Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.12.2010 09:00 - Мили Дядо Коледа...
Автор: mamkamu Категория: Забавление   
Прочетен: 6252 Коментари: 5 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Мили Дядо Коледа,

пиша ти това писмо, за да те помоля да накажеш непослушните джуджета от твоята дружина. Някои от тях хич не слушкат вече. Чух, че едно от тях казало, че тая Коледа подаръци нямало да има за всички от сърце. Само по парче пица с много, ама много малко кренвирш и сирене. А аз кренвирши не обичам хич. Друго пък те излъгало, че не се познавало с щъркела въобще, но той му донесъл после за подарък бебе. Сега вместо да прави играчки за всички нас, послушните дечица, то щяло да си играе с бебето и нова диплома за джудже щяло да си пише, за да те излъже пак. Чух и че едни лоши джуджета избягали от работилницата и отишли да получават грамадански подаръци, без ти да знаеш. И тях да накажеш! Нали джуджетата трябва да правят подаръците за нас, а не да ги получават за себе си, дори да са грамадански. Нали?

Други пък само ти се подмазвали, а после правили, каквито си искат немирни бели в работилницата за подаръци. Аз знам, че ти си много умен и ще ги изпоизловиш всичките до едно. Имало и някакви гномчета, които пускали хванатите от теб лоши октоподи на свобода. После октоподите се криели под леглата на добрите дечица и ги плашели през нощта със страшните си пипала. Аз знам, че и тях ще накажеш, а злите октоподи ще заловиш наново, за да можем ние децата да спим спокойно. Знам!

Чух и че за баба и дядо коледен подарък няма да има, но на тях за какво им е. Те са вече са мнооооого стари и няма да му се радват хич, както аз. По-добре награди добрите и заслужили джуджета, за да могат те да майсторят много хубави подаръци за всички добри деца, като мен. На мама пък подаръци не и трябват, защото всяка вечер татко и казва, че щял да и подарява нещо в спалнята. Такъв е моя баща! Като Теб! Затова и на него подарък не му трябва.

Да накажеш и ония сини смърфчета, които говорели лоши неща за Дядо Коледа и те наричали Дядо Мраз. Те само лъжат послушните дечица, но аз не им вярвам. Чух, че вече си наказал някои от тях, но да знаеш, че има и други. Всичките да ги изпонакажеш, Дядо Коледа! Моля те! Защото аз много те обичам и те очаквам с нетърпение в Коледната нощ. Знам, че ще дойдеш! Мама каза, че вече не влизаш при нас през комина, а през телевизора и вече не само на Коледа, а всеки ден по няколко пъти. Аз не и вярвам, защото не получавам всеки ден подаръци, като нея, но знам, че на Коледа Ти ще ми донесеш. Дори и без помощ от тия лоши и непослушни джуджета, които ще изпонакажеш справедливо.

И понеже знам, че си мъдър, справедлив и добър, оставям на Теб да решиш, какъв подарък ще ми донесеш. Нали помниш писмото ми от миналата година? Знам, че го помниш, защото ти помниш всичко, мили мой Дядо Коледа!

Твой Иванчо от град Люлин


image



Гласувай:
22



1. анонимен - джуджета
13.12.2010 11:01
хахаха. има и още непослушни джудженца.
цитирай
2. eli23 - И аз съм от добрите дечица.
13.12.2010 11:13
Кажи на дядо Коледа,че много съм слушкала.Белким изпадне нещо от прокъсания чувал за подаръци.А ако той е слушкал,някой може пък да тури някоя и друга кръпка на чувала.А?
цитирай
3. анонимен - хаха
13.12.2010 11:55
на дядо Коледа му окрадоха всичко от чувала,за това на народа един гол х*й!
цитирай
4. анонимен - Знам те,.. знам те ....
13.12.2010 22:26
....знам те ...Аз,....
Ти не си ми ..дядо Мраз!
Ти си она чичко ,..гдето
...хваща мама, за дупето....!
цитирай
5. hristo27 - Страхотно!
15.12.2010 09:33
:))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mamkamu
Категория: Политика
Прочетен: 9472630
Постинги: 527
Коментари: 13770
Гласове: 20435
Блогрол