Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.01.2014 18:43 - Нарекох Волен Сидеров простак и мистериозно изчезнах от първа страница на блог.бг
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 10845 Коментари: 20 Гласове:
24

Последна промяна: 10.01.2014 19:15


imageПостингът, в който наричам Волен Сидеров простак и призовавам българските граждани да му пращат писма на парламентарният му имейл изчезна яко дим броени часове след като излезе на първа страница на портала блог.бг! Дори и не получих съобщение от модератор за причините за това, което по същество си е грозна постъпка от страна на администрацията на този сайт, иначе казано цензура.

Правото на всеки гражданин да протестира срещу позорните действия на народен избранник е свещено в демократичните общества и считам, че с тези си действия блог.бг само потвърждава позорното място на България във всички световни класации за свобода на словото.

Понеже знам, че това е недопустим акт, аз лично ще имам грижата да уведомя някои от водещите световни организации занимаващи се със свободата на медиите и правата на човека.

Става дума за следния постинг:

Запази достойнството си, наречи Волен простак



Тагове:   Волен Сидеров,   бан,   простак,


Гласувай:
26



1. staler - покраи папата, уницеф, нафта, п...
10.01.2014 18:54
покраи папата,уницеф,нафта,приятелите на скалния орел ....и т.н. не забравяи да сезираш и арменския поп.
цитирай
2. mamkamu - .
10.01.2014 19:03
staler написа:
покраи папата,уницеф,нафта,приятелите на скалния орел ....и т.н. не забравяи да сезираш и арменския поп.


Разбира се, арменския поп не мога да пропусна... Дори не се ядосах, защото напоследък подобни неща не могат да ме учудят. Както и твоят коментар, между впрочем :)
цитирай
3. kapito - мдам някой ти е забърсал лентичките ...
10.01.2014 19:57
мдам някой ти е забърсал лентичките :(
цитирай
4. minavamottuk - Какво да кажа
10.01.2014 20:21
освен ,че когато видим някой мислещ наоколо ,се напъваме да се убедим колко е невъзможно да има мислещи...да ни надскача някой ,нас ,великите ....простаци ,да ме извинявате....Видях го с пускането ,прочетох ,харесах ,явно е правдиво и ,явно собствениците са свързани с нещо си с казуса и настояват да се мълчи...
цитирай
5. hoho22hoho22 - забелязъл съм че
10.01.2014 20:36
помпаш много здраво твоите постинги и яко дим те "излитат" до първа страница.
Да не си я прескочил без да искаш?
цитирай
6. mamkamu - :)
10.01.2014 20:48
kapito написа:
мдам някой ти е забърсал лентичките :(


Бе, ти мАни лентичките. Действието е обезпокоително.
цитирай
7. mamkamu - @ анонимен
10.01.2014 20:58
Нямам впечатление, че някаква машина работи с-у Сидеров. Това просто е възмущението на нормалните хора от поредицата простащини сътворени от депутата от години насам. Няма как всичките те да са някаква случайност или инсинуация.

Ти сигурно не можеш и да си представиш, че някой може да пише заради убеденост, а не заради пари!?
цитирай
8. lado - Здрасти !
10.01.2014 20:59
Че чия собственост е влог.бг !? Даже трябва да черпиш,че не сате забърсали за известно време
цитирай
9. mamkamu - .
10.01.2014 21:04
minavamottuk написа:
Какво да кажа
освен ,че когато видим някой мислещ наоколо ,се напъваме да се убедим колко е невъзможно да има мислещи...да ни надскача някой ,нас ,великите ....простаци ,да ме извинявате....Видях го с пускането ,прочетох ,харесах ,явно е правдиво и ,явно собствениците са свързани с нещо си с казуса и настояват да се мълчи...


Съгласен! Обаче, ако почнем да говорим за собствениците и да свързваме тях с Волен, ще се получи някаква нодоказуема, но интересна история. Например собственика на Блог.бг е ТИМ, а собственика на единствената авиокомпания извършваща полети от София до Варна... пак е ТИМ. Така големи теории на конспирацията можем да съчиним... но знае ли човек къде е истината :) Можем и да се поровим.
цитирай
10. mamkamu - !
10.01.2014 21:09
hoho22 написа:
забелязъл съм че
помпаш много здраво твоите постинги и яко дим те "излитат" до първа страница.
Да не си я прескочил без да искаш?


"Помпам"?! Ми ако пуснеш на няколко места из нета линкове към статията си и ако тя има все пак има някакъв смисъл може и да се "напомпа" :)
цитирай
11. mamkamu - :)
10.01.2014 21:17
lado написа:
Че чия собственост е влог.бг !? Даже трябва да черпиш,че не сате забърсали за известно време


Знам бе владо :) Тия разсъждения ги оставям обаче за накрая. В началото по презумпция се надявам на най-невинното обяснение :) Например, че съм отправил обиди, които според наказателния кодекс са вид престъпление, от което админите бягат. Като чета обаче в тоя блог.бг, какви искри и простотии прелитат, моят пост си е направо четиво за детска книжка :)))
цитирай
12. evrazol - Не мисля, че причината е в това че си нарекъл някак си оня дебил
10.01.2014 21:57
Тук в същност е от значение единствено КОЙ го казва. И срещу КОГО. Така че трябва да приемеш случилото се като комплимент :)
цитирай
13. dartanjan - До mamkamu
10.01.2014 22:14
Аз самия не съм свързан с никоя политическа сила и пиша поради нуждата да защитавам истината, както я разбирам и колкото мога. И не очаквам дивиденти. Така, че имам много добра идея какво е да пишеш поради убеденост. Дразнят ме много лъжите и манипулациите в медиите и блоговете. Виждам какво става в Бългхария от много години и особенно напоследък, и това изобщо не ми харесва. И някакси не можеш да ме убедиш, че пишеш чистосърдечно. Не че е нужно да го правиш. Защото забелязвам, че използваш някой психологически хватки, които и в медиите са много популярни, за да предизвикваш интереса на читателите към своите теми. А това не мисля че е типично за човек, който пише от чисти намерения. Обикновено манипулаторите използват такива приоми. Между другото съм анонимен не по мое желание. Влизам с ника си и не знам защо той не се появява в коментарите ми последните дни.
цитирай
14. minavamottuk - Всъщност
11.01.2014 00:04
едната причина може да е предпазване от лудостта на някой ,щото една лавина с "простак" ще принуди простака да провери откъде е тръгнала и неприятностите са факт ,особено от човек с недобро здраве.Другата е ,че са навързани нещата ,и се излагат ..един друг се излагат , а принципа е гарван гарвану.....Пък може и да не е собственик причината за гумата ,а просто държащ гуми със свои сметки...няма значение ,и да си кажа ,дразни ме това първа ,лентички ,точки...щото няма как и какво да чета дето няма за четене ако ме разбирате...дори да надниквам ,за проверка дали пък нещо се е променило ,виждам едно и също-дето има си има...и дето няма--си няма ,това е ...понякога да го е яд човек що може да чете
цитирай
15. staler - уж сте умни, красиви и аеродинам...
11.01.2014 03:37
уж сте умни,красиви и аеродинамични,ма не се усещате че прекалихте.не сидеров ,вие прекалихте.за него знаем--тои така разбира термина"да вдигне самолета",пие две по сто он дъ рок и после се оглежда за подозрителни лица от женски пол--стюардеси,културтруженички,посланник лорлик и т.н.,на вас какъв вие е проблема?каквото сте се размахали с тия мухобоики ше вземете,наистина да го утрепате.после да ви видим откъде ще го намерите толкова удобен.аиде опичаите акъла -- утре амер.посолство да му направи курбан и всички на опашка--гоико,цецо,доган,местан,гея,мавъра,цара,нпо-тата,гражданите,олигарсите ,риформираната геидружинка и т.н.да му цалувате ръка ,за здраве.
цитирай
16. apostapostoloff - И ти май плачеш за
11.01.2014 03:43
бой, а? Ще го отнесеш като бръмбар сламка. Само стой и гледай!
цитирай
17. bojo12345 - Дали е време да си тръгне от политиката ....
11.01.2014 07:57
но е време да отиде на психиатър!!!
цитирай
18. andrei - Аман от незадоволени евреи.
11.01.2014 08:34
Прав е Апостол-ще отнесеш боя като бръмбар сламка!
цитирай
19. morko - Голяма врява се вдига за нещо, което ...
11.01.2014 10:11
Голяма врява се вдига за нещо ,което не се случва нито за първи на Сидеров ,нито пък е първи случай когато политик напада полицай.Мен обаче ме учудва защо никъде не е публикувана снимка на "пребития "полицай.В не продажните медии прочетох ,че в медицинското му пишело "кръвонасядане 5 на 7 МИЛИМЕТРА", което обяснява този мистериозен факт.А щом такива "страшни " поражение са квалифицирани като средна телесна повреда ,каква тогава е повредата на полицая на който беше счупен носа от Вежди Рашидов пред Столичната община и защо той стана депутат ,министър и сега пак е депутат.Това ,което се мъчат да ни внушат определени медии съвсем съзнателно и автори на блогове е ,че на Волен Сидеров му прощават и си прави каквото си поиска защото от него зависи съществуването на Народното събрание.А на него не му е първи подобен скандал и не за първи път ще му свалят имунитета.А Главние Прокурор каза ,че не е ясно кой точно е ударил полицая-това ще изясни разследването.Но всички медии гърмят денонощно ,че той го е направил.Ами ако полицая е ударен от депутатка.И защо казвате ,че нападнатите са си стояли мирно и кротко и ей така някой им се е нахвърлил.Но след като всичка са се нахвърлили върху Атака ме убеждават на следващите избори каквито и когато и да са да гласувам за тях и ще го направя,както аз така и семейството ми.Така ,че Атака имат 5 гласа -нови и благодарение на това ,което се случва
цитирай
20. axlaxl - Не знам какъв е критерият за първа ...
11.01.2014 22:21
Не знам какъв е критерият за първа към днешна дата, но се съмнявам да е по-различен от преди 1 година:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9469703
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол