Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.01.2014 20:39 - Залезът на България (3)
Автор: mamkamu Категория: Политика   
Прочетен: 9589 Коментари: 11 Гласове:
24

Последна промяна: 27.05.2017 21:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължавам с отбелязването на причините, които ще доведат до изчезването на днешна България. В първата част стана дума за демографския срив и непоносимостта към образованието. Във втората писах за моралната безпътица и постепенното стопяване на активните граждани. Днес са наред обществената система и нежелаещите интеграция малцинства.


image5. Мафиотско-клиентелистката обществена система

Няма спор, че от Освобождението насам България изгражда своите държавни структури и уредба по европейски образец. 130 години обаче явно не ни стигнаха да изкопираме изцяло западния модел и днес сме все още догонващи – едно общество, имитационно по своята същност, което се стреми да има всички белези на европейска визия, но неуспяващо да имитира духа и ценностите на днешния, че и вчерашния Западен свят...

Прочети нататък >




Гласувай:
24



1. rvmarkov - Изгревът на България
24.01.2014 20:54
http://bulgaria-mmt.blogspot.com/2013/01/blog-post_19.html
цитирай
2. dinkov - Динков
24.01.2014 21:18
mamkamu - за съжаление постнга ти е верен, +1.
Ицко
цитирай
3. mamkamu - Да
24.01.2014 21:30
dinkov написа:
mamkamu - за съжаление постнга ти е верен, +1.
Ицко


Да, за съжаление наистина...
цитирай
4. kbalenciaga - Като представител на Столичната средна класа толкова безмислени глупости си изписал
25.01.2014 15:12

Толкова тиради, толкова абсурдни "тези" и манипулации, че няма на къде повече.
Българите били такива, българите били онакива... защото били ориенталци, защото били източноправославни, защото били под османско владичество и не знам си какви още АБСОЛЮТНИ ПРОСТАЩИНИ И ЛЪЖИ!
Абе как е възможно да сте толкова ограничени, невежи, да дрънкате такива безсмислени простотии и да сте важните на деня?!
Също както Черната Златка е важната ВИП персона на България.
Просто абсурдно!

А в същото време над 2 000 000 българи работещи в чужбина опровергават малоумните глупости, които пишете ежедневно!

А е толкова просто.
Преди 1989 г. Запада сключва сделка(след продължителни преговори) с българските Червени олигарси, точно как да протекат събитията в следващите десетилетия.
И всичко, разсипването, унищожаването, ограбването на България е под строгия контрол на Запада! И до днес! И за в бъдеще!

Толкова ли е трудно да разберете това?!
Или сте такива Тъпаци, че много добре го разбирате, но се правите на ударени?

цитирай
5. raders - Да му мислят тези след нас, но май не ...
25.01.2014 18:00
Да му мислят тези след нас, но май не могат и да мислят. Аз съм на последната права...
цитирай
6. anonimen65 - ei mamka mu
25.01.2014 18:45
stiga si daval prognozi,koito sa nalitse I vidimi dori ot malkite detsa. dai ideia I raboti za neia kak da ne se zatrie.kak mutrite da si zaemat mestata, za koito im stig amozaka I kak da se opravi sistemata.kak da se spre dorgata pornografiata I razlojenieto na semeistvoto I LUBOVTA shtoto mnogo barkat LUBOV s e....bez OBICH
цитирай
7. ted1m - Няма нищо случайно
26.01.2014 00:00
Не сме глупав народ, какъвто се опитват да ни изкарат, просто, умните си мислят, че глупавите са прекалено глупави и се опитват да ни манипулират.., с частичен успех. Демокрация няма, това е ясно и на неродените бебета. Някои постинги съществуват, само и само за бъдат опровергани с коментарите отдолу(не визирам настоящия). За самолетите, не е много сигурно, защото ще отровят и себе си. За “колективното“, фирмено гласуване е точно така. Освен това, когато дойдат на проверка в голяма “фирма“(в кавички, защото големите бизнесмени са назначени, ДО ЕДИН, от другарите), от ХЕИ или данъчни, започват да “поучават“ работниците, какво точно да им казват, ако ги попитат нещо, например: “Аз съм тук отскоро и за това нямам договор“. И всичко това се прави, само и само работникът да повярва, че въпросният “бизнесмен“, наистина го е страх от проверка - нищо подобно. И накрая, като едни добри “бизнесмени“, сядат и се напиват с “проверяващия“. Ако това се случи в малка фирма - жална й майка, няма значение какво ще отговарят работниците. Ко да пар'йш - демокрация.
цитирай
8. haralanov - Напиши нещо и за политическата безпътица!
27.01.2014 11:53
Напиши нещо и за политическата безпътица приковала България!
Защото е ясно,че чрез провеждането на определени политики,политиците влияят по един или друг начин върху развитието на страната ни!
Защото е пределно ясно,че четирите политически сили представени в парламента(ГЕРБ,БСП,ДПС и АТАКА) за никакъв х.. не стават!!!Те могат да оправят лично себе си и определени корпоративни интереси но не и да работят за общото благо!
цитирай
9. haralanov - До ted1m
27.01.2014 11:55
,,Не сме глупав народ, какъвто се опитват да ни изкарат".
Не бе,толкова сме умни,че за пореден път ни чука престъпната шайка на СерГей и Доган,този път подкрепена и от Болен!
цитирай
10. ted1m - Не, не сме глупав народ...
27.01.2014 13:47
Изградихме си имунитет против манипулациите с които ни заливат. Сега имитират някаква относителна липса на цензура, но манипулациите си продължават. Правителствата служат като буфер между народа и капитала - обират ударите. Назначават се хора като Болен и Дудука за да мътят водата, иначе рискуват да се създаде истинска опозиция, но и това отминава, а след това ще измислят нещо друго. Струва ми се, че умишлено гонят хората към чужбина, където ще се чувстват...като ..не много на мястото си и няма скачат, а в България, ще си внесат сирийци и турци, например. Синчетата им, ако не стават за нищо, ги правят артистчета и певчета, и когато му дойде времето, станат известни, и те започват да ни поучават какво да мислим, ядем, обличаме или как да се събличаме - династии.
цитирай
11. demograph - Трите ти постинга са точна диагноза с летален край.
12.02.2014 01:56
Но погребението няма да е през 2081г. , а още през 2031г. поради геометричната прогресия на нарастване на лумпените и историческата екселерация на обществените процеси..
Тази болест е неизлечима по друг начин освен с незабавна хирургическа интервенция днес. Но кадърните ни лекари хирурзи са отдавна бяха прогонени. А тези които са останали тук са отдавна лумпенизирани.
Ключът към Изцелението е решително преминаване към стимулиране на раждаемостта според образованието на родителите и за образоването на необразованите.
Но може ли правителство на необразованите да приложи мярка срещу електората си?...А няма никакъв шанс на власт да се появи правителство на образованите.
Това означава, че "Залезът на България" в същност е погребение..
За да не се случи, трябва да се случи чудо - почтени И образовани хора да вземат властта..

А това съчетание вече е невъзможно.
Поздрав.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9469736
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол