Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.06.2013 15:13 - С избора на Пеевски този път вече се оляха
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 8185 Коментари: 7 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageИзбирането на Делян Пеевски за председател на ДАНС е шокиращ пример за наглостта обхванала цялата ни политическата класа. Самозабравилите се Орешарски и Станишев показаха на цялото ни общество, че абсолютно не се интересуват от него. Този безпардонен акт само затвърди мнението на мнозинството от българите, че политиците са изметта на обществото ни. Хора, които обслужват всички други интереси, но не и тези на избирателите си, гласували за тях с целият си кух мозък.

Да назначиш елемент като Пеевски, който по същество е част от една от най-скандалните напоследък икономически групировки в България е висша форма на подигравка с всички жители на тази територия. Подигравка, гавра, наглост, безочие, арогантност, безочливост, безсрамие... Това се случи днес в българския парламент. Денят, в който криминалните групировки решиха, че вече могат да контролират нещата лично, а не чрез подставени лица. Денят, в който бяха доубити и последните едвам мърдащи остатъци от демокрация и депутатско себеуважение.

Причините за тази самоубийствен ход на червените босове могат да бъдат две. Първата е, че чавки са изпили мозъците им и те вече не могат да мислят или поне да симулират мислене. Втората е, че над тях е упражнен тотален и невиждан натиск от Някого и те са били принудени зорлем да сложат Пеевски начело на ДАНС. И в двата случая, обаче, правителството трябва да бъде изритано от Дондуков и то по много болезнен начин, защото тия хора явно живеят в някакъв свой си виртуален свят, където гражданско общество не съществува, а Пеевски е ангелче с крилца.

След като гласуваха назначението пък, мнозина червени депутати започнаха да разправят, че били омерзени. Да, сигурно е така...Сигурно са омерзени от самите себе си. Те обаче не се омерзяваха, когато се съюзяваха с хора като Пеевски и правеха правителство с тях. Чудна работа! Някои хора имат забележителната способност да използват съвестта си, като радио –натискаш бутончето и хоп - работи – омерзен си, пак натискаш и готово - не работи - можеш да не се омерзяваш... Странна работа!

Лошото в цялата тази работа е, че след падането на правителството реална алтернатива на сегашните управляващи ще бъде ГЕРБ. Като се сетя за това, направо ми се доплаква за тоя окаян народ, който не може вече 23 години да излъчи измежду своите редици свестни хора, на които да възложи задачата да го управляват.

image



Гласувай:
19



1. djgator - !
14.06.2013 15:23
http://www.livenews.bg/Prezidentat-ottegli-doverieto-si-ot-kabineta-Oresharski-56054 време е!
цитирай
2. freeoldmen - Откакто разбрах новината изпитвам ...
14.06.2013 15:47
Откакто разбрах новината изпитвам остро чувство за нереалност. Мислех, че съм обръгнал на всякакви идиотщини, но това директно ме изхвърли от реалноста.
Освен като открита гавра по никакъв друг начин не мога да го възприема.
цитирай
3. haralanov - Нищо по-безсрамно не съм виждал!!!
14.06.2013 16:33
Червената олигархия и БСП се самозабравиха!
А Пеевски си заслужава публичен линч!
цитирай
4. darktales - И третата възможност е просто да ...
14.06.2013 20:50
И третата възможност е просто да искат да върнат "Б" отбора на БКП с бившия сикаджия начело.
цитирай
5. kbalenciaga - Е как може толкова умни и образовани хора да бъдат така лесно манипулирани?!
14.06.2013 22:24

Нима не разбирате, че това назначаване на Пеевски е умишлено и целенасочено, за да се случат тези "спонтанни" протести, и това абсурдно СТАДНО И ОВЧЕ блеене против?!
Не разбирате, че това е по сценарий, ръководен от Червените олигарси, марионетки на които са Делян Пеевски, Боко Тиквата, Орешарски, Станишев?!

Просто не е истина, колко прости, лакоми и егоистични са умните и образованите в България!!!
Просто не е истина!
цитирай
6. galicin - Омерзените сме ние...
15.06.2013 14:17
Каква съвест имат депутати от БСП за да гласуват този индивид за шеф на ДАНС? Били омерзени. Ха. Станишев ги сломил с аргумента "или Пеевски или правителството пада". И това от лидера на ПЕС!!!
Не ни плашете че алтернатива на тези било ГЕРБ. Ще гласуваме или протестираме докато не дойде власт която да мисли за България и българите.
Продължаваме на улицата. Пет милиона държава останахме, с уникални природни ресурси, кадърни и образовани хора като цяло, а вече над 20 дълбаем към дъното. Е, не! Има нещо нередно в нашия политически "елит".
цитирай
7. injir - Политически, , елит, , ? По- скоро - ...
15.06.2013 14:57
Политически ,, елит,,? По- скоро - банда разбойници.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9472131
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол