Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
02.07.2012 16:24 - За Меглена Кунева, Прошко Прошков и айдуците
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 37240 Коментари: 54 Гласове:
41

Последна промяна: 02.07.2012 19:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageПартията на Меглена Кунева е вече факт. Учредяването на новата политическа формация „Движение България на гражданите” беше съвсем естественият завършек на един предизвестен процес, започнал още миналата година, когато бившата еврокомисарка и министър в правителството на Станишев в една прочувствена, популистка и нищо незначеща реч обяви кандидатурата си за президент.

Нищо незначеща реч тя произнесе и на вчерашното учредително събрание в НДК снощи, използвайки думи отдавна премятащи се из политическото ни пространство и доволно втръснали на всеки използващ мозъка си избирател. Разбира се този избирател едва ли е повярвал и на заявеното, че партията щяла да бъде дясна, след като е погледнал безподобния тюрлигювеч от екземпляри съставляващ избрания Национален съвет –от бивши министри в правителството на Станишев до пресни политически номади, навяващи у страничния наблюдател познати усещания за тарикатщина, безпринципност и даже чиста измама.

Самата Меглена, един път измами избирателите си, когато се кандидатира за евродепутат от листата на НДСВ и след като спечели мястото, се отказа от него и така се изгаври с онези, които се бяха някак излъгали да гласуват за нея. Така помогна на все по западащото царско движение, което дори не си даде труда да оформи някакво по-смислено послание към избирателя освен директното „Гласувай за Меглена Кунева”. Подобна врътка разбира се е разрешена от закона, но едва ли може да бъде наречена морална. Това не беше толкова отдавна – само преди три години.

Миналата година пък тя се кандидатира за президент, като „независим кандидат”, издигната от Инициативен комитет, в който преобладаваха кадри на НДСВ и въпреки, че цялата и дотогавашна политическа кариера беше неизменно свързана с тази партия. Независим, трънки, но успя да излъже бая народ.

Но мен ме притеснява нещо, което за мен е по-важно, отколкото десните партийните напъни на лявопартийната снаха. Преди няколко месеца Прошко Прошков, и още трима негови съпартийци напусна ДСБ, изтъквайки си някакви техни разочарования от партийното ръководство и политика – неща, които те споделиха в едно писмо до медиите. След около месец се разбра, че и четиримата отиват при Кунева, ход който бе предвиден от доста хора. Оставям на страна странното съвпадение на момента, в който четиримата хубавци се разочароваха изведнъж от Иван Костов с момента, в който те пристанаха на Кунева. Оставям настрана и още по странното съвпадение, че и четиримата бяха избрани в ръководството на куневата партия. Не един или двама, а направо в пакет и четиримата....

Това обаче променя коренно нещата в една друга сфера на политическия ни живот, заради което искам да се обърна към Прошко Прошков с няколко думи:

Г-н Прошков, като ваш избирател ви приканвам незабавно, заедно с вашия стар и нов съпартиец Христо Ангеличин, да подадете оставка като общински съветници в Столичен общински съвет. Смятам, че вие вече нямате морално право да представлявате мен и още много други избиратели, гласували с листата на Синята коалиция в София. По същество вие откраднахте гласа ми и гласовете на хиляди други граждани и го подарихте на друг политически субект, който не само, че не ми е по сърце, но към който изпитвам известна доза антипатия дори.

Защото аз дадох гласа си в един пропорционален вот за ДСБ, а не за „Движение България на гражданите”, в чието ръководство вече участвате заедно с колегата си. Обръщам се към вас и поради факта, че вие бяхте моя кандидат за кмет, за когото гласувах с удоволствие на последните местни избори, взимайки предвид вашия интелект, светоглед и политическа визия. Днес обаче се радвам, че не станахте кмет, защото щеше да се наложи недоволните граждани да ви изкарват с ритници от Московска.

Да откраднеш от обикновения човек е много лесно, г-н Прошков, особено когато и Законът ти позволява това. Но освен Закон има и нещо друго, което регулира отношенията между индивидите и това е Моралът. Моралът, г-н Прошко не ти разрешава да крадеш, дори когато знаеш, че ще ти се размине, пък било то и само някакъв си глас на някаква си електорална единица.Не забравяйте обаче, че електоралните единици обикновено са ужасно злопаметни и наказват крадците още на следващите избори. Надявам се да го разберете от собствен опит.

Макар, че по нашите ширини, думата „честност” не е на особена почит, аз вярвам че понятието „честен политик” съществува. И макар досега никой да не е виждал негов носител то все пак витае в общественото пространство и е своего рода недостижим идеал, който никой политик не си дава зора да гони. Ако вие напуснете Общинския съвет обаче, ще докажете че малко от малко заприличвате на онзи застрашен вид наречен „честен политик”.

Затова по-добре ми върнете гласа,  за да запазите няколкото зрънца уважение, което все още имам към вас. Ако не го направите, няма да се учудя, защото вашата началничка също се опитва да открадне нещо – дясното пространство в България. Така, както преди нея се опита един пожарникар, а преди него пък един ексмонарх. Абе въобще айдуци дал Господ, както казваше баба ми, мир на праха й.


Ако харесвате статията, моля гласувайте за нея в Свежо тук :)

image



Гласувай:
45



1. apostapostoloff - В "партията" на политическия труп
02.07.2012 16:46
Куневица се записват само аутсайдери, лумпени и прошляци. С надеждата, че и те ще намажат нещо. Най- фрапантният и смешен случай е блогерът Стамболиев, който като кръгъл неудачник явно е решил да се захване с политика, та ега най- сетне види някой лев... Прилича завалията и външно на бай ти Ганя и май го чувам да шушне: "Келепир има в тази работа, келепир..."
цитирай
2. hristo27 - Тук говориш за морал. Според мен, ...
02.07.2012 16:46
Тук говориш за морал. Според мен, някак си не се връзва много тази дума в българската политика.
цитирай
3. chavdar01 - И АЗ ГО ХАРЕСВАХ ПРОШКО ПРОШКОВ!
02.07.2012 16:47
И СЪМ МНОГО ИЗНЕНАДАН С ТОВА НЕГОВО РЕШЕНИЕ!
ПРОСТО АКО НЕ МУ ХАРЕСВАШЕ ПРИ КОСТОВ,ТРЯБВАШЕ ДА ОТИДЕ В СДС!
цитирай
4. andrei - Да ,АЙДУЦИ наспорил Господ.
02.07.2012 17:00
Днес чух на пресконференция в СДС,изказване на Румен Христов/кандидат за председател на СДС/,как след изборите за Парламент- ще бъдат в коалиция с ГЕРБ за следващото управление на България.Тези хора напълно са полудели,щом се съюзяват с милиционер-комунистите на мутрата Борисов.За това им пожелавам да не вземат и половин процент.
цитирай
5. анонимен - da im gledame siisra dokat se oserat ...
02.07.2012 17:08
da im gledame siisra dokat se oserat nali jenite mi kvo izbarsha si zadniicte s vas i va izhvarkliha kat toaçet na hartia,da va zimam li obratno?e dobre docshli na ulicata obratno:P,sto sicshki lajete kradete ve ne vi li omrazna zli kopeleta nea smisal jenite mi neka se danat imate da me razvejdate iz sveta za gidovete simira lona i malkite petqceta govora?moi i oste nekoi druga ovca ili krava a kozite pisna mi ot teh lunke nai ti si csefkata gaza ti dai drav c hay.
цитирай
6. анонимен - MINIO UISHIBA
02.07.2012 17:12
EI PENDELI STO LI SE HABA NA VAS NE VI DREME ZA MEN A MEN DREME LI MI ZA VAS A.?VIJDAM LIONA ZLI I PRODAJNI FYRBNADJISKI LOPATI VERNI NA LILITO IVANOVA I LUNKA E NEKA IM LIJAT ZADNICITE HAY I I MNOO NE ZLOBEITE CE SI VREDITE MOI D APOLUCITE INFARK ILI INSULT OT ZLOBA HAY:#.
цитирай
7. tomcat2 - Тая патка не мога да я понасям, го...
02.07.2012 18:23
Тая патка не мога да я понасям, госпожа йес
цитирай
8. анонимен - ВЪПРОС
02.07.2012 18:45
Защо политиката в България е пълна с тъпи мутри и лелки с фасон на перачки?
Предварително благодаря за отговора!
цитирай
9. hatanasov - Гей парадът...
02.07.2012 18:51
продължава.
цитирай
10. apostapostoloff - Пропуснах да спомена...
02.07.2012 19:29
В личен разговор мой приятел психиатър ми каза, че Куневица си е клиничен случай. Тя се изцепи наскоро, че щяла да управлява сама!

Те не я пускат в селото, тя за поповата щерка пита! Тоест, тя няма да влезе в парламента, ама иска да управлява.

Та по тоя случай психиатърът заяви, че Кунева със сигурност страда от маниакално- депресивна психоза. Тоест, мания за величие.
цитирай
11. анонимен - извинете, аз още преди време Ви к...
02.07.2012 19:47
извинете,аз още преди време Ви казах,че П.Прошков не е много читав,за съжаление,защото и на мен ми се иска да има ПОНЕ 1 читав политик за когото с чиста съвест и напълно осъзнато да гласувам
цитирай
12. diso - mamkamu, доколкото разбирам, болката ти е "политическото номадство"
02.07.2012 21:29
От известно време, предлагам две възможни решения на проблема:
- мажоритарен вот - гласуваме за кандидата, такъв, какъвто е;
- пропорционален вот - зачеркваме парламента, общинските съвети и т.н. На тяхно място се създава орган - да речем "Държавен съвет", в който всяка партия участва с един човек, който е има толкова гласа(от 1000, колкото процента е спечелила партията му. Този човек гласува ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по волята на партията си и се отзовава, ако не я спази. Даже решенията, които е гласувал, без да е упълномощен, се считат за невалидни.
Разбира се, би могло да има и трети вариант - пропорционално избран, които гласува въпреки волята на партията си, да се изважда с решение на ръководния орган на партията си.
Може да се помисли и за възможност, избран мажоритарно депутат да може да се отзовава от избирателите си.
цитирай
13. diso - Що се отнася до Куневица - Дедо Симо в ...
02.07.2012 21:31
Що се отнася до Куневица - Дедо Симо в рокля - много приказва, ама казаното няма смисъл.
цитирай
14. анонимен - За мадам кунева
02.07.2012 21:44
кунева- царица на нищоправенето и нищоказването. Пореден опит да излъжем гражданите
цитирай
15. tili - Не видях къде да
02.07.2012 21:47
гласувам в Свежо, но я постнах на стената си във Фейсбук.

Съжалявам за наивността си, още повече, че съм от Лозенец:( Гадост!!!
цитирай
16. анонимен - В българския политически бардак ...
02.07.2012 23:23
В българския политически бардак курвите са над 50 годишни.
цитирай
17. анонимен - Подводни
03.07.2012 00:18
Споко, не се шашкайте!! Кунева е поредният биберон в устата на населението. Поредният проект на елита с който се цели отклоняване на вниманието. Пожарникарчето си изигра перфектно ролята и затова ще бъде възнаграден и след това прецакан. Сега негативният вот ще обере Кунева, и отново ще имаме в управлението хора на Валентин Златев, Огнян Донев и подобна паплач. А , да не забравя - Уорлик ще бъде заменен от Барозу. Нали си я бе харесал за сол ташак. И понеже партиината снаха има опит в закриването на ядрени мощности, можем един ден да осъмнем и без Козлодуй. Пожарникаря изпълни нареждането за затриването на Белене.
Кунева след няколко години ще изпадне в същото положение като Костов, Симо и Бойко. Просто е временно на сцената. След нея ще се появи новият месия - Кристалина Георгиева, и разни прошковци, прошляци и шлифери отново ще бъдат в новото ръководство.
А представата за честният политик е като представата за Бог - всеки знае че съществува някъде в пространството и времето, но никой никога не го е виждал.
цитирай
18. анонимен - RESHITELEN OTPOR NA KUNEVA
03.07.2012 00:24
Kuneva plagiatstyva ot den pyrvi i shte byde razobliqena sys syd izvyn Bylgaria!
цитирай
19. анонимен - bai bonio imaniara
03.07.2012 00:37
EVREITE NASTAPVAT OT SI4KI POSOKI I DOKATO NE IZKUPAT VSAKO KAT4E ZEMIA I NE ZAROBAT VSI4KI NAMA DA NI OSTAVAT NAMIRA ''S 2 DUMI'' SA OBESNA DARZAVATA NE PE4ATA PARI ZA SEBE SI TA GI VZEMA NA ZAEM SAS LIXVA OT EVREISKITE BANKI NA VSEKI LEV IMA LIXVA AIDE SEGA KATO SI VARNEM LEVA KAK SA VARNEM LIXVATA ''AMI KATO PAK VZEMEM ZAEM OT TIA SASHTITE BANKI PAK SAS NOVA LIXVA ''NAMA IZLIZANE OT BLATOTO . EVREISKITE BANKERI SPONSORIRAT XORA SAS PRESTAPNO MINALO KATO PO TOZI NA4IN GI DARZAT ZALOZNICI I GI ZAPLASHVAT SAS ZATVOR I TE STAVAT PRODAZNICI I ZASHTITAVAT INTERESITE NA GOLEMITE KOMPANII SASHTO SOBSTVENOST NA EVREISKITE BANKI I ZA SVOBODATA SI I BLAGODENSTVIETO SI SA GOTOVI DA SE BIAT DO SMART SRESHTU SOBSTVENIA SI NAROD.I TAKA E PO SAL SVAT
цитирай
20. janabel - Ясно е за госпожа Кунева, но на кой, на нас..
03.07.2012 06:28
Mладите са тотално объркани. Държат ги без работа, без пари. Какво да правят? Кой се занимава с тях? Чух един разговор между младежи, който ми подсказа да се замислим.
цитирай
21. анонимен - нося глава на раменете си
03.07.2012 09:21
вси4ки, са от един дол дренки.не вярвам на никого,единственно вярвам на съвестта си.
цитирай
22. анонимен - За партията на Кунева
03.07.2012 10:22
Българино мисли,не се оставяй да те илъжат пак.Мисли!!!!!!!!!!!!
цитирай
23. deathmetalverses - "На гражданите" ли?!
03.07.2012 10:29
Ако се абстрахираме от политологията като наука, където има развита стройна теория (от времето на Макиавели още, Вилфредо Парето и т.н.,) за ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, питам:
КАКВИ ГРАЖДАНИ има в големите БГ градове (вкл. столицата)?
4/5 от "гражданите" дойдоха от СЕЛО! И си донесаха ЧАЛГАТА с тях, за да им бъде "по-весело"!? "Столичани в повече" - дал Господ преизобилно, хора!
Едно време в Демократична Кампучия КОМУНИСТЪТ ПОЛ ПОТ разреши този проблем, тази зараза, тази НАПАСТ, като изпрати в ТКЗС-та (по-известни като "полетата на смъртта"!) ВСИЧКИ НОВОИЗЛЮПЕНИ "граждани" ...
И, ако не беше направил глупостта да бъде приятел с Пекин, а с КРЕМЛЬОВСКИТЕ СТАРЦИ - а сетне - и да нападне ВИЕТКОНГ, току-що изгонил "янките" от САЙГОН - режимът му май щеше да надживее и Горбачовата "перестройка" (като онези, в ПХЕНЯН, тримата КИМ-ОВЦИ)!

Най-свестният БГ политик в нашата история след 10-ти ноември бе г-н ФИЛИП ДИМИТРОВ, защото бе ЧЕСТЕН!
Но къде ли е той сега, и защо не го призовем на бял кон да се върне?

цитирай
24. injir - Бабата със сигурност е най-права, ...
03.07.2012 10:52
Бабата със сигурност е най-права, защото е мъдра.
цитирай
25. анонимен - sabuzdane
03.07.2012 11:32
balgari doshlo e vreme da wzemete orajieto i da iztrebite tazi politicheska paplach kojato 2o g. vi e zarobila.
цитирай
26. анонимен - Васил
03.07.2012 11:32
Пръмова-Кунева , червена постилка
цитирай
27. imbe - Ето
03.07.2012 11:38
Пак за морал ... http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
цитирай
28. анонимен - Българин
03.07.2012 12:06
Не гласувайте за тази - ще затвори хубавата ни държава, както направи с реакторите в Козлодуй. Никоя друга държава не си прекрати, а даже увеличава ядрената електроенергия, за да печели. А ние... Тази ни е.а мамата като еврокомисар.
цитирай
29. анонимен - Таткати, аз не разбрах, за Прошков ...
03.07.2012 12:08
Таткати, аз не разбрах, за Прошков ли си гласувал или за ДСБ. Ако е бил твоя кандидат, не виждам защо трябва да ти връща нещо. Ако ти е било все тая кой е бил кандидата на ДСБ, само и само да е някой от ДСБ нещата са други. Я вземи да се изясниш със себе си. И още един въпрос - ако се прави дясна партия, според теб, Иван Костов ли може да бъде единственият й достоен член? Хубаво нещо са спомените, ама само със спомени не се живее. И СДС и ДСБ имаха 20 години шанса, даже прекалено много, да се докажат. Е, не се доказаха. Още 20 години ли да ги чакаме? Така ли предлагаш?
цитирай
30. aidasv - България на гражданите. А ние, селяните, какво да правим
03.07.2012 13:02
ГЕОРГИ ДАСКАЛОВ
http://aidasv.blog.bg/drugi/2012/07/01/bylgariia-na-grajdanite-a-nie-selianite-kakvo-da-pravim.974688
цитирай
31. boristodorov56 - Ешерехия Куни и глистите...
03.07.2012 13:05
Въпросната госпожа-другарка за малко да унифицира зарядните у-ва на мобилните ни телефони в качеството си на еврокомисар.
Съвсем за малко.
Ама не можа.
С това съм я запомнил и с това ще я забравя.

Да му мислят глистите след нея.
цитирай
32. haralanov - Не бива да се забравя!
03.07.2012 13:37
И Миглена Кунева и Бойко Борисов бяха избрани за депутати от листата на НДСВ.Тоест от партията на Крадлив дедо!
цитирай
33. анонимен - нема наяждане
03.07.2012 13:47
тази куневата,намирисва ми кен.ф,как е събрала родата,брат4еди,съу4еници,колеги ,роднини и др.да могат да се облажат от държавната баница и кокал.срам нямат.грозот.я.
цитирай
34. анонимен - Чичолина Кунева,
03.07.2012 13:56
направи стар бардак с политическите проститутки
цитирай
35. zabylgarite - Политиците нас
03.07.2012 14:34
не ни смятат за хора.
цитирай
36. ivanko - Кунева, Боко и другите..
03.07.2012 14:55
България на ченгетата - това е единствената партия в Беге.
цитирай
37. arty - led lights
03.07.2012 14:59
http://www.ledswitchover.co.uk/
цитирай
38. анонимен - Партия-движение "България ...
03.07.2012 16:28
Партия-движение "България на плъховете" - преминаващи от един кораб на друг.
цитирай
39. анонимен - Кунева събра в едно общо движение ...
03.07.2012 16:30
Кунева събра в едно общо движение плъховете, маргиналите, изгонените, прогонените от народа от парламента напористи тарикатчета от НДСВ, СДС, ДСБ и от майната си.
цитирай
40. анонимен - Софиянски и Бакърджиев да се вкл...
03.07.2012 16:33
Софиянски и Бакърджиев да се включат в проекта на Кунева.
цитирай
41. анонимен - Нито Симеон Крадливидиотски, нито ...
03.07.2012 16:36
Нито Симеон Крадливидиотски, нито Прошляк Прошляков могат да ме излъжат... Много си наивен, мамка му.
цитирай
42. анонимен - шишо
03.07.2012 16:43
Народа е толкова глупав,че да може Прошко и други като него да си правят врътките в политическото пространство.
цитирай
43. анонимен - ЩЕ ГО КАЖА НАПРАВО
03.07.2012 17:07
КОЙТО ДОПУСКА КОМЕНТАРИ НА ИДИОТА, 666 И ТАМ НЕЩО, Е СЪЩИЯ ИДИОТ КАТО НЕГО! И НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ И БЛА, БЛА ОПРАВДАНИЯ.
МАМКА МУ Е ИДИОТ!!!
цитирай
44. анонимен - Гладните и изгонени НДСВ отпадъци
03.07.2012 17:13
Ти ги гониш от парламента като НДСВ, те се връщат като партия на Кунева !!!!!!!!!!
цитирай
45. анонимен - Меглена Кунева откри новият бар...
08.07.2012 00:03
Меглена Кунева откри новият бардак. Има една поговорка, че със стари сатарачки бардак не става. Така, че и новият и проект няма да успее. Не се хващайте на въдицата та да земете да гласувате за нейната партия. Заложила е примамка с тая мощна кампания, на която изкуствено и надуват циците от 6 % нагоре.
цитирай
46. анонимен - Защо не виждам нищо европейско в ...
08.07.2012 14:02
Защо не виждам нищо европейско в тази партия. Защо не си казва "Движение за Европейска България на Гражданите" - ДЕБГ
цитирай
47. анонимен - Защо не виждам нищо европейско в ...
08.07.2012 18:21
анонимен написа:
Защо не виждам нищо европейско в тази партия. Защо не си казва "Движение за Европейска България на Гражданите" - ДЕБГ


Защото няма нищо българско в нея, тя е против интерсите на България. Може да я кръстим "Движение за Европейска Мафия и Ограбване на Гражданите"-ДЕМОГ. Така отива по-добре на новосъздадената мафиотска организация.
цитирай
48. tanika - Ново свърталище с червен фенер отпред, пълно със стари муцуни
08.07.2012 21:37
Куневицата е рецидивист, освен всичко! Както през 2001 доведеното от ченгетата царче свали правителството на Иван Костов, вкара комунягите през задния двор във властта и върна България към руското й минало с възобновяването на АЕЦ "Белене" и други руски зависимости, сривайки международния и вътрешен авторитет на България, така в наши дни куневица подкопа ДСБ отвътре. Но не се знае с какво държат новопривлечените, които са все такива, заемали апетитни местенца в местното самоуправление, а преди да мигрират, всички те странно внезапно се бяха обединили и оплели с безусловна подкрепа на ГЕРБ в решенията на Общиския съвет и пр., отричайки до последно позициите си. Сред профилите на останалите пристанали в кукувичето гнездо са внуци (!) на руснаци, деца на приближени към тоталитарния режим, изпълнявали по онова време платени за милиони поръчки, равносилни на рента - като ежегодната отливка на златната статуетка за награда на казионния по онова време конкурс "Златния Орфей", както и уж неидентифицирани политически субекти, но с небрежен ляв уклон, грижливо поени, хрантутени и водени по хотели с обучителна цел в последно време. От всичко това може да се заключи, че отново се хвърлят едни МНОГО пари за новия "десен" проект, със старата цел: глас да е, за БСП да е, чиито интереси впоследствие куневоподобните проекти не закачат, с чиито позиции после изведнъж се оказва, че се съгласяват, и с които трайно се коалират. С подобни машинации и скалъпени от ДС проекти, като ДПС, извратиха гласовете дори на жертвите от възродителния процес, естествено непримирими с мъчителите си - комунистите.
цитирай
49. анонимен - Кунева ли ще ни оправя? Стана с...
09.07.2012 11:19
Кунева ли ще ни оправя?
Стана смешно, все някой ще оправя България. Накрая тази кукувица ще направи коалиция с ГЕРБ, или БСП и ДПС. Нищо повече не очаквам от тази. Едва ли е учредила тази партия с добри намерения. Намеренията и са и тя да влезе отново във властта и да лапа, както направиха останалите от БСП, ГЕРБ, ДПС, НДСВ, СДС, ОДС, ДСБ, Атака, РЗС. Трябва ли още да повтарям едно и също, мисля, че стана ясно, че новите проекти са създадени с цел ограбване на България. Всеки е жаден за властта! За това не трябва да се гласува за подобни явления, както и за старите мутри. Трябва да се търсят свестни партии, зад които стоят свестни хора. Ако не се намерят такива, трябва сами да си ги потърсим тези свестни хора. Аз познавам такива и ще им предложа да влязат в политиката, но да защитават каузата на държавата си, а не да крадат. Няма да допусна такива изчадия, на каквито се нагледахме до сега. Трябва да се избере подходящ лидер. Има такива хора, но са твърде малко. Ако намерите такива хора, предложете им, но точно свестните хора не желаят да влизат в политиката и да правят партии. За това ще е трудно да се намерят такива хора. Иначе останалите се натискат да влизат във властта, че не може ги спря. Трябва им бой и протести, нямат спиране, защото са нахални. Сега и Кунева се натиска, то се вижда на къде бият нещата. Преди Първанов искаше да става лидер на БСП, но се отказа. По-добре, отървахме се и от още една мутра. Останалите трябва да се изчистяг на сила, доброволно няма да се оттеглят. Такива като Бойковци, Догановци, Станишевци, Плевневлиевци, Сидеровци, Куневци, Костовци и още бандитковци, трябва да си стягат багажа. Да влизат само нови и честни партии, а не нови явления дето са с цел ограбване на България. Има разлика между двете и тя е огромна. Не се бъркайте, че като е нова партията и няма да лапка. Аз пак ви казвам, че в момента все още няма такива партии, за каквито ви писах. Трябва да се търсят такива хора, които не се намират толкова лесно под път и зад път.
цитирай
50. ok3223 - Как виновно хленчи...
09.07.2012 17:02
"Някакво гласче на някаква електорална единица...(мегафончето).
Сиромашкото, оно си иска гласчето избрало Прошко Прошляков.
Един от стълбовета на който до вчера се крепеха ДСБ и Командира.
Оно нема какво да се крепи. Лодчицата Костова затъва, затова хитрите плъхчета я напускат докато е у време. ДСБ е с 0 шанс за следващия парламент...
Куневица, като Боко тиквата е кадър на Симо Ментата, на НДСВ, и сигурен съюзник на Герб утре.
Партийката и е възкресяване на НДСВ под друго име, под нова премяна, и новия стар флаг и старите-нови курви, от ДСБ и боклуците от дискредитираните стари партии на прехода.
Не ми се вярва да прелъже много хора.
Хората поумняха,
за РАЗЛИКА ОТ БЛУДНИ И ЗАБЛУДЕНИ
електорални единички като
МЕГОФОНА...
цитирай
51. анонимен - Глупости на търкалета
23.07.2012 15:20
Някои другари очевидно смятат, че Прошков е дал обет за вярност на Костов. Да, ама не. Други смятат, че веднъж като влезеш в партията-любима (ДСБ), няма мърдане, както едно време в БКП. Да, ама не. Човека имал съвест
цитирай
52. анонимен - Някои другари очевидно смятат, че ...
23.07.2012 20:43
анонимен написа:
Някои другари очевидно смятат, че Прошков е дал обет за вярност на Костов. Да, ама не. Други смятат, че веднъж като влезеш в партията-любима (ДСБ), няма мърдане, както едно време в БКП. Да, ама не. Човека имал съвест

цитирай
53. анонимен - Ирония на съдбата
31.07.2012 23:41
Що за ирония на съдбата ,този нашия народ да допусне , България да се управлява първо от бивш Цар , а сега бивш пожарникар ! Следващия може да ли да допуснем да бъде , бивш комунистически помияр ?
цитирай
54. анонимен - Ами то в България може да се очаква ...
05.08.2012 01:35
Ами то в България може да се очаква всичко. Днеска Бай Бандитко, утре Бай Циганинът. Защо ли хората още им вярват като мазохисти? Всички партии лъжат избирателите си, нека това да е ясно пред всички. Честни партии в момента в Ребублика България няма. Каквото и да се избере, ще е зле за България, но няма на къде. Който има желание нека да си гласува, аз не виждам смисал от това гласуване. По-добрия и безболезнен вариянт е задраскване на цялата бюлетина с всички партии. То е ясно, че всички са некадърници и всеки е с намерение да влезе във властта и да лапа. Това е целта, те да ограбват, а балъците да гласуват за тях, като пияни мазохисти. За това сме се докарали до това положение. Съвсем ще я втасаме, ако и Кунева влезе във властта. Тогава немили не драги всички ще стегнем куфарчетата си за чужбина. Ще стане непоносимо и тежко да се живее в България при положение, че цените ще вървят нагоре, а заплатите ще си стоят. Ще вдигат цените стотици пъти, а заплатите с няколко процентчета. Така е мили драги, като мълчите. Мълчете, те ще Ви обрулят здравата. Аз не виждам светло бъдеще пред България с тази политическа система. Трябва явно нова конституция, която да решава какви партии могат да влизат в народното събрание, както и много други неща. Ако се затвори вратата за бандитските партии и се въведат закони, няма да е зле. Сега всеки може да си направи партийка при сегашните закони. Би трябвало само национални партии да има, всичко останало е боклук и няма място в това народно събрание, още повече псевдо националистическите партии, които трябва да бъдат премахнати по нова конституция. Едва тогава ще видите светло бъдеще за България, но до тогава ще гледате като патета как Ви лъжат, а Вие гласувате за тях, но нека. Не случайно пиша този коментар, защото старите мутри като Кунева търсят само от къде да лапат, а това е добре дошло за тях. Вие направо ги финансирате като влязат в това народно събрание с тези гласове. Това е истината, няма какво да се лъжем.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9471599
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол