че украинците ще са готови да умрат със стотици хиляди, уж за да принудят еднополовите секс Донецк деца да станат двуполови. Но неизбежното винаги е било неизбежно. Ще виждате все повече и повече от тези скачащи от кораба на Зеленски. Всъщност е напълно възможно да се е случило обратното на очевидното – може би Арестович е бил „хвърлен под автобуса”, защото е казал, че ще загубят войната, а не защото е казал това, че е бил „хвърлен под автобуса”. Досега не го е казал публично, но може да го е казал насаме.
Това вероятно ще продължи с години и не мисля, че Путин някога ще получи обещание, че Украйна няма да се присъедини към НАТО. Сега Кисинджър казва, че трябва да се присъединят към НАТО. Дори и на 99, той все още е лидер в определяне на този вид неща.
Но Русия не може да не контролира Донбас, Русия не може да рухне, Западът не може да спечели абсолютна победа. Източна Украйна ще остане част от Русия, останалата част от Украйна ще се присъедини към НАТО, и двете страни ще обявят „победа” и ще имате нещо като вечна война в определени региони между руснаци и американци / поляци за известно време, докато накрая язвата се превърне в повече от голям конфликт като Третата световна война. Ако приемем, че не получи „инфаркт” и не умре, Зеленски ще продължи да прави своите нощни видеоклипове, правейки странните си, предизвикани от незнайно какво физиономии.



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3288371
Постинги: 960
Коментари: 3402
Гласове: 4701
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930