Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
25.05.2011 21:54 - Болен ли е Волен
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 26122 Коментари: 47 Гласове:
54

Последна промяна: 26.05.2011 09:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageСрамната кървава провокация в петък пред Баня баши лепна поредното мръсно леке върху размахваното до полуда от всички официални институции фалшиво знаме на толерантността на българския народ и отново ни направи звезди в световните медии...

Както обикновено, звезди с отрицателен знак! Традицията си е традиция, все пак... Като почнеш от 1913-та, минеш през 41-ва, та стигнеш до презрелия социализъм и атентата срещу папата... Почти стогодишен навик, в която българският народ играе все така неизменната роля на лошия герой в европейския  клип за добрите романски и германски народи.

В случая ще се опитам да игнорирам громящата ни тежка вестникарска артилерия на Свободния свят и ще се съсредоточа върху себе си..Опитах последната седмица да изкарам без радио, телевизия и интернет. За кеф и отмора, дет` се вика. Повярвайте приятно е :) И разтоварващо. Но какъв беше моят потрес, когато днес влизам по разни новинарски сайтове и чета за поредните изцепки на партия „Атака”, начело с фюрера и Волен, този път в баш центъра на София, пред Баня баши.

Учудването ми обаче се стопи за миг, когато се сетих за всички, откровено казано, простотии, от последните два месеца извършени от тези „хора”, които се опитват да трансформират политеческата си безидейност в омраза и ненавист към различния. В началото на май беше в Батак, когато провалиха честванията. Малко преди това отново се подвизаваха пред софийската джамия, надувайки разни песнопения, които са много далеч и от самите тях.

Разбира се, атакистките провокации създават открай време  у средния български илитерат  първична омраза към различния и ненавист към всичко, което не е българско и православно. Сякаш българите задължително трябва да бъдат православни, а православните –българи. Те обаче забравят стотиците хиляди наши сънародници, които изповядват Исляма и които след този случай ще припнат да гласуват за ДПС, търсейки там сигурност и своего рода гаранция от подобни националистически безумности. Не искам да се сещам за българите католици, протестанти или атеисти... Те сигурно са следващите  ненавистни цели...

Четейки обаче преса и интернет, никъде не се натъкнах на най-тревожния въпрос покрай цялата тая патърдия. Кой малоумник от общината е разрешил на тези малоумници да провеждат малоумен митинг на десет метра от джамията и то в петъчен ден?! ...Представям си за миг обратния вариант: Как на Великден или на неделна литургия някой с яки тонколони озвучава пространството около църквата с мюсюлмански молитви. Знам, че сигурно бързо ще изтичам да ги строша...

От десет години имам за съседи турци от Лудогорието, с които сме в прекрасни отношения. След като прочетох за направеното от Волен отидох и им се извиних... От негово име :) После отворихме шише ракия и решихме етническия проблем от раз... :)

Надявам се обаче неговото име (на Волен) да не остане в бъдещите учебници по история, като човекът възпламенил гражданската война в Източните Балкани.

Щото трескавият му и блуждаещ поглед е, като на ония обитатели на психиатрията в Курило...Но май се оказва, че си прави добре сметката, както всеки параноик  желаещ да докосне властта... И май хич не е болен...А е просто Волен..


image




Гласувай:
54



1. lado - И е луд, и е маша, и опитва да си плете ...
25.05.2011 21:58
И е луд, и е маша, и опитва да си плете неговите си мрежи!
Поздрави!
цитирай
2. lado - странно, че на "събитието...
25.05.2011 22:01
странно, че на "събитието" имаше и камера на иранския англоезичен канал. Явно са били добре информирани предварително. http://www.presstv.ir/detail/180981.html
цитирай
3. cefulesteven - Мисля си, че неговото е пълно все...
25.05.2011 22:09
Мисля си, че неговото е пълно вселяване в роля. Не знам болест ли е неизявената на сцената артистичност, чудовищно мутирала проявена в политика и мошеничество. Преди нетолерантност ми се струва, че е воден от тънки сметки. И разчита на нетоларантността. За щастие, струва ми се, че този път беше проявена само от лумпени. Такива, които търсят къде да излеят натрупаното, независимо дали е столично дерби или както в случая, митинг.
цитирай
4. supernine - Учил съм мюсюлмани и в момента ра...
25.05.2011 23:13
Учил съм мюсюлмани и в момента работя с няколко.И те, както и аз приемат действията на Волен като простащина.Циркаджийските номера на Сидеров донякъде ги развеселяват, но си дават сметка, че има хора които се влияят от тях.Ясно е, че започна предизборната кампания и ще станем свидетели на още много провокации, които ще злепоставят България и българските граждани.Доколкото ги разбирам и те са донякъде атеисти, защото влизат в джамия по-рядко, отколкото аз в църква.
цитирай
5. ronya - хм...
26.05.2011 00:29
Дали е болен - има специалисти.
А че е волен - явно така се чувства.
Само дето не личи някой да го е научил, че свободата е преди всичко отговорност... Не само към собствената си вол(е)ност, а и към всички, дето хал-хабер не щат да си имат от "войните" му, че дори и към онези вол(е)н(ц)и, дето са на "фронта" му...
Само да не се омешат накрая волни с недоволни, че е лесно да драснеш клечка кибрит където и както ти текне, ама пожари как се гасят...

пп. Много се чудя кой, как и защо търпи такива хора, ама все се сещам за Хитлер и за Сталин и още купища други... и после се сещам примерно и за Ганди... и после и за овчите стада... и накрая пак се чудя какво ни кара да застанем зад едните или зад другите... и май всеки един АЗ е отговорът на въпроса.
цитирай
6. zaw12929 - За атака е ясно- неприемливо, ср...
26.05.2011 06:17
За атака е ясно- неприемливо, срамно, но... защо намесвате и атентта срещу папата- защото е сътворен от българина Паница ли?!
цитирай
7. evrazol - Праблемът не е Волен
26.05.2011 06:58
Той просто е пияния сватбар, който е забравил за какво е дошъл на сватбата. Лошото е че "трезвите" го превръщат в "сеир". Вместо да го сложат да си легне
цитирай
8. syrmaepon - може и да е луд,
26.05.2011 08:22
а може и други да го използват...В ученически години най-добрия приятел на мой познат беше турчин и по време на събитията отиде в Турция,но постоянно имат връзка.Скоро научих ,че приел бащата на моя познат и го разхождал в Инстамбул.А медиите вместо да показват Волен трябва да разказват такива истории...
цитирай
9. boliarkabg - на когото му е платено и му се плаща ...
26.05.2011 09:29
на когото му е платено и му се плаща той не може да стъпва в страни,ако трябва и "болен" ще се изкара,но трябва да изпълнява заповедта. Нали? Защо мислите братята Юзеирови станаха толкова дейни и известни? Ами как защо,защото зная колко бедни и крадливи бяха, /с изключение на горкия им "баща"/. Сега богати и нахални. Откъде пари? От бачкане в Белгия ли? Друг път! Същото и Волен-хванат е натясно,плащат му и той слуша, а ние си дерем гърлата да го обсъждаме и търпим последиците от днешната политика! Боже,колко българи работят за чужди централи, Боже!
цитирай
10. dolsineq - В България официалната религия е ...
26.05.2011 10:41
анонимен написа:
В България официалната религия е ИЗТОЧНО-ПРАВОСЛАВНА ХРИСТИЯНСКА.
Да се озвучава с адски децибели целия квартал в центъра на столицата с разни маанета и др. мюсулмански молитви и да се задръства трафика на улицата от килимчетата на дупещи се араби и др. мюсулмани е:

ГРУБО НАРУШАВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД И СПОКОЙСТВИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ!

ДЖАМИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАТВОРИ ЗАВИНАГИ И ДА СЕ НАЛОЖИ СОЛИДНА ГЛОБА НА НАРУШИТЕЛИТЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД.

Всичко останало е безгръбначно подлагане от страна на продажното племе обитаващо страната без чест и достойнство и патриотизъм.

...............................................
Да, нямат право да нарушават общественият ред, но те имат официално разрешение от кметството. Не го ли знаеха това преди чиновниците, та са им го дали?
цитирай
11. hristo27 - Заиграването на етническа основа е ...
26.05.2011 11:00
Заиграването на етническа основа е много опасна игра!
И това трябва да го знаят повече управляващите, които и до момента не могат /или не искат/ да вземат адекватно решение относно просташките изпълнения на Волен. Не само пред джамията.
Такъв рецидив може да ни струва прекалено скъпо!
цитирай
12. darcy - Воленчо отдавна е извинен
26.05.2011 11:30
щото е психично недъгав. Извиненията трябва да са заради всички ония, които го вкараха в парламента и поддържат болестта му. Те са проблемът, без тях нищо не става.
цитирай
13. анонимен - anonimen
26.05.2011 11:38
tozi chovek e za psihiatar nenormlnik
цитирай
14. ve6titsa - Страхувам се,че търпението на тези хора
26.05.2011 11:39
ще свърши,а те както знаем са фанатици.И ако решат да отговорят на непрестанните провокации кой ще пострада? И кой ще спечели?
цитирай
15. rucifer - Както всички знаем " После...
26.05.2011 11:42
Както всички знаем " Последното убежище на подлеца е родолюбието " .
цитирай
16. tota - Потърсете кукловодите ...
26.05.2011 12:11
Не Волен - болен...
А, че от тези изцепки може да пламне пожар е друга работа и то опасна ... много опасна!!
цитирай
17. hamstera - Етническият модел отдавна вече е ...
26.05.2011 12:23
Етническият модел отдавна вече е забравен, благодарение на една пресона, наречена Ахмед Доган. Ако незаконната му партия, не бе буйствала 20 години, нямаше да се появи и тоя луд.
цитирай
18. tutankhamon661 - Що се отнася до "Атака", ...
26.05.2011 12:23
Що се отнася до "Атака", мен повече ме притеснява това, че се изля океан от помия върху Сидеров, но щом напомниш, че и българите имат права, веднага следва цензура. Едното не е по-лошо от другото.
На много места попитах защо се случват изцепките на националистите, обаче никой не отговори, даже ме триха.
Истината е, че на този народ му писна да слуша за правата на всевъзможни малцинства, но му е забранено да пита за неговите собствени, защото, видиш ли, било расизъм, национализъм или Бог знае още какво.
Е, хубаво, дай поне да прекръстим държавата, защото тук най-малко значение имат точно българите. Гейландия ли ще бъде, Туркиландия или Циганландия - няма значение. Но името "България' задължително трябва да се смени, понеже вече е недоразумение.
цитирай
19. tutankhamon661 - hamstera
26.05.2011 12:27
hamstera написа:
Етническият модел отдавна вече е забравен, благодарение на една пресона, наречена Ахмед Доган. Ако незаконната му партия, не бе буйствала 20 години, нямаше да се появи и тоя луд.


Точно това е истината. Волен нямаше да помирише Народното събрание, ако 20 години българите не бяха мачкани заради всички възможни малцинства. Напомним ли, че ние също имаме права, веднага ни обявяват за расисти, националисти и прочие.
Играта е повече от прозрачна, но явно за доста хора е рано да го проумеят.
Малко са онези, които биха одобрили поведението на "Атака", но то е отговор на случващото се вече 20 години.
цитирай
20. borjanmljakov - волен е лайнар,
26.05.2011 12:31
а поддръжниците му - глупаци или невежи.
цитирай
21. анонимен - Изненадва ме факта
26.05.2011 12:41
Впечатлена съм от факта,че всички с остри жила се насочиха към Сидеров. Защо ли ? Аз старателно наблюдавах по канал-3 събитието. Първи се качиха върху покрива на тоалетната хората изповядващи исляма . Те първи започнаха боя .А това никаде не беше отразено . Считам, че демонстративното поставяне на молитвените килимчета пред храма беше съзнателно , с очакване за конфликт. НАГЛАСАТА НА седящите върху тях беше предизвикателна . Помислете си само - помещението вътре побиращо 500-600 души - празно, а вън по тротоара - килимчета.....ЗАЩО ЛИ ? При това се е знаело предварително за протеста на "Атака" ....Но защо се учудвам,това предизвикателство го срещеме ежедневно, минавайки покрай Централните хали на столицата. Защо наистина това гръмко служение не бъде поне малко претъпено, и килимчетата да са вътре ?
цитирай
22. анонимен - BOLNA E DARJAVATA
26.05.2011 12:43
V EDNA DARJAVA ,VSE OSTE UPRAVLIAVANA OT TAINITE SLUJBI NA KOMUNISTITE ,KAKVO ISKATE DA SE SLU4I ? - PARAD NA ZELENATA PARTIA LI ? NE BOLEN VOLEN , BOLNA E DARJAVATA I NARODA ,MODIFICIRANI PO RUSKI OBRAZEC !!!
цитирай
23. haralanov - Да...
26.05.2011 12:47
Волен е болен.Но има и нещо друго.Изпълнява поръчка.Играе си добре ролята.Щото идват избори.Абсурдно или не но по този начин вдига рейтинга и на Аамет Циганина...До изборите остават шест месеца...
цитирай
24. анонимен - Защо ?
26.05.2011 13:00
В държавата ни има хора изповядващи различни религии и вероизповедания. Защо проблемите ни са само с тези изповядващи исляма ? Защо от СИНЕГОГАТА не чуваме и не виждаме никакви предизвикателства и скандални взаимоотношения . По-интелигентни или по-вярващи са техните богомолци ?
Това драстично нагнетяване на неприязън между нас българските граждани иповядващи ПРАВОСЛАВИЕ И ИСЛЯМ се ръководи от политическата партия ДПС,която според думите на своя лидер Доган , е направляваща,водеща и недосегаема. Тя е тази,която се стреми да разделя българското население по верски и етнически принцип. за голямо съжаление...
цитирай
25. анонимен - Абсурдно или не но по този начин в...
26.05.2011 13:02
haralanov написа:
Абсурдно или не но по този начин вдига рейтинга и на Аамет Циганина...До изцборите остават шест месеца...


Нищо абсурдно няма в това, стига хората да знаят кого точно е водил Доган в Турция е го е представял като "Е т`ва е моят човек"!
Друг е въпроса, че и двамата, че и всички престъпници, наречени партийни членове/без значение партията/, са нечии хора и ги води обща цел.
цитирай
26. анонимен - болен е
26.05.2011 13:27
болен е
цитирай
27. анонимен - БЛАГОСЛОВЕНИ СА ЛУДИТЕ !
26.05.2011 13:33
НЕ СЪДЕТЕ, ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ ! БОГ ЗНАЕ ПЪЛНАТА ИСТИНА, ДА БЪДЕ НЕГОВАТА ВОЛЯ !!! НИЕ ТРЯБВА САМО ДА СЕ МОЛИМ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРИТЕ И ДА ГИ БЛАГОСЛАВЯМЕ ! ОТ КОГОТО СЕ СТРАХУВАМЕ, НЕМУ РОБУВАМЕ ! ИСТИНАТА ЩЕ НИ ОСВОБОДИ, А НЕ СТРАХА И РАБОЛЕПИЕТО ! НО ИСТИНАТА Я РАЗПЪНАХА ПРЕДИ 2000 ГОДИНИ И ОЩЕ СЕ БОЯТ ОТ НЕЯ, ТА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА Я УНИЩОЖАТ !
цитирай
28. анонимен - В КРАЙНА СМЕТКА
26.05.2011 13:54
Всичко е само игра,всичко е само спектакъл.Пък вие се правете на толерантни и европейци.Фъндъкова не се сетила,че банята е на метри от джамията,полицаите не знаели,че не може да се дупят ислямистите на тротоара и защо не спряха атакистите преди да стане боя?Гаден сценарии.Сидеров е ясен,но ако го премахнат от политическото пространство,друг ще дойде.Винаги има място за една националистическа структура.Защо 22 години никой не пожела да забранява ДПС?Защо допуснаха Доган да стане най-успешния политик и милиардер?Единствено Мунчо лудия казва истината,на Мунчо му е все тая къде ще го обесят.Ако полицията беше задържала поне един ислямист с нож,които нападаше,щях да повярвам.Видя се как скачат върху атакистите и как учтиво се отнасят към ислямистите.Помните ли размириците в кв Красна поляна?Стотици цигани въоръжени с ножове и брадви викаха смърт на българите.И полицията не посмя да ги пипне.Бойко и престъпника Цветелин Кънчев си бъбриха сладко.Писна ми от изцепките на атакистите,но ми писна от цигани,турски ислямисти и хомосексуалисти.Не бъркайте вашите дългогодишни съседи от турски произход с ислямистите.
цитирай
29. tomov8 - Имаме 2 отделни проблема
26.05.2011 13:55
Единия проблем е малоумника Волен Сидеров, който се опитва да си повиши рейтинга със разпалване на етническа, религиозна и всякаква друга омраза. Освен това си има и последователи.
Другия проблем е постепенното нахлуване на радикален ислям в България, непрекъснатото строене на джамии в Родопите и цялата страна, появата на братя Юзеирови, които правят паметник на незнайния турски войн и т.н.
Двата проблема са свързани като скачени съдове, но решението им е независимо едно от друго.
Първо - Волен трябва да бъде съден за разпалване на етническа и религиозна нетърпимост.
Второ - ограничаване на радикалния ислям, и непозволяване на изповядването на религиозни ритуали да нарушава обществения ред, като проснатите молещи се араби на спирката на трамвая.
Фалшивата толерантност на българите всъщност е непукизъм и нихилизъм. Под сурдинка всеки псува циганите и турците, но си трае. Така е било 5 века при турското робство, така е и сега. Лошото е когато този непукизъм и нихилизъм се превърне в агресивен национал социализъм.
цитирай
30. анонимен - характерни черти
26.05.2011 14:44
комплексар,политически гном,меркантилен наглец,тартюф,рудимент,чибукчия...
цитирай
31. apostapostoloff - Много психиатри се навъдиха, еееей!
26.05.2011 14:56
Че и прависти драскотят в тоя Сурат тефтер. Изобщо, освен от медицина, футбол и политика инж. Ганеф разбира от... всичко.

Затова успяхте веднага да разкриете корена на злото. Хвала вам, бляскави български мислители!

А постингът иначе е крайно оригинален. Никой не се е сетил да интерпретира нещата точно по този начин...
цитирай
32. slavimirgenchev1953 - Волен е той, Волен...
26.05.2011 15:53
Там, в парламента - и извън него... ;)))
цитирай
33. mikino - Етническият модел отдавна вече е ...
26.05.2011 17:45
hamstera написа:
Етническият модел отдавна вече е забравен, благодарение на една пресона, наречена Ахмед Доган. Ако незаконната му партия, не бе буйствала 20 години, нямаше да се появи и тоя луд.

И аз мисля, че това е причината. Отделно, че навсякъде по света има раздвижване на крайните ислямски течения и Волен явно е решил, че и тук има екстремисти.
цитирай
34. анонимен - Ако в БГ имаше истински българи-родолюбци
26.05.2011 17:50
ТРЯБВАШЕ ЦЕЛИЯ НАРОД ДА СЕ ВДИГНЕ В ЗАЩИТА НА ВОЛЕН И ДА СЕ ПАРИРАТ ВСИЧКИ ОПИТИ НА ИСЛЯМИСТИТЕ ДА ПРЕВЗЕМАТ ТЕРИТОРИИ НАЧЕЛО С ДОГАН.

Но.... уви оказа се че повечето българистанци са с потурчено съзнание и подлоги на мюсулманите....

РОБСКО ПЛЕМЕ ТИ КАЗВАМ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
цитирай
35. анонимен - partiq i lider...pasmina
26.05.2011 18:46
mnogo se izkomentira tozi wizofrenik. edni sa za drugi protiv. mnogo qsno , 4e we e taka. istinata oba4e e slednata; svoi hora po patq na wurobadzinawtinata go napraviha lider na edna fawistka partiq ,koqto po svoeto ime so4i ,4e sa agresori, piqnizi, narkomani,geiove, travestiti,pederasi,pedofili, otrepki i pasmina.tova saslovie bi trqbvalo da e zad rewetkite na;ludnizata,zatvora,karcera.
цитирай
36. however - Ако ви се чете
26.05.2011 18:54
На всички, които не са скарани с четенето, горещо препоръчвам книгата на Паскал дьо Сютер "Лудите, които ни управляват". Тя започва с много интересен дебат относно психологическия профил на Хитлер и луд ли е бил той. И без друго Волен бая напомня на Хитлер, та мисля, че ще ви е интересна. По-нататък следват и други световни политици, повечето от недалечното ни минало. Написана е на съвсем популярен език и е много приятна за четене. Enjoy!
цитирай
37. balkhan - *
26.05.2011 19:13
"Те обаче забравят стотиците хиляди наши сънародници, които изповядват Исляма и които след този случай ще припнат да гласуват за ДПС, търсейки там сигурност и своего рода гаранция от подобни националистически безумности."
Колега,не разбрах какво искаш да кажеш с тази си фраза? Ти против Волен ли си или не си и за ДПС? Какво лошо има хората да си гласуват за ДПС? Аз си гласувам за АТАКА,защото,ако изключим тези провокации ще открием доста смислени неща,които никоя друга партия не си е поставила за цел да изпълни,а те са пряко свързани с народа и държавата ни като бяла страна в 21 век.По същият начин на другият бряг си има хора депесари,това проблем ли е?
цитирай
38. chergligan - Патриотизма е добродетелта на п...
26.05.2011 19:22
Патриотизма е добродетелта на покварените.
цитирай
39. nezir - Бъдете жив и здрав - заповядайте още утре да Ви черпя една баклавичка...
26.05.2011 19:50
Благодарен съм, че като Вас е преобладаващата част от народа!
В петък бях там - омерзен от примитивизма на толкова млади хора, направо деца!
Манипулирани, естествено.
цитирай
40. анонимен - Една обективна и интересна стат...
26.05.2011 20:12
Една обективна и интересна статия-анализ на събитията пред софийската джамия.

http://novinar.bg/news/politicheskiiat-isliam-organizira-intifada-v-tcentara-na-evropejska-stolitca_MzU4NTsyNg==.html
цитирай
41. meto76 - http://meto76. blog. bg/polit...
26.05.2011 20:33
http://meto76.blog.bg/politika/2011/05/26/volen-dogan-nosi-ili-prikazka-za-bolen-i-dolen.754011

Волен Доган носи“ или приказка за Болен и Долен.
цитирай
42. анонимен - щом цитираме "Новинар", ето и това:
26.05.2011 21:03
http://novinar.bg/news/za-razstrel-li-e-siderov_MzU4NTsyMQ==.html
цитирай
43. анонимен - Алооо
26.05.2011 23:26
А , че по време на предишният парламент имаше населени места в България , където можеше да си купиш хляб в магазина , само ако говориш турски изглежда много от вас даже не са чували?
Да намериш работа ако не говориш там на турски също?
Попитайте няколко Българи в селата и паланките с преобладаващо турско говорящо население за тези години , защото те нямат интернет да изказват мнение тук!
Колко години са ни клали и ебали тия , много бързо забравихте, щото не са били вашите дупета , ама са били на вашите деди и майки!
Хитлер бил такъв и онакъв , волен бил като хитлер , а турците дето са ни газили 500 години са били тук на разменни начала в туристическият бизнес?
Направо ме е срам да пиша след вас ,ГЯУРИ сте еи , загубена нация!
цитирай
44. zabunova - Браво!
27.05.2011 02:38
Поздравления!
цитирай
45. анонимен - Всичко е само игра, всичко е само ...
30.05.2011 15:50
анонимен написа:
Всичко е само игра,всичко е само спектакъл.Пък вие се правете на толерантни и европейци.Фъндъкова не се сетила,че банята е на метри от джамията,полицаите не знаели,че не може да се дупят ислямистите на тротоара и защо не спряха атакистите преди да стане боя?Гаден сценарии.Сидеров е ясен,но ако го премахнат от политическото пространство,друг ще дойде.Винаги има място за една националистическа структура.Защо 22 години никой не пожела да забранява ДПС?Защо допуснаха Доган да стане най-успешния политик и милиардер?Единствено Мунчо лудия казва истината,на Мунчо му е все тая къде ще го обесят.Ако полицията беше задържала поне един ислямист с нож,които нападаше,щях да повярвам.Видя се как скачат върху атакистите и как учтиво се отнасят към ислямистите.Помните ли размириците в кв Красна поляна?Стотици цигани въоръжени с ножове и брадви викаха смърт на българите.И полицията не посмя да ги пипне.Бойко и престъпника Цветелин Кънчев си бъбриха сладко.Писна ми от изцепките на атакистите,но ми писна от цигани,турски ислямисти и хомосексуалисти.Не бъркайте вашите дългогодишни съседи от турски произход с ислямистите.

+1
цитирай
46. ckarlet - Аз също не харесвам волностите на ...
03.06.2011 12:22
Аз също не харесвам волностите на Волен Сидеров. Много е краен!
Поздрави, Александров!
цитирай
47. анонимен - Волен не е болен !
07.06.2011 17:15
Волен е здрав, но не искам и да си помисля, ако наистина се "разболее" какви ще ги върши ....:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9470603
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол