Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.11.2011 20:53 - Христо Стоичков и Светослав Витков –една невъзможна съпоставка
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 23413 Коментари: 58 Гласове:
36

Последна промяна: 15.11.2011 20:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageПовод за тези редове стана статията на един човек, когото уважавам съдейки по всичко изписано от него в собствения му блог, но не и от лични впечатления. И понеже той, кой знае защо, беше спрял коментарите под горепосочения пост, аз се чувствам някак предизвикан да заявя моята позиция относно написаното от него...

vmir прави една налудничава съпоставка между Христо Стоичков и Светослав Витков, вкарвайки тези несъпоставими  личности по един безумен начин в един общ кюп от манджа с кисело грозде. Основната теза на vmir е, че и двамата псуват яко :) Аз друго в статията му не видях...

Облягайки се на екзотичните псувни обаче, ние едва ли можем да направим паралел между  две личности, толкова различни една от друга. Простащината на Светльо е несравнима с простащината на Стоичков. В простащината на Витков има хумор, самоирония и вложен интелект. Същото обаче не може да се каже за идола на vmir –Христо Стоичков, прословут като антипод на самоиронията и символ на това, което нормалните хора не искаме да бъдем. Светослав е способен да говори, както тъпо, така и умно, което си личи и от интервютата му, и от написаните от него книги. За съжаление това не може да се каже за бившия футболист, който доказваше през цялата си кариера, че е нищо повече от новото превъплъщение на Бай Ганьо. Аз поне не помня интервю на Стоичков, което да не е предизвиквало у мен бурен смях.

Бурен смях предизвиква почти винаги и Светльо, но този смях е породен от съвсем други причини, много по-близки до способността ни да възприемаме  самобичуващия хумор, отколкото тежките оплаквания и недоволства на един откровен български илитерат. Илитерат, който отгоре на всичко бе близък с онези мутри, които издевателстваха над българския народ под названието ВИС през 90-те. Без да искам се сещам за министър-председетеля, ама това е друга тема... Друга тема е и синята лампа, дето Стоичков си я беше изтъпанчил на личната кола...

И все си мисля, че покрай получаването на званието „доктор хонорис кауза” на Пловдивския университет от Стоичков, ние изпаднахме в една отвратителна ситуация да коментираме Футболиста Стоичков и Човека Стоичков. Щото като футболист е велик, но като известен човек, никак...ама никак!

А вие, бихте ли искали вашите деца да бъдат като Стоичков? Известни, богати, но и прости и незнаещи? Ако отговорът е „да”, то ходете се гръмнете! Има нещо сбъркано в цялата ви ценностна система...




Гласувай:
38



1. tit - Последният абзац предполага ценностна система!:)
15.11.2011 21:34
Инак не можеш да обясниш някому, че Вийон е гениален, но това не го прави по-малко убиец!:(
Да ма прощават поетите...
цитирай
2. анонимен - Ти мене уважаваш ли ма?
15.11.2011 21:40
Ти мене уважаваш ли ма?
цитирай
3. meto76 - Нивото(интелектуално) на Светльо ...
15.11.2011 22:06
Нивото(интелектуално) на Светльо Витков не е много по-високо от това на Стоичков.Нали го видяхме на предизборната кампания, нищо конкретно.Общи приказки,протест срещу статуквото и биене в гърдите по байганьовски.
цитирай
4. dorichela - Аз не разбирам как на фона на цялата ...
15.11.2011 23:10
Аз не разбирам как на фона на цялата лудост и при условие, че всичко в България е анти-нормално, все има с какво да ни изненадат... А си мислим, че ударихме дъното... 'Найш га? Ние мое да копаме и надолу! :)

П.П. Уважавам спортните постижения, не уважавам личността... Но пък си е натюрлих Ганьо от все, да не се сърдим.... :)
цитирай
5. born - Най-малкото като съпоставимост е ...
15.11.2011 23:11
Най-малкото като съпоставимост е образованието. Аз все още се чудя, как Стоичков все още не си е купил диплома, както за средно, така и за вишо образование /даже не само едно/. Елементарно е. Но човеко си е толко прос и наглец, че просто не му е дошло на акъла или предпочита да докаже на простолюдието, че и да си прост, имаш ли пари - си личност. Или както беше сентенцията : "Човек со пари е личност,човек без пари е лайно."
цитирай
6. vandela007 - Не че Светльо блести с някакъв ин...
16.11.2011 06:01
Не че Светльо блести с някакъв интелектуален капацитет, но си прав: разликата между него и Стоичков е голяма...
цитирай
7. boristodorov56 - Разликата между Камата и Светльо е в количеството спечелени пари и известността им, което не гарантира реципрочен израз на интелект.
16.11.2011 08:35
"...идола на vmir –Христо Стоичков..." ще престане да бъде му такъв в момента, в който напсува сестрата травеститка.

Не е толкоз страшно, че Х. Стоичков е доктор хонорис кауза на ПУ, по страшното, е че няма критерии за присъждането на тази престижна декоративна титла. Трагедията ще лъсне, когато Светльо Витков стане доктор х.к. на ПУТКА-та!
цитирай
8. vmir - Направил си няколко сериозни грешки, мамкаму,
16.11.2011 08:50
ама те са си съвсем логичен резултат от незачитането ти на най-важното – че Стоичков е световно признат талант, някои го определят като гений, не съм любител на футбола, за да преценявам, още по-малко ми е симпатичен Стоичков, за да го защитавам лично, но не мога да приема игнорирането на световен талант. Още по-малко мога да приема омаловажаването на талант от такъв мащаб от някакви си “културни” позиции, камо ли да го приема за израз на достойнство.

Ужасно много примитивизираш, като приравняваш неглижирането на таланта с културата. Ако наречем това култура, такава култура култивира малодушие, завист и самодостатъчност. Ама причината било некултурното или просташко поведение на Стоичков. Витков пък псувал, ама със самоирония, демек - културно. По тази логика, бай Тошо трябваше да бъде най-културния човек, защото сам поръчваше и сам пускаше вицове за себе си и се скъсваше от смях, когато го представяха прост и лукав.

Не мисля, че е необходим много ум, за да се каже и разбере, че таланта е рядкост и е недостойно да се приравнява или неглижира заради простотията. Самото неглижиране на таланта е простотия, при това – широко разпространена у нас. Същата простотия е много по-страшна от простотията на Стоичков, защото повсеместно ражда и възпитава завистливите и малодушни простачета, които непрекъснато търсят как да омаловажат усилията на кадърните и талантливите, защото вече са видели, че не е важно какво можеш, важно е кого ще оплюеш, за да се прочуеш.
цитирай
9. анонимен - Икономист
16.11.2011 09:43
Добър ден на всички.Аз съм патетичният идиот,чиито омерзителни изявления,цъфнаха като цитат в блога на яростния герберист vmir.Той понеже е свенлив,е пропуснал да ринеймва автора,но в научният си труд ме опровергава блестящо и научно по "Лисенковски":Простака не е простак,защото,ако го сравним с друг простак,то той е по-малко простак - особенно, ако вторият е бил конкурент на кандидата за президент на vmirовата партия от....интелектуалци,ченгета,доносници,членове на БКП и партийни секретари.
Понеже в тезисите си vmir ни призовава да "дойдем на себе си и пита имаме ли достоинство,бех желал да му припомня следното: Светльо е все пак някакъв творец и в простащината на текстовете си отразява и осмива просташката ни действителност и героите и.Доката стоичковата простащина е следствие на презрение,хамско високомерие и селски гьднсуратлък.
Виж препоръката на vmir,ще изпълним.Ще се вземем в ръце и въпроса е и кой друг ще попадне в ръцете ни ,като му дойде времето?
цитирай
10. анонимен - HM
16.11.2011 09:46
Аз знам, че нищо не знам, ама има хора дори и това не знаят... че и определят кой колко е "умен"
цитирай
11. mamkamu - @ vmir
16.11.2011 09:48
Аааа! Сега разбирам! Не трябва да закачаме талантите, камо ли да ги критикуваме. Самото наличие на талант оправдава всякакви постъпки. Талантливият може да си позволи да се държи нагло, презрително и безотговорно. Талантливият може да нарушава правилата, просто защото законите за него не важат. Талантливия може да дружи с мутри и откровени престъпници. Талантливия може да е безобразен селяк. Талантливият може да бъде пример за подражание на децата ни, показвайки им нагледно, как когато се „издигнеш” можеш да правиш каквото и както си поискаш, без никой да ти каже и копче.

В същото време ние, Неталантливите, трябва само да се възхищаваме от таланта на Талантливия и да си затваряме очите за селянията, вулгарността, наглостта, надменността и неграмотността му.

Чак сега разбрах, къде съм грешал... Чак сега...
цитирай
12. mamkamu - @ Икономист
16.11.2011 09:52
Да, редно беше да те цитира.
цитирай
13. mamkamu - :)
16.11.2011 09:56
tit написа:
Последният абзац предполага ценностна система!:)
Инак не можеш да обясниш някому, че Вийон е гениален, но това не го прави по-малко убиец!:(
Да ма прощават поетите...


Много хубав пример :)
цитирай
14. mamkamu - !
16.11.2011 09:58
meto76 написа:
Нивото(интелектуално) на Светльо Витков не е много по-високо от това на Стоичков.Нали го видяхме на предизборната кампания, нищо конкретно.Общи приказки,протест срещу статуквото и биене в гърдите по байганьовски.


Аз не казвам, че Витков е гений, но в сравнение със Стоичков е направо титан на мисълта :)
цитирай
15. mamkamu - @ dorichela
16.11.2011 10:02
Да и аз това се опитвам да кажа за спортните достижения и личността.
цитирай
16. mamkamu - @ born
16.11.2011 10:05
Той май има някаква диплом от Спортната академия, ама как се е сдобил с нея, представа си нямям :)
цитирай
17. mamkamu - :)
16.11.2011 10:06
vandela007 написа:
Не че Светльо блести с някакъв интелектуален капацитет, но си прав: разликата между него и Стоичков е голяма...


Голяма е я :) Колкото от тука до Луната :)
цитирай
18. mamkamu - :)
16.11.2011 10:10
boristodorov56 написа:
"Разликата между Камата и Светльо е в количеството спечелени пари и известността им, което не гарантира реципрочен израз на интелект.

...идола на vmir –Христо Стоичков..." ще престане да бъде му такъв в момента, в който напсува сестрата травеститка.

Не е толкоз страшно, че Х. Стоичков е доктор хонорис кауза на ПУ, по страшното, е че няма критерии за присъждането на тази престижна декоративна титла. Трагедията ще лъсне, когато Светльо Витков стане доктор х.к. на ПУТКА-та!


Хахаха :) Той и на Светльо тая титла ще му отива, както на Стоичков. Като на свинче звънче...
цитирай
19. анонимен - Витков има много повече сиво вещ...
16.11.2011 10:23
Витков има много повече сиво вещество от оня селянин Стоичков.
цитирай
20. анонимен - Аз не живея в България, Стичков знам ...
16.11.2011 11:02
Аз не живея в България, Стичков знам кой е,но този Светльо - не.Реших да видя в нета кой е този Светльо и о.... ужас,прослушах три-четири негови парчета,от които освен псувни,порнографски текст и много крясъци,нищо друго не видях,липсваше дори истинско пеене.Казвам ви,това момче е един клун за мен,който дори не умее да пее и да създава добри песни.Чалгата е джужде пред неговите грозни напъни,до насиране.
vmir е прав,много прав.Докато Стоичков псува от вълнение и емоции в играта,вършейки гениално работата си,този Светльо си е просто порнографски песнопеец и шут.
цитирай
21. vencivaleri1951 - Абе хора опомнете се. За какво спорим?
16.11.2011 11:10
Доктор хонорис кауза се дава за значими заслуги пред обществото. То не е научно звание, то не носи правилегии и последствия за науката. То не е сравнение с някого или нещо. Има ли Ицо такива. Безспорно има:
-Носител, на Златната топка...тоест бил е признат за най добрия футболист на континента за дадена година
-Носител на златна обувка-голмайстор на континента
-европейски клубен шампион
-няколко пъти национален
-бронзов медалист от световно
-голмайстор от световно
Какво трябва да направи в своята област та да получи признанието на "мамка ти" и приятеля ми "Икономист". Понеже последният свързва обикновено нещата със звонк ще му припомня, че при нулеви на практика инвестиции "камата" донесе и 4млн КЕШ на страната при продажбата му в Барса. А сега сметнете ако всеки от нас българите бе внесъл в бюджета такива кинти къде щяхме да сме. За сведение ние правим малко над 10000долара на калпак БВП. И това не е приход, а всичко каквото сме "посяли, изпапали, и изакали/
Бил Стоичков илитерат , необразован и неизвестен. Ето ще дам пример за пълната противопорожност -Владимил Илич Ленин. В публицистиката си използува около 36000думи и е притежавал завидни култура и възпитание. За сведение един друг неилитерат/но псувач:)/ Шекспир/не въдичаря/ използува около 28000 в творчеството си. Е "мамка ти" искаш ли децата ти да приличат на Улянов? На мен не би ми пречело, но въпросът е ти дали би искал.
Стоичков е спортист, при това от най добрите в своя занаят. Разглеждайте го като такъв. Не може наистина да го сравняваме с кандидат президента Витков. Ако го сравняваме с певци то той е равен по можене в своя занаят с Елтън Джон, с Мик Джагър и проче... Тоест сър Елтън Джон, сър Мик Джагър...
Спомнете си и по важно помислете защо когато теглиха жребия за по миналото световно първенство и изтеглиха топката с името на нашата страна-водещият каза:
-България...на Стоичков.
Помислете за това пояснение и ще разберете кого оплювате.
цитирай
22. injir - Ценностна система? Кв'о е т'ва?. . .
16.11.2011 11:29
Ценностна система? Кв'о е т'ва?...
цитирай
23. анонимен - Икономист
16.11.2011 11:51
Здравей Венци!Тоя тропар дето ни го пееш сме го слушали!И тук ли да ти кажа,че си прав.Права е и онази част от България,която като тебе си мисли,че Стоичков е донесъл 4 млн. на България,а той ги е донесъл на ЦСКА то.Същият този гений обаче, нещо не щеше да си плаща данъците.Но това му е от таланта и от чувството за безнаказаност в бантустана,което му създават и помоща на такива като тебе.
Знаеш,че доста пътувам из Европа.Тази година като бях в Испания,специално попитах как е на испански любимата фраза на идола ти.Хората не ме разбраха,въпреки,че питах на сносен английски испанец който перфектно владее езика.Наложи се сам да се образовам: Я си представи "левия" барсианец да каже в Испания - sus tiac cono,а понеже и консул, на каталунски seves ties cony? А смее ли да побръмчи изБарселона със синя лампа? А в медиите да се изцепи "мен Испания нища не ми е дала? Или да не си плаща там данъците, а?
И в същност спора не ни е за Стоичков.Тук никой не оспорва успехите му на футболист, а "барското" му поведение,основаващо се на съмнителните му клякания пред силните на деня и срамниото му самочувствие на трети след Господ.Щото втория го познаваме.
Истината,според мен я има в думите на един вице-премиер от началото на прехода.Та откровенно простоватия Неев казваше:"Егати държавата щом аз съм и вицепремиер".Да,ааа!Егати държавата щом такива са ни "хонорис каузите".А те са такива,щото са ни такива и каузите.
цитирай
24. анонимен - Чакайте да уточним нещо...
16.11.2011 11:53
възмутен съм от определението за култура иди виж някой речник какво е култура. Култура - когато говорим з нации тя може бъде материалан или духован когато говорим за човек разбираме само душевонстта му. Култура има СТ.Цанев, Валери Петров, Ан.дончев. Впрочем - не е нужно да се дават такива високи примери - серд футболистите култура има Балъков - само един червен картон, даден от строгиям Маркус Мерк, обикновено не псува и не ругае. Култура има Радуканов. Стоичков обаче НЯМА култура. Тук ние не объсждаме спортините му качества. Ние обсъждаме понятие морални и общочовешки стойностти, които той притежава. И марадона беше голям футболист, но мнозина денс не го понасят след като игра с ръка и се замеси в допинг сканадали - един Бакенбауер или Корйф не досгнаах тази слава (Марадона бе сравняван с Пеле) но реалон те са много по-велики, защото са велики И КАТО ХОРА. не мисля че един катил като Стоичков, които стана известен с това че псуваше съдиите, покзавше им среден пръст, нямаше мач в които да няма черевн картон, ходи в ИТалия пък нищо не направи треньорскатаму кариера е пълен провал, замъкна отбор от Премиера дивизон във втора испанска, провали националния,играше игричик с Лъчо Танев, заради него напусна едон мъжко момче като Здравко Здравков и т.н., тоя Стоичков който искаше преживее паметник, сравнтявше се с Гунди, и се сърдеше че не е номер едно, викна че България не му е дала нищо и ЦСКА не му е дала нищо, не искаше да си плаащ данъците тук, разхождаше се със синьа лампа, стана почетен консул, опростени му бяха данъците, тоя стоичков окйто през 92 се вбеси че Ван Бастен взе Златната топка, Стоичков, за който на Сащ 94 срещу Швеция игра целия отбор и така Б.михайлов изпусна възможност да вземе Лев Яшин.....за тоя Стоичков говорим...... за него ли?
цитирай
25. анонимен - Бравос!
16.11.2011 12:26
(clap)
цитирай
26. lisa19 - Добър ден.
16.11.2011 12:42
Стоичков и талант. О, не! Талантите наистина бяха в сянка, а се издигат хора, които идват в България по един път на година. Предпочитам Лили Иванова, както и Щурците пред този, чиито връзки го издигаха в очите на хората. Лилито, както и Щурците останаха в България и не съм чула нищо лошо от тяхната уста за нея. Не ми се говори повече за него. Не е Господ, нито някога ще бъде. Нека се научи да се държи като българин, а не да си забравя корените.
цитирай
27. valsodar - Има си една добра приказка и тя е &...
16.11.2011 12:52
Има си една добра приказка и тя е "Всяка жаба да си знае гьола!". В случаят Стоичков тя важи с пълна сила - като футболист може и да е гениален, да е талант безспорен, но като човек е едно голямо лайно. Не по-малко от лайното Лечков, което сливналии поради футболните му успехи, решиха че може да постигне подобни и на кметското му поприще, за което дълбоко вече съжаляват, защото той е човекът донесъл повече разруха на градът им отколкото всички кметове преди него за последните 100 години.
В това е и парадоксът на българското общество, в което простолюдието търсейки Силният, който да ги оправи, намира Простакът, който да се изгаври с него. По един безкрайно нагъл начин, по който само простия човек може да го стори.
Прости хора, прости като тях въздигат в кумир - в това е основната ни разлика с цивилизованият свят. След като за царе сме имали свинари и за премиери мутри, какво добро можем да кажем за себе си като народ, освен това, че в тази държава свестните ги считат за луди?
цитирай
28. demonwind - Не искам детето ми да бъде
16.11.2011 12:55
като Стоичков, дори ако реши да става футболист! Ако ще е футболист, нека да е като Гунди, колкото и да го плюха и сравняваха със Стоичков. Ако Гунди беше живял в условията, в които живя Стоичков, сега щеше да е жива легенда, повече от Меси, Бекъм и други подобни накуп. Ицо беше и е легенда, въпреки че се осра доста след края на кариерата си.
Както казваш - като футболист - изключителен, но като човек - нищо. А като д-р хон. к. - хептен! ;)
цитирай
29. vencivaleri1951 - Драги " икономисте"
16.11.2011 12:58
Стоичков бе продаден при НРБ, а ЦСКА, както и всички други отбори бяха държавни. Как са разпределени, как е минал ЦСКА и всички други отбори в ръцете на Чорни, Мулти, СИК, ВИС и проче Стоичков не отговорен. Както и да са се разпределяли тези кинти са влезли в брутния проукт на държавата като чист приход. Истина е , че ЦСКА се издържаше дълго време с парите на продадени футболисти преди и тя да влезе в ръцете на "борчетата". Стоичков и за това ли е виновен. Да той няма възпитание-виновен ли е за средата в която е израснал. Ти кмяташ ли , че щеше да бъдеш по различен в гетото, без университета, без търговската школа...Да ти изредя ли колко велики майстори на четката, перото, и на петолинието са били и същевременно много суетни. А възможно ли е артист/тук слагам и спортистите/ да не бъде суетен? За едно момче от гетото е "върха" на сладоледа да си другарува с първенците , да си сложи въпросната синя лампа...Въпросът е как е стигнал до този си статус? Все пак беше много по интуитивен отмногото българи които хвърлиха бюлетина за "царя". Помниш ли какво каза за него в самото начало. Беше далеч преди данъчните му перипети. /Впрочем Стоичков осъди бирниците./ Бекенбауер бил с по висока култура, Кройф също...Така да е, но самото сравнение на Ицо с тях не Ви ли говори нещо. Впрочем какво значи доктор хонорис кауза? Символичен жест и нищо повече. В края на краищата има ли университета спортна катедра? По какъв правилник тя да няма право да номинира за титула? Имаме ли спортев Вуз с катедра по футбол. Ето сегашния селекционер на младежите-Мадански е доцент и доктор/реален/ в тази катедра. Той е на светринни години във футбола от Ицо, а си е реален доктор на науките. Са ти припомня ли колко страници са изписани за Стоичков от журналисти. Погледни колко постинга се коментират в момента? Защо??? Той не е първия футболист нито у нас, нито в чужбина получил този титул.
А сега ми кажи какво знаеш за "мамка ти", за мъжкаря Томов...

" Обущари, не по високо от обувките!"
цитирай
30. trubadur - Малии!
16.11.2011 13:24
Такова чудо за първи път виждам - написал един мъж постинг, с който опонира на този, и го забранил за коментари!!!!!
Коментари
Няма коментари

Зер тоя мъж, който извънредно глупаво ни призовава да пазим некакъв си прост ритнитопковец, е истината от последна инстанция.
СмяяяХ!!!!
Стоичков е прост, ама тия, дето го величаят, са много по-прости от него.
Ега ти и нацията, която се гордее с тоя цървул???
цитирай
31. анонимен - Такова чудо за първи път виждам - ...
16.11.2011 13:35
trubadur написа:
Такова чудо за първи път виждам - написал един мъж постинг, с който опонира на този, и го забранил за коментари!!!!!
Коментари
Няма коментари

Зер тоя мъж, който извънредно глупаво ни призовава да пазим некакъв си прост ритнитопковец, е истината от последна инстанция.
СмяяяХ!!!!
Стоичков е прост, ама тия, дето го величаят, са много по-прости от него.
Ега ти и нацията, която се гордее с тоя цървул???

Не се казва - опонира на този..., а онанира на този, който го е забранил... Дребна, но грешка:))
цитирай
32. анонимен - Икономист
16.11.2011 14:04
Гледай сега Венци,знаеш много добре,че няма да се карам нито с теб,нито с хората с различно от моето мнение.Аз излагам своята позиция, доводите с която я обосновавам и изводите,които считам за правилни.Ти мислиш различно-това е твое право.От нашият спор нито Стоичков ще стане повече или по малко велик /минало величие/,нито по-малко простак /минал,настоящ и бъдещ/.
По нещо започваш да ми приличаш на катана във врътльовските му настроения,защото повтаряш непрекъснато някакви сакрални примерчета и неумесни според мен въпроси,но е възможно и аз да съм ги предизвикал с непреклонното си отношение към този персонаж.Друг е въпроса с колко от пишещите тук сме на едно мнение.Нещо там да си спомняш за "vox populyq vox........?
Щом ти намираш за етично,морално,нормално и естественно производството на поредния илитерат в каквато и да е хвалебственна степен - ОК!Това е и твоя морал,етика,естественост и нормалност.
Стоичков не е виновен за запълването и нагъването на веществото в мозъчната му кутия.За това разбира се се иска амбиция,труд,ген и среда.Не мога да го съдя за относителният успех на мисловните му напъни,но никой не може да ме убеди,че поведенческите му маниери са достойни за уважение.
И на края.Понеже използуваш не лицензирано :))))))))), моят цитат на Апелес, ще си позволя да го перефразирам така:
"Алоу,уууууу , запалянковците, не по високо от корите над бутонките!"
цитирай
33. анонимен - нека всеки да си върши работата
16.11.2011 14:16
Нека уточним нещо, а именно: Стоичков е футболист. Неговата работа е да рита топка, а в момента да ръководи няколко собствени детски футболни школи.
Постиженията му в професионалната му сфера са видни, измерими и световно признати, с други думи този човек си върши много добре работата и съответно получава заплата за това. Всички Вие които плюете на ляво и на дясно, ако можете да си свърште така работата, която работите, както Стоичкое си е вършил неговата работа, а именно да рита топка и със сигурност щяхте да живеете по-добре! Каква работа свършихте Вие интелегентни и образовани професори? Какъв е видимия резултат от Вашия труд? Какво направихте за да Ви чуят името? Сега ли разбрахте , че Стоичков няма висше образование? Защо очаквате от футболист да има поведение на културтрегер? Сега плюете някой само защото Вие имате грешна представа и неоправдани очаквания към него.
Между другото колко Доктор хонорис кауза има в БАН, някои знае ли ? Аз незнам и за това питам.
цитирай
34. vmir - 11. mamkamu,
16.11.2011 14:19
mamkamu написа:
Аааа! Сега разбирам! Не трябва да закачаме талантите, камо ли да ги критикуваме. Самото наличие на талант оправдава всякакви постъпки. Талантливият може да си позволи да се държи нагло, презрително и безотговорно. Талантливият може да нарушава правилата, просто защото законите за него не важат. Талантливия може да дружи с мутри и откровени престъпници. Талантливия може да е безобразен селяк. Талантливият може да бъде пример за подражание на децата ни, показвайки им нагледно, как когато се „издигнеш” можеш да правиш каквото и както си поискаш, без никой да ти каже и копче.

В същото време ние, Неталантливите, трябва само да се възхищаваме от таланта на Талантливия и да си затваряме очите за селянията, вулгарността, наглостта, надменността и неграмотността му.

Чак сега разбрах, къде съм грешал... Чак сега...


Нищо не си разбрал, мамкаму. Талантът не оправдава простотията и закононарушенията. Но талантът е 1 на милиони, а простаците са под път и над път. Отличаването на талантите е нужно не толкова за тях, колкото да се покаже на останалите, за какви постижения си заслужава да се трудят те или децата им. Ако талантът е и простак, простотията му е като тази на милиони, които ежедневно вършат простотите си безнаказано спрямо околните. За простак човек може да взема пример от милиони, но за разкриване на таланта си – от единици.

Как ще имаш държава, ако некадърния простак може да си върши всеки ден простотиите си на воля, а кадърния трябва да бъде пазен в тайна, за да не би да направи някоя от простотиите, за които на некадърните ръкопляскат, а кадърните оплюват?
цитирай
35. viovioi - В неизгодна позиция сме да критикуваме.
16.11.2011 14:22
Няма да забравя как скочиха всички, медии, фенове, институции да защитават един футболен хулиган на Ливърпул - М.Шийлдс. И неразбираемо е защо не спираме да критикуваме успели българи. Това е един антагонизъм в истинския смисъл на думата. Как ще се класираме по-напред като народ и държава, ако не можем да извлечем някаква гордост, радост, възхищение и пр от успехите на българи по света? Как?
цитирай
36. vencivaleri1951 - Прости ми, че в паузите между полувремената попрочитам и аз нещо.
16.11.2011 14:36
анонимен написа:
Гледай сега Венци,знаеш много добре,че няма да се карам нито с теб,нито с хората с различно от моето мнение.Аз излагам своята позиция, доводите с която я обосновавам и изводите,които считам за правилни.Ти мислиш различно-това е твое право.От нашият спор нито Стоичков ще стане повече или по малко велик /минало величие/,нито по-малко простак /минал,настоящ и бъдещ/.
По нещо започваш да ми приличаш на катана във врътльовските му настроения,защото повтаряш непрекъснато някакви сакрални примерчета и неумесни според мен въпроси,но е възможно и аз да съм ги предизвикал с непреклонното си отношение към този персонаж.Друг е въпроса с колко от пишещите тук сме на едно мнение.Нещо там да си спомняш за "vox populyq vox........?
Щом ти намираш за етично,морално,нормално и естественно производството на поредния илитерат в каквато и да е хвалебственна степен - ОК!Това е и твоя морал,етика,естественост и нормалност.
Стоичков не е виновен за запълването и нагъването на веществото в мозъчната му кутия.За това разбира се се иска амбиция,труд,ген и среда.Не мога да го съдя за относителният успех на мисловните му напъни,но никой не може да ме убеди,че поведенческите му маниери са достойни за уважение.
И на края.Понеже използуваш не лицензирано :))))))))), моят цитат на Апелес, ще си позволя да го перефразирам така:
"Алоу,уууууу , запалянковците, не по високо от корите над бутонките!"


Е , за всимко не остава време, и често прескачам класиците. В този смисъл съм пропуснал и твои коментари., в частност този с цитата. Мислех, че цитирам остроумен римлянин, а то се оказва че цитирам теб. Сори:)
цитирай
37. анонимен - Икономист
16.11.2011 15:07
Прощавам ти!Само дето не мислех,че си обидчив.Но това са реалностите.Що се отнася за горкия Апелес,то той е елин.И не е бил остроумен, а практичен.И ти го цитираш.Така ако можеше толкоз да помни,щеше да го цитира и Стоичков.
А аз просто творчески го видоизменям в съответствие с нарисуваното на картината и коментиращите я!
Бъди здрав,великодушен и лек ден.В прочем има ли някакъв мач днес?
цитирай
38. анонимен - pipe
16.11.2011 15:20
Стоичков е отличен футболист, с много хъс, амбиция и стремеж към гол и победа. Донесъл ни е много радост на терена. И това е всичко. Като човек е прост и елементарен. А знаем на какво е способен амбициозния простак, който няма достатъчно интелектуален багаж, за да е самокритичен. Стоичков не крие първосигналните си реакции, но където се налага интелектуален напън проличава абсолютната му непригодност. Стоичков се провали тотално като треньор на всички континенти и при всички нации. Дори Пенев се справя като треньор, а Стоичков не може!Представете си нивото на Стоичков. Сигурен съм,че Стоичков няма представа какво представлява тази титла, а и едва ли може да каже"Доктор хонорис кауза" правилно,без да се запъне. Академичния съвет на ПУ просто целува задника на Б.Борисов. Ако въпросния почтен доктор Стоичков имаше и капка достойнство просто щеше да откаже. Вместо това се хили като тиква и изобщо не крие самодоволната си физиономия. И това пак се дължи на факта,че не осъзнава изобщо за какво иде реч. Жалко, жалко за нас. Майната й на титлата, но на какво показваме на българските студенти-слагачество и лицемерие.
цитирай
39. usandthem - Благородството задължава !
16.11.2011 15:22
Стоичков какво да го задължава - сред мутрите си е сред свои, сред простаците си е у дома. Голямата простотия е на стоичковците в академичните среди, инициаторите на този фарс . Ама и те са същите каскети, нормално е. А на тези, които изтъкват спортните успехи като оправдание, ще припомня - Гълъбин Боевски също е шампион, също е прославил Родината. Потрайте некоя и друга годинка, па го предложете и него за доктор хонорис кауза ! Що не ?!
цитирай
40. martinstrong - Витков между поредната параноя и душевния фистинг.......
16.11.2011 15:32
Много се чудех откъде Витков събра онзи процент и нещо на изборите и случайно попаднах на една статистика,която показва ,че всяка нация има точно същия процент лумпенизирани хора,които по принцип са все недоволни от всички и от всичко,но в живота си не са забили и един гвоздей,освен ако изтрещялата им психика не реши ,че трябва да го забият в нечия глава!На такива хора,включая и Витков въображението им не стига по-далеч от разцъфнала вагина и бутилка с някакъв алкохол,съзнателно са подгонени от комплекси и от поредната параноя,а подсъзнателно са в поредния си душевен фистинг!
цитирай
41. trubadur - Същият тоя "достоен" българин
16.11.2011 15:41
се криеше от държавата, за да не си плати данъците, но същевременно беше рекламно лице на Технополис, защото му бяха малко парите.
Тая титла е почетна, но е свързана с науката и образованието - иначе кво пречи Азис също да е доктор, и той е популярен, и Митьо Крика - и той.
По-голяма гавра с културата от тая докторска титла е много трудно да си представи човек.
цитирай
42. usandthem - vencivaleri1951
16.11.2011 15:54
Убедил съм се, че на теб трябва да ти се обяснява простичко, въпреки всичките ти класици и исторически заемки, които по правило объркваш безнадеждно. Значи, ако аз те нарека "тюфлек", "дебелосер" и прочее "стоичковизми", и ти прасна фотоапарата в земята, като те нашамаря в добавка, ти ще ме определиш като мегапростак и ще бъдеш скандализиран, ако ме видиш в червена тога да получавам почетна титла от някой университет. Нали така ?! И с право ! Обаче, ако аз имам безспорни успехи в спорта, примерно, ти би трябвало да си щастлив, че си ме виждал отблизо и да не се притесняваш, ако ти споменавам "мамата" ! :)
цитирай
43. анонимен - КАЗУСЪТ ДОКТОР ДРЪН-ДРЪН-ПЛЯМП(СТОЙКОВ/СТОИЧКОВ) НЕ МОЖЕ ДА СКРИЕ ГОЛОТАТА НА ЕДИН...ЦЪРВУЛ
16.11.2011 15:56
КАЗУСЪТ ДОКТОР ДРЪН-ДРЪН-ПЛЯМП(СТОЙКОВ/СТОИЧКОВ) НЕ МОЖЕ ДА СКРИЕ ГОЛОТАТА НА ЕДИН...ЦЪРВУЛ
цитирай
44. blackpredator - При Светльо,
16.11.2011 16:03
хуморът в повечето случаи е „Езопов”. Стоичков, си е ритаща басня...

И за таланта и обущаря. Дядото на съседката какви цървули прави...
Да риташ талантливо топка, мястото ти е в шапито, не в аула...
цитирай
45. vencivaleri1951 - Добре де, но защо никой не ми отговаря на простичките въпроси които зададох?
16.11.2011 16:49
-В Германия защо никой не протестира за досторството на Бекенбауер
В Англия за сърството на Фъргюсън и Бекъм
Защо имаме катедра по футбол, с реални и хабилитирани преподаватели, последните с докторати. Е, те по напред ли са във футболната материя от Ицо, че той почетен доктор не може да стане.
Напомня ми всичко това на един случай в МЕИ. Обявяват конкурс за доцент по дискове и ленти през 80те. Явяват се няколко души на този конкурс по документи. Един от загубилите ковкурса пита защо е отхвърлена кандидатурата му. Отговарят , че той има две публикации по въпроса, а спечелилият дузина. Всичко би било разбираемо ако попиталият не бе един от конструкторите на 100 и 200МБ дискове у нас./ Впрочем за незнаещите продавахме много от тозиартикул по второ направление./ Мадански който дадох в друг коментар като доцент и доктор може да преподава и да дава като пример за демараж, поглед върху играта, пласиране...Стоичков, да подкрепя дисертацията си с примери на подобни футболисти, но ужас ако някой от тези примери бъде символично отличен с докторски приз. /В Случая, Анчелоти, Бонев, Стойчков/и не мисля, че случайно е пропуснат "Кайзера"/
цитирай
46. анонимен - минавамоттук
16.11.2011 16:57
Защото нито Бекенбауер, нито Бекъм, нито Фергюсън са простаци, отхвърлящи Родината си! Отговориха ти вече веднъж.
Защото това, че си добър конструктор не те прави автоматично добър преподавател.
Защото таланта е от Бога и всяко титлуване само заради таланта е подигравка с Него!
Във всяко дело има един процент талант и деветдесет и девет процанта труд, хората оценяват труда, но гледат и Човека.
У нас гледат Мутрата!
цитирай
47. анонимен - Икономист
16.11.2011 18:52
По повод на "сър".Не случихме ни на монарх ни на династически традиции, ни на хералдична култура.Ей го на,ако Симеончо беше цар на място,по правилно беше да присвои на Стоичков графска титла с право да псува в присъствието на монарха,да си слага на предното стъкло, копие на скиптъра му и не да плаща , а да събира данъците.
Ама и "двора" ни като "каузите" ни.Няма двор без придворни.Това амплоа щеше прекрасно да приляга на Стоичков.Сутрин след обличането на дофина,щеше да жонглира с топката,преди обяд,щеше да приема прошения на простосмъртните и понеже не може да чете,щеше да ги прави на топка и да цели кошчетата с тях.След обилния обяд,щеше да стои в "засада" и да дебне прислугата.Щото слугинажа му е в кръвта.Хванеше ли някой в дрямка,щеше да упражнява изящната си словесност по отношение на леля му.
По късно щеше да приема на брифинг пресата и с богатия си и най-вече колоритен изказ,щеше да разяснява политическата ситуация....на английски.Щото е и парче политик. И е на "ти" с пресата.
И на края, ех на края иде благодатната вечер.Време за пирове и забавления.Времето на царския шут.Шут в смисъл - палячо, а не че ще си бие дузпи с царо.Щото смее ли да вкара на царо.А па, ако не вкара каква "легенда"е?
И се почва една пантомима,една феерия от средни пръсти,ей...еша си няма тоя талант.Кой споменаваше нещо за Нешка? И на края излиза на сцената с червена мантия и в ръце с три свитъка с нарисувани на тях пози.За по лесно де.На кой му се чете.
Тоя ми напомня на един виц от комунистическо време:
В годината когато кандидатствахме за домакини на зимните олимпийски игри,Владко Живков открива с приветствие към гостите представянето на България и чете:
"О,О,О,О,О!!!" А Трендафил Мартински го побутва и шепне:"Давайте нататък др.Живков,това до тук бяха петте олимпийски кръга"!
цитирай
48. vmir - Повечето коментари ми показват ясно защо у нас и най-доброто начинание най-често се осъществява посредствено
16.11.2011 19:51
и ако се докара донякъде, става с триста зора и безброй компромиси. Повечето хора у нас умират да величаят посредствеността и имат органична непоносимост към талантливите и кадърните. Непоносимостта не им пречи да се вживяват в ролята на всезнайковци и съдници, които знаят всичко за всеки.
Въпреки огромният брой всезнайковци у нас, малко хора се сещат, че посредствеността се проявява най-пагубно, където й се плаща за свършена работа. Затова изобщо не ги интересува нито как Стоичков си върши работата, нито плювачите му, нито имат ли знанията и подготовката те самите да оценяват работата на коментираните от тях. Самите те не биха дали и стотинка за псувните на някой некадърник, но ако няма опасност той да се изяви и издигне, са готови да му представят псувните за връх на изкуството и културата и да го провъзгласят за велик творец, Езоп, Сократ и всички подобни взети заедно, а ако пък случайно некадърника се издигне с помощта на приказките им, същите веднага се захващат да го свалят, възмутени, че не е зачел решаващият им принос. Онзи пък, който си намери фенове да му плащат за изявите, за тях бързо се превръща във враг номер едно, а причини за това могат да намират до безкрайност, ако се наложи, дори и защото не бил псувал културно.

Ясно е, защо у нас “всички са маскари”, и ако някой се захване да си върши сърцато работата, защо веднага се намират съответните всезнайковци, които да обясняват какви далавери, конспирации и световни заговори са причина за изявите му.
цитирай
49. vencivaleri1951 - Че минавате от тук е ясно.
16.11.2011 20:08
анонимен написа:
Защото нито Бекенбауер, нито Бекъм, нито Фергюсън са простаци, отхвърлящи Родината си! Отговориха ти вече веднъж.
Защото това, че си добър конструктор не те прави автоматично добър преподавател.
Защото таланта е от Бога и всяко титлуване само заради таланта е подигравка с Него!
Във всяко дело има един процент талант и деветдесет и девет процанта труд, хората оценяват труда, но гледат и Човека.
У нас гледат Мутрата!


Същият конструктор отдавна е академик/Боянов/ .Великолепен лектор е. Че не сте тренирали активно също е много вероятно. Да си спортист от подобен калибър един талант не стига. Всеки който е бил съпричастен към развитието на този футболист, ще ви каже, че дълго след тренировките той оставаше по собствено желание да си тренира. Говорим за час, два почти всеки път/освен тази преди мача/ Футболист от неговата класа има обикновено и прилично айкю особено за позицията на която играеше той. Трябва за части от секундата да решиш какво да правиш, как да се пласираш, да подадеш и на кого, да стреляш, да направиш демараж...
Пак ще повторя думите на жребия за световно.
България...на Стоичков!!!
Ние нямаме, неоплют нашенски "великан". Ние сме държавата с най много убити или смачкани поети при това от световна величина... Алеко,Пенчо Славейков, Гео Милев, Вапцаров...Ние оплюхме Борис Христов и Гяуров...Изхвърлихме обидно от армията двамата си космонавти... Какви ли не хули изприказвахме за жената вдигала толкова пъти флага ни по международни форуми/Весела Лечева/ Ние сме страната която масово гласувахме за издънка на фамилия която разката майката на България, след това и за пъдаря му/на издънката./ Издънката е прав за едно нещо обаче.
Народ със сбъркан чип сме в главата. Ей , иска ми се тук да употребя нещо от сленга на Стоичков, но понеже са Ви много нежни ушетата. ще цитирам класика:
"Ако се роди гений в България , то ще е на завистта"
цитирай
50. анонимен - Да набарате златната топка на Доктор Стоичков,така както Цветанка
16.11.2011 20:26
уруспията на полицейския певец
цитирай
51. анонимен - минавамоттук
16.11.2011 20:34
Не познавам академик Боянов. Предполагам, че е достоен човек. Достойните хора не се впечатляват от една загубена битка. Достойните мъже печелят войната! Не приемат дрънкалки и шапачки като почит за нещо, отг което нямат понятие. Понеже стана дума за Евлоги и Христо Георгиеви - мисля, че склупторите са поставени пред СУ доста след смъртта им и едва ли биха ги зарадвали, при положение, че строителите не биха били в състояние да дадат отчет за парите, които братята са дали и да обяснят защо върху земята, закупена за сградите на Алма Матер има други, частни здания. Но - нали са поставени паметници, да простим и да забравим!
Десет пъти повтори това "България ...на Стоичков!"
България не е на Стоичков. Но това, че единственото, с което футболните деятели знаят страната е Стоичков, не говори добре ни за нея, ни за тях!
Предишният постинг в този блог беше в подкрепа на постъпката на един обикновен българин. Потребителят Мамкаму го поздрави и обясни защо го прави.
Каква завист към Стоичков видяхте в това, че един обикновен човек е решил да остане без работа в това тежко време и един обикновен потребител на блогбг го поздравява?
Има ли право човек да изрази мнение, при това подкрепено с действия? Действия, които по никакъв начин незастрашават живота и здравето на любимеща ви?
С какво постъпката на този човек толкова ви дразни, та се нахвърлихте върху него като неизживяни централни защитници?
цитирай
52. анонимен - mamakamu- strahotno sravniavane
16.11.2011 22:22
izviniavm se na vsi4ki- za latinarkite, nemam kirilo.

Sponete si prvia ma4 na d-r Stohi4kof, hi4 go nema- iskah da pod4ertaia za Barcelona. na ta4 liniata do kornera Stoi4kov nastypi po kraka strani4nia refer i stana skandal. na vapros na kapitana na Barcelona nastypi li go? Ico e kazal ne- ne sam. a na zabaven kadr se vizda kak ne samo go nastypva ami i "raztriva " hodiloto na refera s butonka...

A s4upenia krak na 17 godishno mom4e v 4ikagoto?

A osakatenia nacionalen otbot

A izseladurskite mastabi koito napravi v SELTA, osobenno onazi istoriika s HAMerooo

A gonidbata ot 4erna Afrika?

A interviuto mu na ruski ezik pro poemaneto na konsultatskata futbalerska dlyjnost v Rusia

Ma, more, gidi-digi! towa sa vse nesta ot negovia profesionalen fitbolizm.

Ne bih se zaijdal s rector4etata-maini4ki, ama dali izpratiha pismo na roditelite na onova mom4e na koeto Stohi4kof strosi kraka i to na trenirovka i imase proces..., 4e mom4eto e oskateno togava ot edin budest doktor dnes

dali sytite tezi mainutki izpratiha edin pergament do ispanskata Selta 4e togava sa izpadnali ot A v B divizia pod rukovodstvoto na dnes d-r Stoi4kof

i dali rectorutkite sa izpratili edno teskere napisano na bel list do 4erna afrika 4e Ico gi e psuval na maimuni....

vse Rekto4o, ot vitrinata na tova neveroiatno prase -Stoi4kov, I se radvam 4e mu oka4iha taia honoristi4eska Klauza koiato de mine ste drunka , kakto drunka zvan4eto oka4eno na vseko prase.

Bravo mamkamu, bravo!
цитирай
53. анонимен - vmir-4oTowa koeto e postoianno u Ico Osmico sa negovite Prostorita, U4tivost, Typotia, Krasnore4ie i Arogantnos, demek vmir-4o, nasiat Ico Osmico e duhtur-Huia
16.11.2011 23:44
ti napisa: Талантът не оправдава простотията и закононарушенията. Но талантът е 1 на милиони, а простаците са под път и над път.

da te otkrehna , TALANTYT, s nego si se rajdas, s nego jiveesh i s nego umiras. Talant e da risuvas, da kompoziras, da vaes skluptori, igraes razli4ni roli v teatra i kinoto, da si kradec, lyzec, ubiec, zlostornik i tn. vsi4ite tezi talantnosti sa dadeni i si sa si tvoi,

Da ritas topka ne e talant. Nakarai Ico da povtori gola ot fal s/u germancite. E nema da povtori udara, a ako go povtori topkata nema da litne i da se mushe u vratata, a akao se mushne sega hi4 ne ni treba, Da i hudijnika nima da narisuva systata kartina koiato e narisuval prez liatoto na 1994, no novata, dneshnata mu kartina , ako e talantliv, ste se vpishe v iztoriata, ste stane pritejanie na muzei ili otdelen 4ovek...

Nebyrkaite molia i drugi tuka da kazvate 4e Ico Osmico e Talantliv futbolist. Ne e talatliv. Kogato beshe futbolist imase nesto kato vremenen talant koito se izpari sled zabejkite mu do Parmalt i 4ikago, sled osiraneto kato trener na nacionalnia, na Selta i na Afrikanskite futbaleri.

Talatlivia 4ovek tvori dokato e jiv, Kompositora pise muzika, hudojnika risuva, kradeca krade (ako e talatliv do krai ana jivoto sa),

Towa koeto e postoianno u Ico Osmico sa negovite Prostorita, U4tivost, Typotia, Krasnore4ie i Arogantnos, demek vmir-4o, nasiat Ico Osmico e duhtur-Huiaris-Analis po PUTKA
цитирай
54. анонимен - Икономист
17.11.2011 08:23
Е,Венци,Венци,дано всичките ти кумири не са като Ицо Стоичков и Кирчо Боянов!щото и той като Стоичков - "голям" капацитет и учен, а като човек - да ти разправям ли? Че преди 10 ноември направи кариерата си с мазнене и слагачество.Че викаше нежно за акад.Сендов - Благо.После ще ти кажа как му викаше след 10 ноември.Че беше директор на ИМПТ /Институт по микропорцесорна техника/,и парадираше с близоста си със Стоян Марков и Огнян Дойнов.че непрекъснато се вреше в отдел "Промишленост" в ЦК на БКП.Че уреди сина си още завършил не завършил същото това ВМЕИ за преподавател там за да го спаси от разпределение.Че 88 г. момчето замина аспирант в Лондон.Кой бе тогава ходеше на такъв воаяж? И ето дойде 10 ноември.И Кире на първия или втория демократичен митинг пред Ал.Невски цъфна на трибуната да обяснява как комунягите душали науката.Същото онова синче / вече мисля че е доцент къде мислиш - в БАН /,по костово време за заслуги беше директор по разни министерства/ да речем в образованието на пример,където министър беше професор - бащино другарче /.Да ти разказвам ли за любовниците му? Или за това,че един от големите столични реститути.Че сега вече Благо е "комунистически... "и така нататък!!!!
От къде ги вземаш тези нарицателни примери? Да ти имам и кумирите!
Ей ти го и по горе vmir - скучните му писания вървят мазно и гладко, но безсмислено като лекция на агитпропчик от дружество "Георги Кирков".Много думи без съдържание!
Дай сега друг пример!
цитирай
55. vmir - 56. анонимен - Икономист
17.11.2011 08:42
Абе посерко, от какво разбираш, освен от клюкини, та си седнал да даваш оценки за хората, бе? Да ти напомням ли, че ти наложих бан в блога си, защото квалифицира определението на Платон за човек като "просташко", след като не бях цитирал автора му? Щом Платон е простак за теб, логично е за теб да е равностоен на Стоичков, следователно е време да си затвориш плювалника и да се поклониш на Стоичков.
Аре къш, че ми писна от простотиите ти.
цитирай
56. анонимен - Икономист до vmir чо
17.11.2011 09:22
Леко миличък,да не ти изхвръкнат хемороидите от напъване.Много си изнервен.И ти като кумира ти си силен в сквернословието,което е характерно за плиткоумниците.Не случайно идол ти е точно Стичков!Възторгвайки се от него, в мокрите си сънища вероятно се отъждестваваш с тази негова част,която е наметната с червена тога и от долу с футболни гащета. А,както личи,нямаш много мисли в чиновническата си глава,за това си плагиат - цитатор.
Дървените философии на лумпен-пролетариата от крайните квартали,предизвикват само съжаление.Бъди здрав,бе!
цитирай
57. vmir - 58. анонимен - Икономист
17.11.2011 13:45
Да ти е минавало през ум, че ако ме познаваше, нямаше да приемеш определението на Платон за мое, нито щеше да го използваш като доказателство за простотия? И нямаше сега да бъдеш прогонен от блога ми за обида на Платон.
Айде сега пак къш, че с претенциите си на всезнайко ставаш непоносимо досаден.
цитирай
58. анонимен - как сте се надули... не знам това глявите ви ли са или задниците
28.11.2011 12:30
Не четох всичко .. като малоумници сте! Не могат да се сравняват тия двамата!
За цигането от филибе знам, че остави майка си и баща си да гладуват.

За Светльо - завършил е СМГ ( най-добрата българска гимназия) за висшето - сигурно е МИ, но работеше в В ИТКР НА БАН (за слабоинформираните ще разшифровам - най-добрия световно известен институт по роботика (Институт по техническа кибернетика и роботика). Аз не го познавам, но е сугупно че рита по-добре отколкото Исето решава интеграли! Така че боклуците да си седят на бунището и да се съизмерват там!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9471465
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол