Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.08.2013 22:59 - И Роджър Уотърс поиска оставка на правителството на Орешарски
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 9889 Коментари: 13 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 2:08 мин от песента "Мама" :))) 






Гласувай:
11



1. apostapostoloff - Много
31.08.2013 04:56
важно.
цитирай
2. tomcat2 - Е щом някакъв световно неизвестен ...
31.08.2013 11:43
Е щом някакъв световно неизвестен музикант му е поискал оставка ,вече трябва да си я подаде Орешарски ,не виждам друг начин,няма накъде просто!
цитирай
3. seasonofthewitch - А той, Роджър Уотърс кой е за да се ...
31.08.2013 13:58
А той,Роджър Уотърс кой е за да се меси във вътрешната политика на една страна,в която не е роден,нито живял?Всъщност кои са всичките тези чужди представители,които си позволяват да дават съвети и оценки какво трябва да се направи в България?!И друго:на колко български "експерти",депутати или изпълнители се даде трибуна например в Германия,за да щрихират насоки за движението на политическите пристрастия?
Мамка му,този постинг само за инфо ли си го пуснал или изразяваш съгласие с мнението на някакъв чужденец,който хал хабер си няма какво се случва у нас и за да екзалтира феновете си,говори това,което са му подшушнали ПР-ите?Той,Роджър Уотърс ,вече е забравил,че е правил концерт у нас.................:))))))
цитирай
4. kmetova - много тъпо
31.08.2013 14:00
Е добре де, ама аз не разбирам как така някой ще отиде в някоя държава да изнесе концерт, и в декора на сцената ще бъде включен призив за оставка на правителството на съответната държава, която го е посрещнала почти като Бог. Много тъпо. Такива изцепки само компрометират протестите. Роджър Уотърс може да е велик музикант, но не е много умен, а още по-малко умни са тия, които поръчали този гаф. Въобще не са умни, красиви и интелигентни. Самооценката им е много сбъркана, ама то е защото са "интелигентни" в кавички.
цитирай
5. tomcat2 - А сиругни ли сте, че е искал оставка ...
31.08.2013 15:06
А сиругни ли сте, че е искал оставка за Орешарски, а не за Росица Тъпанлиева ционистката американска изтривалка,все пак доколкто разбрах въпросният господин Уотърс не е особен фен на мошетата!
цитирай
6. kmetova - ега ти тъпотията
31.08.2013 16:57
tomcat2 написа:
А сиругни ли сте, че е искал оставка за Орешарски, а не за Росица Тъпанлиева ционистката американска изтривалка,все пак доколкто разбрах въпросният господин Уотърс не е особен фен на мошетата!


Откъде да знам какво е имал предвид, ама умните и красивите казаха, че въпросният господин Уотърс ги подкрепял и той също като тях искал оставката на правителството. Така казват, аз откъде да знам?!

цитирай
7. tomcat2 - Или пък е имал предвид оставка, д...
31.08.2013 18:50
Или пък е имал предвид оставка ,демек да си остане Орешарски,може и по тази линия да се разсъждава?Аз под оставка това разбирам ,да остане някой или нещо,все пак човека англичанин не знае много добре български и доколкото четох е с леви разбирания.да не би да е искал да подкрепи Орешарски ,а нашите седерунгели нещо да не са разбрали?
цитирай
8. usandthem - Трябва да си много тъп, или отчаяно да ти се иска да промениш фактите,
31.08.2013 19:54
за да се питаш чия оставка е поискал Уотърс ! Особено , след като надписа се е появил след изпятото "Мамо, трябва ли да вярвам на правителството" ?!!
Ама ушанката не ще да приеме истината и върти и суче - световно неизвестен музикант бил, ма дали разбирал добре български. Ало, котарака, ми то трябва да си гледал поне филма, да си разбрал поне един текст от спектакъла, за да вденеш, че става въпрос за протест точно срещу властолюбците, било майки, учители, политици, или офицери от армията. То малко сложничко за любителите на Йосиф Кобзон и Алла Пугачова ! :)
цитирай
9. jeremy231 - ИЗВЪНРЕДНА НОВИНА! УНИКАЛНО СЪБИТИЕ! От Ройтер Сутров
31.08.2013 19:56
От наш достоверен източник и в последствие потвърдена от правителствената прес служба и от медиите на г-н Пеевски, на своя концерт в София, никому неизвестния музикант, г-н Роджър Уотърс е поискал своята оставка. С мощен рев 40 000 души са се съгласили с искането на г-н Роджър Уотърс. Михаил Шамара със сълзи на очи е приел благодарностите на публиката и изпял !? популярния в цял свят свой хит „Фенки, Фенки”
цитирай
10. novitejivotni - ВАЖНО !
01.09.2013 08:51
Роджър Уотърс в интервю за ИТАР-ТАСС споделя:
"Искам прошка от българския народ, чиито стремления аз не разбрах съвсем правилно, искам също прошка и от Мишо Шамбалата, чиито интереси в музикалния бизнес накърних, без да съм бил достатъчно информиран. Каня въпросният "музикант" да бъде подгряващ "фронтмен" при бъдещите ми концерти в Русия и Сирия, където съответно ще поискам оставката на лицата Путин и Башар. Надявам се след тези концерти всички недоразумения произтекли от концерта в България, да бъдат изгладени ! Ако Мишо е навит може да ми бъде подгряващ и при следващите ми концерти във Венецуела, Куба и Китай. Планирам и концерт в Северна Корея, но още нямам потвърждение от Ким."
цитирай
11. novitejivotni - ВАЖНО !
01.09.2013 09:10
P.S.
"Не съм злопаметен, но още съм сърдит на Серго, че не ме включи в книгата "Защото сме социалисти".
Все пак, цял свят знае че съм с "леви" убеждения.
Догодина планирам още един концет в България и ако не ми предложат да стана поне "хонорис кауза" във Великотърновският университет, забравете да дойда пак."
цитирай
12. haralanov - Една шунда...
04.09.2013 12:40
Една шунда ме убеждава,че всъщност Роджър Уотърс искал оставката на Плевнелиев.Така го тълкувала тя...
цитирай
13. mamkamu - :)
10.09.2013 21:00
haralanov написа:
Една шунда ме убеждава,че всъщност Роджър Уотърс искал оставката на Плевнелиев.Така го тълкувала тя...


Бе, не знам вече :) Ако се вземат предвид последните му левичарски изказвания в подкрепа на терористите от Газа :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9469703
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол