Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.03.2009 12:49 - „Весели мелодии” или в страната на анимацията
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 4574 Коментари: 5 Гласове:
0




image


След няколкогодишни разправии по основни и не толкова основни въпроси ръководителят на страната на анимационните герои Бъгс Бъни кани Тасманийският дявол Таз да се срещнат и да се разберат най-накрая, кой е по-голям тарикат от двамата. Трябва да се знае, че в страната на анимацията най-големия тарикат винаги е шеф на останалите. Е, докато не се появи друг, по-голям отворко от него!   И сега това е май на път да се случи. Навред из анимационната страна се говори, че Таз вече е най-голям тарикат от всички кандидат-тарикати и заека е видимо притеснен. За това Бъгс Бъни, решава да покани Таз на двубой по надскачане. Той добре знае, че тасманиеца не може да скача, а само знае да се върти. За място на срещата определя дома на Розовата пантера, след два дена, след залез слънце.   Таз обаче не е вчерашен. Веднага отправя контрапредложение до заека и мигновено уведомява 101 далматинци  за това. С типичната за него скорост и ядовито фурииство  довтасва пред сградата на Бъгс Бъни и започва да тропа по заключените врати -(((бум))), (((бум))), (((бум)))...От време на време се обръща да види дали далматинците отзад го гледат с възхищение и продължава. После им обяснява, че опонента му е обхванат от заешки страх и не е дошъл заради това. Казва им и че няма да ходи в дома на Розовата пантера, защото фактически тя била подставено лице, а домът й всъщност бил собственост на Бъгс Бъни. След което гордо си заминава. А далматинците хукват към хралупите си, за да разкажат на останалите как Бъгс Бъни и Таз отново не се срещнаха!



Гласувай:
0



1. krotalka - До тук добре,
23.03.2009 13:13
обачене не ми е ясно, кой пише сценария на филмчето...?
цитирай
2. veselaj - Браво! :)))))
23.03.2009 13:30
Браво! :)))))
цитирай
3. miralyub - много поучителна анимация предвид ...
23.03.2009 14:34
много поучителна анимация предвид изборите, които идат...просто трябва да си извадим поуките и да отсвирим и двамата анимационни герои.
сега сериозно за този вчерашен екшън.
доколкото познавам цветната партия- това да инициират дебат по определена тема и да се изпъчат- ето- ние поканихме опонента и ше го смачкаме- е тактика на ГЕРБ.
Тук обаче Бъгс Бъни им откраднаха сценария- канейки ББ в К1.
За да си върне първенството- ББ си измисли тази среща- което не е лошо, защото така се направи супер смешен...
цитирай
4. mamkamu - За съжаление повечето от полити...
23.03.2009 22:44
За съжаление повечето от политиците ни се държат, като във весел детски анимационен филм. Кефи ги, че са главните герой, не може да се отрече!
Не може да се отрече и че от време на време ни забавляват и нас. И от тях да има някаква полза :)
цитирай
5. raylight - Махленска история
24.03.2009 00:06
анимация - а нима?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9470506
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол